У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (24)

• 39 727
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
  • В Космоса
Джери, непременно да посетиш тази атракция.  Peace Аз не знаех, че си в Лондон, сега забелязах и местожителството ти. Това ми беше приоритет от атракциите, даже препоръчан от сестра ми, която живее там, а е доста страхлива и мразеща ужаси. Но сама е оценитла стойността, въпреки това. А и знае моите предпочитания, де.  Mr. Green

# 61
Утроо !! Hug

Видях, че споменавате Хичкок. Спомням си, че като дете филма му " Птиците " ме беше ужасил неимоверно. Дълго след това ме стряскаха и най-безобидните гълъби и врабчета.
Може би именно този филм породи любовта ми към ужасии.

Съвсем наскоро заради голямата ми любов към книгата " Ребека " на Дафни дю Морие си изтеглих и филма. И той на Хичкок. Беше ми интересно, типичния стар черно-бял филм, в който повече преразказваха книгата отколкото да имаше развитие.
И си мислих колко готин римейк може да се направи, защото книгата е наистина страхотна. Мистериозна, държаща те в напрежение до самия край.

# 62
  • Ænima/Albuquerque

Фенче, кво става, кака?  Flutter

Бездействам, а трябва да уча.  Mr. Green

Браво! Мойта гордост си ти!  hahaha

# 63
Аз на Хичкок съм гледала само Птиците и Психо. Поне така си мисля. Птиците за времето си е бил шедьовър. Не е лош филм,но е доста муден и бавен.

Снощи гледах това:
http://www.imdb.com/title/tt0098061/  Странен,но хубав филм.

# 64
  • Ænima/Albuquerque
Не съм му фен на Хичкок. Психото ми харесва само, и то не в оригинала му.
Абе не мога да гледам толкова стари филми.  Crossing Arms

Обаче пък, биографичния филм с Хопкинс беше хубав.

# 65
Гроба ми хареса много!

# 66
  • София
Да се възмутя и излея гнева си  Rage !
От днес най-ужасното нещо, което ще гледам, като безкраен хорър-сериал, това е новата визия на сайта!
 ooooh! Sick ooooh! Sick ooooh! Sick smile3511 smile3514 smile3511 smile3514 hit hit hit

Простете спама ама  това беше първата тема, която отворих и ме заля безумието, което са ни сервирали....

# 67
  • Ænima/Albuquerque
Факт, Кали, факт. За съжаление, няма смисъл да се ядосваш...  Hug

# 68
Да се възмутя и излея гнева си  Rage !
От днес най-ужасното нещо, което ще гледам, като безкраен хорър-сериал, това е новата визия на сайта!
 ooooh! Sick ooooh! Sick ooooh! Sick smile3511 smile3514 smile3511 smile3514 hit hit hit

+1000

Аз по принцип обичам да гледам стари филми и когато за пръв път си пуснах психото много се бях надъхал, а въобще не ми беше страшен.  Sad

# 69
# 70
  • София
Бебе, благодаря за линка - гласувах!

# 71
Аз съм бясна като Кали! Такава недомислица не бях виждала!
Писах в коментарната тема, но надали ще ме огрее - ако някой е намерил начин да  виждам темата, в която съм не само в ляво, а на цял екран да ми сподели моля?
 И как по дяволите да махна рекламите, които ми висят в края на темата?

Дразни ме!

# 72
  • София
С Adblock, в оная тема обясняват как. Peace

# 73
Благодаря Нели!

# 74
На мен днес си ми изглежда по нормален начин. Не знам и аз как...

Общи условия

Активация на акаунт