Анкета по повод новата визия на сайта!

• 19 538
  • 379
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Понеже не намерих как да следя темата без да се записвам (пък и ме болят очите да оглеждам), пускам пост.  Mr. Green

Точно до бутона отговор горе има едно бутонче известия. Натискаш го и си абонирана за темата.

# 16
  • Варна
Копирам си мнението от темата за оплакванията:
Ужасен е новият облик на сайта. Пресолили са манджата с тези реклами и шарении. Абсолютно бездарен дизайн, който залага на максимум ефекти на пиксел. Никаква функционалност и ориентация към потребителите. Не знам кой ги измисля тези нови "облици", но поне да се понаучат, да попрегледат как се прави. Ако искаха да направят нещо ново, да бяха избрали целева група и да тестват.  

За съжаление обликът е просто една страна на огромната комерсиализация на сайта, който отдавна вече цели единствено увеличаване на приходите от реклами. Форумците се разглеждат като "част от пейзажа" и безкритична публика, която консумира безумните статии и реклами. Не знам за вас, но при мен рекламите и "статиите" им имат обратен ефект. Черните точки за рекламодателите се натрупват при всяка дразнеща изскачаща шаренийка.

# 17
  • София
гласувам с точка 4 Промените ще ме накарат по-рядко да посещавам сайта! и 5 Новата визия е ужасна!

+1  Grinning
Не знаех, че има опция за два отговора иначе щях към ужасната визия да добавя, че няма да го посещавам! По-зле и отблъскващо трудно мога да си го представя! Twisted Evil
Като за капак тази анкета ще продължи до февруари и чак след това може евентуално нещо да се промени? Колко ли форумци ще се преброят тогава?

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 16:37 от mariyka

# 18
Хубаво е, че всички гласували имат мнение по въпроса.

# 19
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Тъй като съм започнала да си казвам мнението още от първата страница на онази първа тема от миналата седмица, която вече предвидливо затвориха, няма да пропусна да го кажа и тук.

Новата Мамма е ОТВРАТ!
И като дизайн, и като функционалност.

Ще си намаля престоя тук и очаквам умни, и добре ориентирани хора скоро да ни предложат алтернативен форум. Съжалявам, че нямам достатъчно познания за да направя сама такъв. Peace

# 20
  • Tам през Атлантическия океан
и добавете опция "Част от промените ми харесват" ...

Labrador ,  ти си само по сеирджийските/клюкарските теми  Crazy за чиЙ фън шУЙ си тук  Crazy

Да не би да имаш участие  Mr. Green в промените  Whistling

# 21
  • I want it all and I want it now.
Отвратителна е. Peace

Трудно се четат мненията и е толкова шарено, че не можеш да се ориентираш  Mr. Green

# 22
Гласувах с опция 5.

# 23
  • Galaxy 13197853088

И сега е забавно как се палите без да сте видели окончателния вариант.

Ако имах пръст в тази работа, щеше да ви стане гот Wink

# 24
Съдържателите на сайта не са ли забелязали, че от както Фейсбук стана популярен, маса народ се изнесе натам и напусна бг- мамма? Сега с този грозен нов облик ще си заминат още хора. Кой ще ви гледа рекламите? Толкова е оплетено всичко, че дори не съм сигурна в коя точно тема публикувам този пост  Thinking

# 25
  • Варна
Промените ще ме накарат по-рядко да посещавам сайта! Новата визия е ужасна! #Cussing out

# 26
Гласувах с: ужасен е и ще намаля посещенията /ако искам да си съхраня зрението и нормалното функциониране на мозъка  Crazy/

# 27
Не знам дали е от новия облик на сайта или от моя интернет, но ми отваря много бавно... Иначе аз гласувах с т. 3 и т.4

# 28
И аз  Peace Не знаех, че може да се избира повече от 1 отговор, иначе бих избрала и 4. Очите ме заболяха и ще ограничавам престоя си във форума.

# 29
  • Точно където трябва
Сега ако някой каже и тези, които са с експлорър как да скрият рекламите...

Общи условия

Активация на акаунт