Анкета по повод новата визия на сайта!

• 19 559
  • 379
  •   1
Отговори
Новата визия на сайта породи масово недоволство! Колко е масово, нека видим като се преброим!
Честно казано, не знам дали това ще промени нещо, но поне ясно ще покаже нашето отношение!

Аз гласувам с точка 4 Промените ще ме накарат по-рядко да посещавам сайта! и 5 Новата визия е ужасна!

# 1
  • в морето до колене
А може ли за баланс да се добави опция - Промените са приемливи за мен, ще свикна.

Защото сега има само две степени на харесване - срещу три степени на нехаресване - и един отговор за незаинтесованите.
Аз пък не попадам в никоя от тези групи.
Не ми се качва адреналинът от промените - може просто да съм по-хладнокръвен човек, знам ли.

Или целта на анкетата е да преброи само недоволните, ама много недоволните.  Thinking

# 2
  • Сопот, Пловдив
гласувам с точка 4 Промените ще ме накарат по-рядко да посещавам сайта! и 5 Новата визия е ужасна!

+1  Grinning

# 3
  • Бургас
гласувам с точка 4 Промените ще ме накарат по-рядко да посещавам сайта! и 5 Новата визия е ужасна!
+1  Grinning

и от мен

# 4
И аз гласувах преди да са заключили темата Mr. Green

# 5
  • Sofia
Гласувах (с 4 и 5), макар да не вижам смисъл.  Close

# 6
  • Galaxy 13197853088
добре де, защо коментирате нещо преди да е довършено?

# 7
  • Galaxy 13197853088
и добавете опция "Част от промените ми харесват" ...

# 8
  • София
Има ли още да ни довършват? newsm78

# 9

Ами самата Мамма пусна темата за коментари и мнения преди всичко да е завършено, а и резултата е ясен козметични промени няма да удовлетворят потребителите според мен Tired

# 10
  • Варна
Понеже не намерих как да следя темата без да се записвам (пък и ме болят очите да оглеждам), пускам пост.  Mr. Green

# 11
  • София
Точка 5 -новата визия е  Shocked

# 12
Гласувах! Sunglasses

Който желае да скрие рекламите:

За Хром, и отново чрез Stylebot.
Използват се margins - зададох стойност 100рх на десния.
Малко се уморих да повтарям за Stylebot - той де факто върши всичко за тези, които използват Хром. Но явно много няма кой да ме прочете.

За Мозила - аддон Adblock Plus:

Цитат
Инструкции на Profi_1:
За Мозилата:
С един клик върху Филтър Настройки ти се отваря ... първо само лявата част, която виждаш по-долу като един прозорец. Така както ти е с чек и свети Нова група с филтри натискаш Действия.
Това ти отваря и дясната част на този прозорец.Като натиснеш горе най-дясното бутонче Добави филтър ти се отваря празното прозорче редче под текста Филтър правило. В него копираш първо единият ред с тагове, който съм дала и натискаш големия Ентер на клавиатурата. Така то отива надолу и става като тези под прозорчето с чекчетата, дето ги виждаш вече направени при мен.

Това го повтаряш 4 пъти – т.е. за всеки ред с блокиращи тагове по отделно. Като приключиш трябва да виждаш, това което е при мен на втората картинка.
Това са блокиращите тагове /не съм сигурна, че терминологията ми е точна   /

bg-mamma.com##div.fn-table
bg-mamma.com##a.big-news
bg-mamma.com##div.sidebar-i
bg-mamma.com##div.sidebar

Накрая натискаш най-долу най-дясно бутончето затвори.

Успех Mr. Green

# 13
и добавете опция "Част от промените ми харесват" ...
И аз смятам, че трябва да има такава опция.
Иначе гласувах за опция 3.  Peace

# 14
  • Талант на 2012,2013 г.
Ами..ужасна е. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт