У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (24)

• 39 837
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Гледах Flowers in the Attic - бива.
Ако не беше тази некадърница (Хедър Греъм) в ролята на майката, щеше да е екстра филмчето. #Cussing out
Дръпнах го и много ми хареса  Peace
И на мен ми хареса сюжета, ама майката играеше супер смешно и фалшиво, та ми развали кефа.  Crossing Arms Бабето, обаче беше супер!  Twisted Evil
Аз тази русата така и не  я харесвам,все ми изглежда една оцъклена и леко учудена  Laughing

# 451
  • Ямбол
Гледах The Keeper of Lost Causes - хареса ми като цяло, но не успях да го изгледам наведнъж - дойде ми в повече.

От скандинаските трилъри, които съм гледала - този ми беше най-негледаем. Натовари ме по някакъв начин, по който много рядко ми се случва, а не мога да конкретизирам причината. Rolling Eyes
Може би беше прекалено мрачна атмосферата...

# 452
# 453
  • София
Гледах Flowers in the Attic - бива.
Ако не беше тази некадърница (Хедър Греъм) в ролята на майката, щеше да е екстра филмчето. #Cussing out
Дръпнах го и много ми хареса  Peace
И на мен ми хареса сюжета, ама майката играеше супер смешно и фалшиво, та ми развали кефа.  Crossing Arms Бабето, обаче беше супер!  Twisted Evil
На мен ми беше супер тъп филма. За посредствената игра на Хедър няма смисъл да се говори. Все едно за първи път се снима Tired
Аз тази русата така и не  я харесвам,все ми изглежда една оцъклена и леко учудена  Laughing

# 454
  • Ænima/Albuquerque

Плюс е'но.

# 455
  • София
Ъ, яко съм объркала цитатите, но не знам как да ги оправя. Ще ми извините Simple Smile

# 456
  • Ænima/Albuquerque
Няма страшно.  Mr. Green

# 457
"Penny Dreadful" изглежда адски обещаващо:

Twisted Evil

# 458
  • Ænima/Albuquerque
Чакам аз.

# 459
Изгубих си час и половина с Drag me to Hell. Баси смешката, гарнирана с гнусня.  Crossing Arms Сега да видим Константин, нали го хвалите.

Не, първо Сейлъмс Лот, хем имам чувството, че съм го гледала, хем нямам никакъв спомен, странна работа.

# 460
Изгубих си час и половина с Drag me to Hell. Ба си смешката, гарнирана с гнусна.  :arms: Сега да видим Константин, нали го хвалите.

Не, първо Селям Лот, хем имам чувството, че съм го гледала, хем нямам никакъв спомен, странна работа.

Drag me to hell  - Вера е тъпня. Спомням си, че не ми беше харесал, но сега отворих imdb да си спомня за какво иде реч, щото помня само, че не струваше.

Аз съм от тези, които не хвалят Константин и той ме разочарова леко:) Но Киану си заслужаваше гледането.

И моля те кажи за Сейлъмсм Лот, като го изгледаш.

Толкова филми и сериали са ми в списък за гледане, че една година само това да правя не знам дали ще ми стигне.

И да кажа, че започнах ББ и съм запецнала на 4 серия от 1 сезон и засега сериала ми е леко скучен, да не кажа ...тъп ( Сарк, не ме бий  Mr. Green)

# 461
Константин /както и Черният рицар/ съм го гледала поне 20 пъти и винаги ми харесва. Но аз обожавам Киану и Тилда Суинтън  Peace

# 462
И да кажа, че започнах ББ и съм запецнала на 4 серия от 1 сезон и засега сериала ми е леко скучен, да не кажа ...тъп ( Сарк, не ме бий  Mr. Green)

и за мeн ББ е най-великият сериал евър , цяла класа над всички останали ,
но щом не ти се е получило , няма какво да се мъчиш ...

# 463
  • Ænima/Albuquerque
А, не! Ше се мъчи и после ще благодари.  hahaha
Сейлъмс Лот е як, а Drag me to hell е смотано копие на Как-се-казваше-тоя-роман-на-Кинг, дет екранизацията му се казваше Thinner.

# 464
Пък аз по неволя трябваше да го изоставя Breaking Bad Confused На втория сезон  в Замунда има само един много лошо виждащ се релийз, при това с несинхронизирани субтитри. Останалите, с хубавата памет, естествено са без субтитри Tired

Общи условия

Активация на акаунт