Красотата на земята сме събрали в цветята! Зима-Тема 64

• 47 507
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • в огледалото на живота
Скъпи мои приятели,нека има светлина в душите ви,топлина в сърцата ви и любов в душите ви!
Бъдни вечер е сега,да сме живи,здрави където ѝ да е по света!
Скрит текст:

писе,не го  мисли плика ,важното е,че е пристигнало съдържанието  Hug

# 107
  • Бургас
Идвам да ви пожелая,много щастие,здраве и много сбъднати мечти и желания!
Нека Бъдни вечер донесе любов на земята, повече усмивки и разбирателство между хората!
И да споделя нашата празнична трапеза с вас Hug
Скрит текст:

# 108
  • Бургас
Пак съм аз Grinning
Честита Коледа!
Най-искрени благопожелания за здраве и сили,
за ползотворни дела,
за топлота и доброта - дарявани и получавани,
за дни на радост с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти!!!

# 109
  • Варна
Весела Коледа и от мен, мили момичета и момчета! Здраве, късмет и усмивки на вас и всички, които обичате!

# 110
  • на североизток от Рая
Весела Коледа, мили мои приятелки!
  Hug

Пожелавам здраве на вас и семействата ви! Обичайте се и посрещайте с любов и топлина в душите много, много щастливи дни!

Аз искам да се похваля, че вчера засадих листенцата теменужки, които Hada ми прати. Дано, дано да започнат да растат, че ще ми е жал ако ги погубя. Толкова път са минали докато дойдат при мен, аз добре се грижих за тях, пуснаха корени, нови листенца, сега продължавам с грижите.

А вчера ми цъфна една миналогодишна иглика. Беше зарязана, стоеше на тъмно в коридора. Ще я снимам, макар че цветът е мъничък и невзрачен.

Девичка и Денима, подредили сте много хубави маси.  Peace

Хубав ден!

# 111
  • Пловдив

Весела Коледа и от мен!

daskal77, по принцип нищо им няма на листенцата ако стоят още във вода, но ще станат много дълги корените. Преди да ги засадиш ще е добре да ги изрежеш- да са 2 см. максимум.

# 112
Момичета и момчета, Честито Рождество Христово!

Здраве на вас и близките ви!   bouquet

# 113
Момичета честито  рождество Христово. Здраве и топлина в семействата.  Почерпете се за мое здраве. Нямам никакво време да кача снимки. Правих и торта че Вики искаше. Готова сьм с всичко и вече сьм почивка.

# 114
  • на североизток от Рая

Честит имен ден на Хриси, Писенцето и Рачето!

Бъдете здрави и много обичани, мили момичета!  Hug Дано да ви предстои прекрасна година, пълна само с положителни емоции.

# 115
Мерси Нели!!! Hug
Ама аз не знам да имам имен ден днес? newsm78 Празнувам на стари години на Архангелов ден. Thinking Mr. Green
Хриси да ти честитам и тук-много здраве,щастие и късмет!!!  love001  bouquet

Скрит текст:
Нели,ти като сади теменужките в колко големи саксии ги сложи?Може ли да снимаш и покажеш,че и моята май трябва да я местя,че доста бързо съхне и май и е тясно вече. newsm78

# 116
  • ГОре на черешата...
Честит имен ден на именниците  bouquet! Бъдете здрави и много щастливи Hug!

# 117
  • Бургас
25 Декември - Коледа

На този ден имен ден празнуват: Райко, Радко, Радослав, Радостин, Христо, Христинa, Ицо, Kристинa, Kристиaн, Kристиaнa, Божан, Божана, Божин, Божил, Радомир

Честито и от мен на всички именици!!!
Пожелавам ви всяка ваша съкровена мечта
да се превърне в реалност!
Вярвайте, защото вярата спасява!
Надявайте се, защото надеждата крепи!
Обичайте, защото чистата обич e завинаги!

# 118
  • на североизток от Рая
Мариетко, стопли душата ми!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Писенце, аз засадих листенца, в малки капачета от едни детски солeти с течен шоколад.

Скрит текст:

Тези солети са много актуални напоследък, и скъпи...Децата в у-ще си ги купуват  и бях им казала да не хвърлят капачетата, защото ми трябват. И неусетно събрах три купчини. Simple Smile Мъжът ми проби дупки и ги превърнах в саксийки за листенцата. Дай Боже да пораснат и новите листенца, да се сгъстят и тогава ще пресадя в по-големи саксийки.

А иначе не съм пресадила още порасналите си теменужки от Денима  иТаня. А пресадя ли ги, не знам къде да ги поставя. Вече няма да се събират на перваза на прозореца.  Confused

Снимки ще има, но в светлата част на деня ще ги направя. Днес забравих. Цял ден чета книга.

# 119
Нели благодаря!!!  bouquet
Тези дни ще търся и ще я пресаждам.

Общи условия

Активация на акаунт