Красотата на земята сме събрали в цветята! Зима-Тема 64

• 47 955
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
И тук- Честит имен ден, Хриси! Пожелавам ти много здраве и всичко лошо да остане назад!   bouquet
Писенце, теменужките нямат напротив да им е тясно. Даже е препоръчително да се са в големи съдове. Ако все пак искаш да я пресадиш нека е в малко по-голяма саксиика или някаква чашка. И не ѝ разбутвай много корените като я пресаждаш.
Аз се смилих над саксиите с лалета и лилиуми и ги прибрах вътре, че голям студ беше тия дни. Особено с тази непрестанна мъгла... те горките още малко наистина щяха сами да дотърчат вътре.  ooooh!

# 121
  • Пловдив
Мили дами, честито Рождество Христово! Желая  мир и благоденствие на семействата ви, хармония в домовете ви и море от цветя в градините ви!
t_tabakova, благодаря за съветите. Peace

# 122
Честит празник, момичета! Да сте здрави и много усмихнати! Hug

Аз да се оплача, че ми умря ардизията Sad Не знам какво ѝ стана. От година и повече я имам, не съм я местила, не съм ѝ променяла поливането, но започна да съхне и аз днес я орязах. Много ме е яд, харесвах си я.
Съмнявам се, че ще поникне пак, ама я окълцах съвсем, преместих я в нова саксия и смених пръстта.
Някои от корените бяха леко загнили, почистих ги и да видим сега ще тръгне ли пак newsm78

Скрит текст:

# 123
 Честита Коледа,момичета!
Много здраве,щастие и благодат!  Hug

# 124
  • Gone with the wind
Честито Рождество Христово!
Да сте здрави и засмени и от щастие озарени  Heart Eyes

И за Нели  Heart Eyes- малко коледни мотиви от Дара

[/quote]

# 125
  • ГОре на черешата...
Това е най-прелестното еленче, което някога съм виждала Peace! Кучо, нацелувай я от мен, благословени сте с това съкровище Heart Eyes Hug Heart Eyes!

# 126
  • на 90 км от морето
Весела Коледа и от мен  Hug С пожелание вие и Вашите семейства да сте живи и здрави, много щастие, усмивки и късмет!  Heart Eyes Hug

ku4o, това малкото еленче е само за мачкане и целуване  Heart Eyes Да ти е  жива и здрава  Hug

# 127
  • на североизток от Рая
 Еееей, каква тематична ДараHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ку4о, това детенце  е прелест, дар Божи.
 Да можех да  я нагушкам, нацелувам, щях да започна от гушката, бузките, крачета и дупенце. Мекичка бухтичка, мамина усмивка.  Hug

Аз бях на трапезата на мама, представете си как се движа сега.  Crazy Ще се поопъна с книгата.

# 128
Здравейте дами и Весела Коледа. Днес с часове се рових в google за името на ето тази трева. Някой да знае?

# 129
ku4o много красиви снимки!!! Heart Eyes Hug
Да е жива и здрава малката Дара!!!Да ви носи само късмет и щастие през Новата година!!!  love001 lovekiss

# 130
  • Русе
Весела Коледа! Желая на всички здраве и много късмет!   bouquet
ku4o, еленчето Дара е чудно,малко съкровище!  Hug
Izma, жалко за цветето,дано се съвземе, много е красиво!

# 131
  • DE
Празнувахте ли, хапнахте ли, бяхте ли изненадани с подарък Hug
Благодаря на всички за коледните пожелания!

Аз имах и две приятни изненади-картичка от Хекси иТабакова.
Благодаря Ви момиченца, че сте помислили и за мен!

Вчера снимах едно лятно- цъфтящо в градината. Чак не повярвах, но при тези външни температури ако цъфнат и розите няма да се учудя.

# 132
  • Бургас
Честита Коледа момичета   bouquet преди всичко ви пожелавам крепко здраве на всички! Hug
Изма съжалявам за тази красота, дано се съвземе!
Кучо това еленче много пуФкаво само за мачкане, да ти е жива и здрава  Heart Eyes

# 133
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Честит имен ден на празнуващите днес!  Hug Който има имен ден или пък именик в къщи, да идва да черпи.  Whistling

Таняяя, празнуваш ли днес? Признай си!  Hug Heart Eyes

Оказа се, че не съм си свършила всичката работа по терасата. И досега чистих и хвърлях счупени саксийки, стара почва с коренища, нареждах прилежно и подготвих терасата за зимуване. Но пак не ми хареса как наредих. Като дойде музата отново, ще пренаредя.

Здравейте дами и Весела Коледа. Днес с часове се рових в google за името на ето тази трева. Някой да знае?

Още вчера търсих и аз из нета нещо за тази трева, но не открих. Забравих да спомена, дано andronika не остане с впечатление, че не сме й обърнали внимание.  Hug Ще търся пак, но ще  е доста трудно май...

Днес купих за майка ми една керамична фигурка за градина с отвор за саксия. Тя има РД на 2 януари и много иска такива фигури за градината. Сега се чудя какво цвете ще  е подходящо да сложи вътре. Реших да й купя теменужка в саксия и първоначално с цвете да й подаря фигурата, но напролет в градината тази теменужка не върви.  newsm78 Сигурно ще ми дойдат идеи дотогава.

Скрит текст:
Вие какво купувате за нова година на възрастните си роднини? Ох, трудно е, всичко имат, нищо не искат...

# 134
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нели, жива и здрава да ти е майчицата  Hug Heart Eyes Hug
можеш да посадиш някое луковично пролетно в саксията Simple Smile хем подарък, хем изненада Simple Smile а напролет ще си го бодне в градината  Hug

Общи условия

Активация на акаунт