Красотата на земята сме събрали в цветята! Зима-Тема 64

• 47 431
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • ГОре на черешата...
Утре ще го фотна.
Скрит текст:
А му се радвам, защото изградиха ноктите, че имам няколко, които растат сцепени от основата и маникюр иначе не мога да имам. Пък и щом издържа вече 10 дни на месене, точене, рязане, декориране и нон-стоп висене по мивката, значи е супер!

# 91
  • Бургас
Да покажа една газания от днес,че забравих ,а пък скрито ще спамя Grinning

Скрит текст:
На времето и аз си правих маникюр,ама вече не остава ред за мен,преди дни водих голямата щерка,семпло,но много ефектно се получи.Ако ми позволи утре ще снимам.Иначе преди 4-5 години много се бях запалила и си бях накупила страшно много лакове и такива за рисуване с тънки четки и постоянно бях изрисувана,обаче ми мина мерака.Все пак ме държа около две години Grinning За съжаление нямам снимки да ви покажа какви съм ги творила.

# 92
Мариета, ти човек ли си Rolling Eyes Направо ми скри шапката! Разкошотия до разкошотия! Hug

Аз ще си призная, че тази година даже не сложих елхата, какво остава да правя коледни сладки(не, че умея Wink). В някаква дупка съм, не ми е до празници, записах се да работя на Коледа.
Щом се разревах на Джингъл белс Crazy(не мога да я понасям вече тази песен), значи съм зле Sad
Помрънках ви малко, сори!

# 93
  • ГОре на черешата...
Мариета, ти човек ли си Rolling Eyes

Тц, не съм,
Скрит текст:
не съм за този свят аз, ама дано Господ се смили и ме остави по-дългичко тук Rolling Eyes...

Да си покажа коледничето, съвсем навреме разцъфва Wink:
Скрит текст:

На живо е по-хубав  Blush...

# 94
  • Бургас
Мариета,много ти е хубаво коледничето Wink пак да си направиш Simple Smile
Изма,какви са тези мрачни настроения,я по-ведро Naughty Иначе песента и аз не я понасям Laughing ,имаше една много хубава БГ песничка,не знам дали децата все още я пеят "Шаро и първия сняг" и още доста такива.

# 95
  • Бургас
Въй-въй Мариетка направо ми събра очите и ме засрами, прекрасни сладки  Crazy събраха ми се очите
А снежковците са много атрактивни, чевръста булка си ти евала.. Mr. Green
Цветенцата също са супер и красивите орхидеи също!
А при мен нито коледничето цъфна за Коледа нито коледната звезда  Embarassed ужас

# 96
  • DE
Търкул и аз тук Mr. Green
Ех, че цветно последните две страници
Момиченца мили-прекрасни са цветенцата!

Мариетке-ти адреса нямаш ли ми го ,бе-какво стана с колета пълен с благинки Rolling Eyes
Е, те това си е изкуство!!! Да му е жал на човек да си отхапе.

Аз съм тези дни малко на "тЪгЪдЪк", но пък поглеждам:hug:
Няма и какво да покажа Embarassed

Вчера беше най- късия ден. От днес започва да става все по-светло и светло.
Гледах в брошурите, че от понеделник слагат рафтовете със семена. Тепна ми нещото в ляво Mr. Green

# 97
Здравейте и от мен.
Ще е само спам, но нямам време за показване.
Мариетка, невероятни красоти. Все едно не са пипвани от човешка ръка.  Hug
Денима, газанията е супер. За къщичките щях да пиша и забравих. Хем ме е яд че не е участвала къщичката в конкурса, хем си викам че явно е била много хубава за да не я допуснат и да я вземе някой. Цената на другата е много добра.  Hug
Аз вчера засадих минзухарите и едни други цветя. Бяха започнали да покарват в торбичката.  Embarassed  ooooh! Бях ги оставила вътре в хола и решили там да изкарват като не се сещам за тях.
Погледнах че и това което го бях прибрала от кофата има корени. Ще ги засадя, н оняма да е тези дни.
И не на последно място да благодаря на Матце за картичката.   Hug  Heart EyesМного мило ми стана. Страхотна е.
Ние сме си тази година в нас по празниците. Въпреки всичко не влизам често защото не включвам компютър като сме всички в нас. Чета през телефона, но не пиша.
Днес ще направя един тиквеник и ще започвам подготовката по малко.
Весели празници на всички. Не знам кога ще успея да вляза отново.  Hug

# 98
  • Бургас
И аз може би след празниците ще имам какво да покажа,за сега се изчерпах Laughing
И аз ще правя тиквеник и баклава.Със свекървата си разпределяме готвенето защото се събираме заедно,така,че няма да ми е натоварено.
Весели празници Hug

# 99
  • София
Скъпи цветолюбки,
пожелавам ви прекрасна Бъдна вечер!  Весела, щастлива и свята Коледа, изпълнена с уют, вяра, надежда, много любов и сбъднати желания за вас и семействата ви!

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 17:56 от Amiamo

# 100
  • DE
Пожелавам на всички Вас, много мир, спокойствие и любов.
Вкусни гозби на трапезата, засмяни детски личица и чудесни коледни подаръци.
Весели празници!

# 101
  • ГОре на черешата...
Аз утре ще ви честитя Коледа, сега да си покажа най-малкото цветенце  Wink

Скрит текст:
Вместо дядо Коледа тази нощ ще чакаме Феята на зъбките:

# 102
  • Пловдив
Момичета, знам, че сте много вещи в отглеждането на сентполийки, затова да ви попитам:бях чупнала няколко листенца, които стояха известно време в една вазичка.И вчера гледам, че са пуснали коренчета.Та въпросът ми е трябва ли веднага да ги засаждам, или могат да си стоят така поне още около месец? Чудя се дали няма да им се скапят коренчетата?
Желая на всички ви много коледно настроение! Peace

# 103
devi4ca Благодаря за картичката!!! Hug  love001  bouquet
Скрит текст:
И да се оплача,плика беше отварян и залепен с тиксо. Confused
Весели празници момичета!!! santa2

# 104
  • ГОре на черешата...
Честито и благословено да е Рождеството в домовете ви, момичета! Нека да преливат от здраве, щастие и благоденствие, а вие - от любовта на близките ви хора! Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт