Красотата на земята сме събрали в цветята! Зима-Тема 64

• 47 428
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • в огледалото на живота
Забравих да ви покажа нещо,я да видим кой ще си познае кратунката Grinning

Нали е растение, та съм по темата hahaha
http://media.snimka.bg/s1/2988/032219520.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/2988/032219521.jpg?r=0
Аз..... Blush
Браво,чудесна идея   bouquet
Декупаж ли прави или рисува?

# 76
  • Бургас
декупаж thumbsup

# 77
  • Бургас
Здравейте момичета

Как е предколедния дух
Аз да се отчета:
Това е Бугенвилията, която есента боднах и се хвана  Heart Eyes
http://poepie.snimka.bg/flowers/cvetya-2013g.726668.32229894
Това е бялата теменужка от Денима от първата ни среща, вече има листенца (много съм доволна)  Grinning
http://poepie.snimka.bg/flowers/cvetya-2013g.726668.32229897
А това:   http://poepie.snimka.bg/flowers/cvetya-2013g.726668.32229901
Листенца пак от Денима и Табакова   bouquet
Снимките са лоши но фотоапарата е разбъзикан  Whistling малко

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 17:04 от poepie

# 78
  • Бургас
Браво  smile3501 супер си се справила,особена с бугито.На пролет ако ми оцелеят ще ти дам да се пробваш и с дипладения Mr. Green
Ето нещо ново от мен,тази сутрин видях,че се е отворил цвета.

Има зелен оттенък,но не успях да го уловя,ще направя още снимки като се отвори хубаво.
Тука пък са двата

А пък това е есхинантус,хванах го тази есен и вече има пъпки,още е в торфена таблетка,но не смея сега да го местя,да не го секна нещо.

Гледам,че от вчера,все по-малко се пише.
Вероятно много от вас ще пътуват по празниците,ние сме си в къщи,така,че съм на линия Grinning
За тези които няма да имат възможност да се включат, пожелавам весели празници Hug

# 79
  • в огледалото на живота
Ехо,аз съм тук  Hug
Никъде няма да ходя..... Simple Smile
 Еха,Денима пак красоти  Heart Eyes
Бързам да се похваля/снимки когато разцъфне в пълната си красота/,че имам пъпки от твоите теменужкииииии....йеееее.... Party Party Party
Много съм щастлива.....много.....
Нека се отворят и ще снимам.
Моите малки бебета ми се отблагодариха за грижата и любовта....направо не мога да повярвам.....

Денима
,
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
   Я се разходи до пощенската си кутия.... Rolling Eyes

Таня,на калата май вече ѝ се доспа... Simple Smile
Остана едно листенце само,явно сега е решила да сънува .... Flutter
И тук да благодаря за милата картичка с която ме изненада приятно Heart Eyes

# 80
  • Пловдив
Тук съм, тук съм!
Благодарности на Девичка за картичката!  Hug ти си знаеш....  Heart Eyes
Денима, голяма сага с тази къщичка! Ако има продължение- пиши. А хиперастумите (оф, нали така се пишеше) са мнооооого красиви. Аз имам един- ни листа, ни нищо  Rolling Eyes Есхинантусът е много интересен.
По темата- вижте какво си имаме ние посред зима (макар и безснежна) вкъщи

Теменужките си цъфтят все по-красиви

Нашата сага с болестите продължава
Скрит текст:
Непослушко тъкмо върви към подобрение, сега майка ми и аз сме болни. Омръзна ми вече  ooooh!
По празниците сме си вкъщи и ние  Simple Smile

# 81
  • Бургас
Радвам се,че се включвате Hug
И това,че моите цветенца се развиват при вас също ме радва!
Девичка,да ги покажеш задължително,при мен няма цъфтящи теменужки Sad явно много добре с грижиш,браво!
Скрит текст:
пощата ни работи 2-3 часа дневно и ако има нещо за мен го оставят в близкия магазин,вчера получих от Таня.След малко мъжа ми ще ходи и ако има нещо ще докладвам Simple Smile
Таня,страхотно ти е нацъфтяла теменужката и калинката Heart Eyes
Скрит текст:
Да се оправяте бързо,на мен вече ми премина хремата,обаче целия ми нос е в рани Close
Относно къщичката,едва ли ще има продължение,жената е говорила с нашата директорка,но тя не е от най- дейните,та не вярвам да рови.
Хайде и другите на отчет,докато не сте заседнали по масите Laughing

# 82
  • на североизток от Рая
 Здравейте! И аз съм тук, и по празниците ще съм тук, ще се включвам сигурно по-често, защото и ваканцията ми започна от днес.  Simple Smile

Много хубави цветя видях, добри цветарки сте.  Hug

Много съм изненадана и развълнувана, защото днес пристигнаха до мен картички от две мили, прекрасни момичета - Таня и ДевичкаHeart Eyes Heart Eyes

Благодаря ви! Стоплихте душата ми!  Hug

Таня, ех тази новогодишна играчка на картичката. Не съм очаквала, че това имаш предвид като я видя в подписа ми.  Laughing

Девичка, благодаря и за останалото! Изключително мило!  Hug Знаеш какво искам да ти кажа, нали?!

Скрит текст:
Аз пуснах само една картичка...Чак ме  е срам, че го пиша. Пращах други неща, по други поводи,  обаче има празници, за които ще ви зарадвам.

Надявам се, че тези дни ще мога да си засадя листенцата от теменужките, а и трябва да преместя в по-големи саксийки малките теменужки, които вече не са малки и чашките им идват тесни. Дано да ме осени музата да засаждам.  Crazy

Хубав следобед!

# 83
  • Бургас
ЕЕЕ ама не мога да не се похваля  tooth

Имам си картичка от Табакова  Mr. Green
Нямате си на идея как ме зарадва и трогна тази картичка и как нещо толкова малко може да радва толкова много
Табакова много благодаря за жеста, невероятна си  Hug
Денимче прекрасни цветенца!

# 84
  • ГОре на черешата...
Ето ме, и аз съм тук, цяяяялата ваканция, ура! Уж щях да си почивам след предколедната офанзива
Скрит текст:
Една част от над 300-те коледни сладки:

И опаковани:

Бонбони:

Приготвени за подарък за учителките на децата в училище, градината и най-добрата учителка по английски в Училище Европа:

За учителките на малкия успях да изплета и Снежковци-играчки за елха:

Скромничко, но за толкова ми стигнаха силите...

пък не се стърпях и днес се заврях в зимната си градина - почистих всички пожълтели листа - две торби, дорева ми се, ама пък сега са хубави така, полях и се зарадвах на милите ми красавици, които плахо ми се усмихват посред зима:

Още:
Скрит текст:

Имам си още две орхидеи  Party Едната си я подарих аз:

А другата ми я подариха вчера на Коледното тържество моите първолачета:

Така че сега цъфтят три, четвъртата пуска цветонос, а петата се ослушва - ще и се скарам, и дано да ме зарадва и тя...не ми повярвахте, нали, ще я целуна...

# 85
  • Бургас
Мариетка Shocked,нямам думи,какво скромничко бе жена,уникални са ти сладките!И снежните човеци също!
За мушкатата съм те признала,а орхидейките ти са супер,новичките и двете са много красиви,със здраве да си гледаш и много да те радват Hug

# 86
  • на североизток от Рая
Ма-ри-ет-коооKissing Heart! Невероятна си ти! Ето че пак го доказа.  Ела в нас да направиш такива красоти, че аз не мога.  Blush А Снежковците са самата прелест, да можеха да проговорят.  Simple Smile С  какви ли очи гледат на теб учителките на децата ти. Сигурно ти се възхищават заслужено.
 Във вас е било цяла фабрика за сладки изделия.  Работилницата на неуморната Мариета!

И цветята ти са в перфектно състояние. Аз онзи ден напълних една торба с жълти листа, поначупих някои залинели стъбла, в коридора имам още сакъзчета за почистване и май няма да ги бъде през тази зима...Но да не ги мисля отсега, че тя зимата още не е започнала.

А пък маникюра можеше да не ни го спестяваш, а да протегнеш някакси ръка и да го видим. Ееееее. Crossing Arms

Хубава вечер на всички ви!  Hug

# 87
Здравейте!!! Hug  bouquet
Много красоти сте показали-цветя,сладки,къщички и хубав маникюр  видях! Laughing
Аз пък ще карам на готови сладки. Crossing Arms
И аз имам още цъфнали мушкати,орхидеите нямат вече цвят и последната премина.Сега пущат нови листа и корени,дано да изкарат и цветоноси. Thinking
Да се похваля и аз получих картичка от Таня,много хубава изненада!!! Heart Eyes Hug
В къщи и аз и мм подсмърчаме и кашляме от време на време,но вече се оправяме-дано да мине до празниците.
Весели празници ви желая и прекрасни почивни дни!!!  love001 Hug

# 88
  • ГОре на черешата...
Ах, не ме засрамвайте така Blush...а това е първият маникюр в живота ми, но пък толкова се харесвам така, че мисля да не е последният...

# 89
  • на североизток от Рая
Ах, не ме засрамвайте така Blush...а това е първият маникюр в живота ми, но пък толкова се харесвам така, че мисля да не е последният...

Покажи го, пък ние ще те насърчим и няма да е последният.  Heart Eyes Hug

Аз също не се лакирам, нямам маникюр, ей така си ходя, с подрязани нокти, натюр.

Общи условия

Активация на акаунт