Красотата на земята сме събрали в цветята! Зима-Тема 64

• 47 976
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Мариетка,да ти е живо и здраво момчето!   bouquet Да следва мечтите и сърцето си! 
Нели,орхидеята ти е мнооого красива. Нежно-розовите са ми любими!  Heart Eyes
ДевичкаHug

# 481
  • на 90 км от морето
Мариетка, да е жив и здрав големия малък мъж. Много да ви радва, да е любознателен и отворен към света   bouquet Hug
Нели, много красиво фалче  Heart Eyes Чакаме и другите снимки  Blush
Танче, и от мен  Praynig да се справиш с гадинката и да се оправят сентполиите  Hug
Девичка, за теб и за всички - сърдечни  Hug Hug Hug

# 482
  • Пловдив
devi4ca  spoko 
Нели, тази миналогодишната снимка на орхидеята още я помня...  Heart Eyes

Аз имам за показване, обаче много мрачно днес, не ми се снима.
Познайте дали цяла нощ не сънувах разни червейчета и други гадости... чак се учудих на себе си, че толкова навътре съм го взела...

# 483
  • на североизток от Рая
devi4caHug,
Скрит текст:
моля те.... Praynig

Танче, наистина ли помниш моята орхидея? Изненада ме. При толкова други от красиви, по-красиви.

Ще се оправят твоите теменужки, не тъгувай. Само време им дай да се преборят.  Hug

Аз да покажа моите бебета.

Вече са с повече избили листенца.  Simple Smile

Тези големичките са от Таня  Heart Eyes и Денима  Heart Eyes, а листенцата са от Hada Heart Eyes.

Кога да чакам цвят?!  Laughing Дайте прогнозни предположения.  bishop

# 484
  • в огледалото на живота
Ехо,тук съм... Simple Smile
Добре съм момичета,благодаря за мислите и подкрепата.Понякога в живота нахлуват спомени породени не винаги от приятни емоции,но...така е в живота.

Идвам да се фръцна...
Новопоявилото се бебе сентполия,токущо излюпено на бял свят...как ме зарадва  Heart Eyes
Денима,номер 1? неизвестен....вече е с такъв цвят:
Скрит текст:

За сега толкова,щастлива и предоволна съм.Ми похвалете ме,добре ги гледам... Flutter

Нелка,прекрасни са и твоите теменужени красавици  Hug
Дано те зарадват скоро и те   bouquet

Ставам,че ще прибирам детето ,довечера някой да ме извести да си похортувам с вас... Grinning
И аз ви обичам!

# 485
  • DE
Табакова, води битки цяла нощ с едни грамадни плъзгащи се hahaha
Плъз-плъз-нинджите у вас май станаха двама, а?

Аз пък имам в саксиите с мушката червеи-градински Embarassed
Ама само ровичкат и правят боклук.

Нели, я, как си ги наредила...тръпне ти за цветна прозорчова алейка Hug
Девичке, горе главата hug

# 486
Като говорите за вредители, аз цяло лято се борих с едни зелени гъсеници които се забавляваха само с кралското ми мушкато онова с назъбените листа, не можах да се преборя с гадините, добре че застудя та да ми оставят цветето на мира. Пръсках с препарат за летящи и пълзящи на Гамма, но нямаше ефект, някой може ли да каже лек за такива твари да съм подготвена за пролетта.

# 487
  • Пловдив
Като говорите за вредители, аз цяло лято се борих с едни зелени гъсеници които се забавляваха само с кралското ми мушкато онова с назъбените листа, не можах да се преборя с гадините, добре че застудя та да ми оставят цветето на мира. Пръсках с препарат за летящи и пълзящи на Гамма, но нямаше ефект, някой може ли да каже лек за такива твари да съм подготвена за пролетта.
Аз моите зелени гъсеници ги изтрових с лек разтвор от нурале. Пробвах първо с моспилан, не се получи, но с нуралето измряха. Това обаче става за навън, вкъщи саксии не бих пръскала с нурале.
Да се оплача, и аз си открих вчера малки бели бубички, като белокрилки, ама не точно в почвата на една сентполийка.Изпаднах в ужас.Листенцата й започват да покафеняват в краищата.Мисля да реагирам и аз с моспилан.

# 488
  • ГОре на черешата...
За гадните зелени гъсеници, дето и на мен ми опоскаха пъпките - актара - половин пакетче в малка пръскачка /2 литрова/.

Ах, как дразните с тези сентполии...много да ви цафтят Peace.

Аз няма да намина, време нямам, чакат ме 2 торти за събота, едната отново огромна. А кракът ми днес пак е надут, да му се не види, от що ли?

Само ще ви покажа нещичко, да види и Нели - млакият правил вчера в градината картички за бате - като я отворих и ревнах...
Скрит текст:

# 489
  • Бургас
Мариетка,много сладка картичка,как да не се разплачеш,а ти не се преуморявай и се обаждай като имаш възможност Hug
Девичка Hug хубавка е,на мен още не са ми цъфтяли номерцата,ще сверяваме Wink
Нели,браво и на теб,добре се грижите и двете явно,виж на Девичка щом е цъфнала и при нас може да се очаква вече Laughing

# 490
  • Пловдив
Ах, прекрасна картичка, и аз се умилих! Непременно си я запазете.Ще е чудесен семеен спомен, когато момчетата пораснат. Peace

# 491
  • на североизток от Рая

Само ще ви покажа нещичко, да види и Нели - млакият правил вчера в градината картички за бате - като я отворих и ревнах...
Скрит текст:

Просълзена се засмях. Това са такива запомнящи се жестове... Heart Eyes Години наред говорят и напомнят колко хубаво е било.

Благодаря, че оценихте моята теменужена алея.  Hug

Девичка, и аз си имам №1. Да видим какво ще се покаже. Имам си и №2.  Simple Smile А ти?

Аз отивам. Сигурно вече са ме добавили в ефира.  Joy

# 492
  • Бургас
Добро утро!
Капнал е малко дъждец Simple Smile,не е кой знае какво ама поне навлажни земята,вече мислех да опъвам маркучите.Времето е невероятно меко,направо като пролетна сутрин,даже и мъгла няма.
Днес ще си подготвя съдинките да сея вече някой семена.
Като се наспите да идвате на отчет Naughty

# 493
mari eta, каква мила картичка и мен ме просълзи ... пази я да им я покажеш като пораснат и се поскарват.
За гъсениците ще пробвам тези препарати, ама като изнеса саксиите навън, то май тази година ще е по-раничко ако така се задържи времето.

# 494
Цветенца, я кажете за какви семенца е дошло време? Аз да се похваля, че циганчето ще ми цъфти. Не вярвах, че толкова рано ще има пъпки.

Общи условия

Активация на акаунт