Ти какво сготви? Снимай, покажи! 114-та тема

  • 166 174
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • Мнения: 22
Тъкмо съм набрала скорост да си покажа и бутерките с тиква и ябълка Simple Smile

# 436
# 437
  • Мнения: 368
 Embarassed Embarassed Embarassed Сигурно 2 теми поне съм изпуснала Simple Smile
За днес запис с едни бисквитки, които някои вече сте видели  Hug
Бананови бисквитки с шоколадови парченца
http://vaklina.blogspot.com/2014/01/blog-post.html

# 438
  • ВАРНА
  • Мнения: 5 119
 Бадемови сладки с лимонов ганаш
 

# 439
# 440
  • Мнения: 223
От мен Кокоски


Сладкиш с карамелизирани праскови

# 441
# 442
  • Бургас-Несебър
  • Мнения: 56

Сладкиш с карамелизирани праскови




може ли рецептата, страхотно изглежда

# 443
# 444
# 445
# 446
  • Мнения: 82
Страхотни неща сте показали момичета!!
Харесах си шницелчето на Пепи, щруделчето на Sincerita, бисквитките на Вики и иланг и иланг, и Бети отново ме спечели Simple Smile

От мен едни здравословни и много вкусни Кюфтенца с броколи и пармезан:



Ето рецептата: http://vkusnoteka.blogspot.com/2014/01/blog-post_14.html

Направих и видео как може да се приготви домашен хляб във Philips multicooker. Надявам се да е полезно за тези от вас, които ползват уреда. Ето го:

http://www.youtube.com/watch?v=ViN7ZugW2as

Хубав ден момичета.   chef  bouquet

# 447
  • Мнения: 65
Бадемови сладки с лимонов ганаш

Моля за рецептата на сладките, страхотно изглеждат, а сигурно са и много вкусни

# 448
  • България-Варна
  • Мнения: 87
Записвам се в темата и се връщам да ви чета.

# 449
  • Мнения: 1 374
Ето и моите коледни курабийки с мока и канела.. койточиска може да смени канелата с билки според сезона или с джинджифил.
Снимкитенса ви известни ночвсе пак трябва да ги покажа след рецептата така че ме извинете Grinning
ПРОДУКТИ
1 ч.ч. пудра захар
1 к.ч. кафе еспресо
2 пак. ванилия
1 щипка сол
1 шепа какао
2 ч.ч. брашно тип 500
1 с.л. канела на прах
1 ч.ч. краве масло

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Първо се разбъркват пудрата захар и маслото, докато се получи гладък крем. За това е важно маслото да е преседяло поне 1 ден на стайна температура.
След това се добавят останалите продукти и се бърка, докато се получи меко тесто, което да може все пак да месите.
Тестото се прехвърля на плота и се меси с пудра захар. Ако е прекалено меко, може да се доомеси с малко брашно.
Разточва се на лист с дебелина около 1-1.5см. Формичките са по желание.
Пече се за 20 мин. на предварително загрята до 160гр. фурна. Може да се използва хартия за печене, за да не залепват.
Когато се опекат, могат да се овалят в пудра захар, докато са още топли или да се украсят с глазура.


2-ри вариант с глазура

Общи условия

Активация на акаунт