Ти какво сготви? Снимай, покажи! 114-та тема

  • 166 192
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • София
  • Мнения: 15 853
   Луча, да разменяме?Обожавам пълнени чушки.

# 46
  • Мнения: 21
От мен снежен кекс

# 47
  • Мнения: 769
Може ли рецептата, моля!? Изглежда страхотен!

# 48
  • Мнения: 82
Аз се записвам с Фритата с броколи, праз лук и гъби, която приготвих в мултикукъра, но може да се приготви и в тиган.



Ето рецептата: http://vkusnoteka.blogspot.com/2013/12/blog-post_16.html

Успешен ден   bouquet  chef

# 49
  • София
  • Мнения: 565
Скрит текст:
Ох, това пиле на Тайна ми взе акъла #Crazy  bouquet
vanillla , влюбена съм в тази снимка на ликьора  bouquet

 От мен Пълнени чушки


lu4a може ли рецепта за чушките  Praynig  bouquet

# 50
  • Мнения: 22 867

Anuck, страхотна снимка си сложила, като на ангелче! Heart Eyes  bouquet
На lanvinka фритата си харесах! Heart Eyes  bouquet
Тайна , в първия момент помислих, че са китайските крилца на пина в кока-кола и соев сос. Много апетитни! Heart Eyes  bouquet
На Katerina R. ще използвам рецептата за супа от цвекло! Heart Eyes  bouquet

Разни сладки работи за кафето.


# 51
  • Мнения: 3 465
След тези апетитни сладки на labrex  Heart Eyes при мен нещо като винен кебап.

# 52
# 53
  • Мнения: 132
Много благодаря на всички. Ето рецептата за кафето:
Джиндифилово кафе - лате

1. Пригответе джинджифиловия сироп
- 1 и 1/ 2 ч. ч вода
- 2 и 1/2 ч. л. настърган джинджифил
- 1/2 ч. л. канела
- 1/2 ч. л. ванилов екстракт
Сложете всички съставки в малка тенджерка.Похлупете и оставете да заври. След това намалете температурата на котлона и оставете сиропа да ври. Оставете сиропа не покрит за 15 мин и след това махнете от котлона

За кафето

1/2 ч. ч. прясно приготвено еспресо
1 ч. ч. горещо мляко

В голяма чаша сложете кафето. Добавете 1/4 ч. ч. джинджифилов сироп. Долейте с мляко.

Моят съвет е първо да опитате с по малко сироп и после, ако ви се услади да си сложите колкото толкова, та дори и да скипнете млякото! Успех! Simple Smile

# 54
  • София
  • Мнения: 15 853
labrex, пиленцето първо го изпичам в гювеча, после овалвам в сладко-киселия сос. Обикновено, както сме аз, внука и щерката,никога не успяваме да изядем цяло пиле, но снощи го ометохме.Внука отначало се разсърди,че му няма хрупкавата кожичка, но после яде като невидял!

# 55
  • Мнения: 22 867
..........после овалвам в сладко-киселия сос. ........

А ще подскажеш ли какъв е тоя сладко-кисел сос? Сигурно някъде си го писала, но съм пропуснала. Embarassed Иначе, не се учудвам на внука, то само като гледа човек на снимката пилешкото Crazy........представям си да ми е в чинийката! Heart Eyes  bouquet

# 56
  • София
  • Мнения: 15 853
   Писах, но ще повторя, не е сложен:

  2 супени лъжици балсамов оцет.
  2 супени лъжици соев сос.
  1 чаена лъжичка горчица
  3 супени лъжици сладко от кайсии или праскови.
  2-3 супени лъжици кока-кола - варя с разбъркване в уок, до сгъстяване.Имай предвид,че се желира като изстине и затова го правя към края, когато са готови пилето или ребърцата. Peace

# 57
  • Мнения: 22 867

   Писах, но ще повторя, не е сложен:

Благодаря, Тайна, дано няма повече заспали, като мене! Laughing Записах си го и непременно ще го пробвам.  bouquet

# 58
  • София
  • Мнения: 15 853

   Писах, но ще повторя, не е сложен:

Благодаря, Тайна, дано няма повече заспали, като мене! Laughing Записах си го и непременно ще го пробвам.  bouquet
Лабрексче, да не помисли,че се сърдя, нее  Hug, извинявай! Аз малко кратко се изразявам, та понякога звуча сърдито, но всъщност не съм сърдита! Peace

# 59
  • Мнения: 9 042
Тайне, страхотна снимка, записах си рецептата за соса

Общи условия

Активация на акаунт