Ти какво сготви? Снимай, покажи! 114-та тема

• 165 619
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Пиле "Строганоф"

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 09:24 от bani4arkata

# 541
Здравейте!

От мен (както може да се очаква) сладки. Според източника на рецептата са "Домино", нищо че приличат на шахматни:

Рецепта: http://genoveff.com/2013/12/04/drebni-sladki-domino/

Хубав ден!

# 542
Показвам един, според мен много сполучлив кекс. Рецептата е от старата тетрадка на сестрата на дядо ми. Лесен е и много сочен от ябълките. Остава такъв дълго време (ако някой го остави , де)

http://tarakchieva.blogspot.com/2014/01/blog-post_21.html

# 543
От мен любимият ми сладкиш с карамел и плодове - в случая с ананас.

# 544

Показвам един, според мен много сполучлив кекс. Рецептата е от старата тетрадка на сестрата на дядо ми. Лесен е и много сочен от ябълките. Остава такъв дълго време (ако някой го остави , де)

Погледнах рецептата, същата е като на ДОМАШЕН СЛАДКИШ С ОРЕХИ И ЯБЪЛКИ( по стара рецепта на майка), наистина е страшно вкусно това нещо и много, много някак домашно и уютно. Може би защото ми е и спомен от детските години. Laughing  bouquet

Страхотни сладкиши има в темата! Heart Eyes  bouquet  chef
KaRoLa, да ти е жива и здрава хубавицата! Да и намачкаш ушетата от мен!Бисквитките са чудесни на форма, предполагам и на вкус!  bouquet

Уф, не мога да се сдържа, тоя нова версия хич не ми понася, не нося очила, но, ако продължа да влизам, със сигурност ще сложа. Не знам защо, но много ми натоварва очите. Сори за офтопика. Peace

# 545
  • Някъде на път....
У нас преди известно време:

Лазаня със сос Болонезе

# 546

KaRoLa, да ти е жива и здрава хубавицата! Да и намачкаш ушетата от мен!Бисквитките са чудесни на форма, предполагам и на вкус!  bouquet

Явно й харесаха, защото разбра в коя торбичка ги държа и ме издебна и си взе едничко тайно от мен Simple Smile Иначе формата я докарах с домашно направена форма от ламарина Simple Smile

# 547
Боже, разкошни сте с тази тема!

# 548
Ехаа! И аз се включвам! Страхотна тема.

# 549
  • London
Пилешката ми супичка от снощи Simple Smile

Баничарката, ще подадеш ли линк за Пилето ''Строганоф''? Mr. Green

# 550
http://www.zajenata.bg/%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B5-%D1%81%D1%82%D1% … avet854-6642.html общо взето това е рецептата но аз обичам винаги малко да ги променям  Mr. Green спазвам само рецептите за тесто и тестени десерти  Peace аз обаче я гледах от едно списание където СтроганоВ е с Ф  newsm78

# 551
............аз обаче я гледах от едно списание където СтроганоВ е с Ф  newsm78

Под влияние на френски или английски, където е Beef Stroganoff, т.е. самата фамилия на графа така се пише. Peace

# 552
Аааааааа  Wink

# 553
# 554
Момичета, няма да изброявам имена, защото всичко ми харесва! Добре че не са реално пред мен вкусотиите ви, защото определено кантарът нямаше да е доволен. Wink

Ето ви от мен една крем супа в питка (снимката е линк към рецептата й):

Май се появява гигантска снимка. Извинявам се, ще се разровя да проверя и този номер как се оправя...  Embarassed

П.П. Искам да благодаря на всички, които ми помогнаха да схвана магията със прикачването на снимка и особено на Лабрекс - най-вече за търпението.  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт