Ти какво сготви? Снимай, покажи! 114-та тема

• 166 866
  • 741
  •   1
Отговори
# 210

Засега за днес - супа от тиква

и свински котлети по провансалски

# 211
# 212
  • София
  Пелмени-гьози!

Скрит текст:

# 213
 Тина-Рина, може ли да споделиш как правиш супата от тиква?  Embarassed

# 214

mimi0585, разкошна питка! Heart Eyes  bouquet  chef

Хычины за закуска

# 215
яйца на очи с кисело мляко,мезенце

гювеч

царевица от фризера,спомен от лятото

тиквеник

принцеси

# 216

Може ли рецептата за тази страхотна торта? Ако може и малко пояснение за начина, по който се украсяват стените на тортата с белия шоколад Simple Smile Благодаря  bouquet
[/quote]
Teditkata,извинявай за късното включване... блатовете са по тази рецепта: http://deliciouskit.blogspot.com/2013/10/blog-post.html, крема е маскарпоне и сметана, а между пластовете съм наръсила малини. Тортата е измазана с шоколадов ганаш. За шоколадовата декорация по борда: върху лента от хартия за печене се правят фигури от  разтопен шоколад с лъжица масло. Преди да се е втвърдил напълно шоколада, залепям хартиената лента по тортения борд и прибирам тортата в хладилника докато стегне шоколада. След това просто отлепям хартията внимателно, така че шоколадовите фигури остават залепени по борда на тортата и воала Simple Smile
Лабрексче, ти пак ми причиняваш слюноотделяне с тез апетитни Хычины Crazy  Heart Eyes Heart Eyes
mimi0585, ще се повторя ама направо разбиваш с тия страхотни пити бе, жена  Heart Eyes

# 217

Патица с кисело зеле в гювеч , и специалните ми благодарности към Тайна за рецептата  bowuu  bouquet

Лабреск,може ли да кажеш как се приготвят тези "пърленки" Wink Grinning,с трудното име - по-горе. Rolling Eyes Hug

# 218
labrex .huliganka много благодаря момичета.  bouquet Hug

# 219

Лабрексче, ти пак ми причиняваш слюноотделяне с тез апетитни Хычины Crazy  Heart Eyes Heart Eyes

huliganka, а питаш ли ме, като гледам тая торта? Crazy Heart Eyes Cry  bouquet  chef Хычинките са фасулска работа.....  Grinning

Лабреск,може ли да кажеш как се приготвят тези "пърленки" Wink Grinning,с трудното име - по-горе. Rolling Eyes Hug

fio', много са лесни, днес като изгладнях и реших, че не ми се яде каквото има, много скоростно ги спретнах. Grinning Ето: ХЬІЧИНЬІ.
И патица със зеле обичам Heart Eyes, ама имам само зеле за момента. Но пък има свинско и пилешко newsm78...........патешкото, обаче, си е друго. Баба едно време гледаше тез пернати и правеше много вкусни гозби с патешко. Peace

# 220
Честита Коледа мили дами Simple Smile
Пожелавам ви много здрави, щастие, благоденствие и разбирателство в домовете ви.
Моля, подсладете се с парченце Орехова арменска баклава "Коджа Каръ Герданъ" Simple Smile
Нещо са променили форума и вече изобщо не знам как да кача снимка...

http://vkusnoteka.blogspot.com/2013/12/blog-post_24.html

# 221
Лабрекс,и аз при баба ми съм яла патица със зеле ...страхотна беше!! Hug
Но тогава акъл не ми идваше да я питам за рецептите.. ooooh! ooooh!

Мерси много за линка ,моят син яде като ламя напоследък ...точно за него са тия "пърленки" Wink bowuu  chef

Я да пожелая ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА ТУК ! Hug
Бъдете много ,много щастливи !!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 222
# 223
  • София
      Патица с кисело зеле в гювеч , и специалните ми благодарности към Тайна за рецептата  bowuu  bouquet
Фио, благодаря за доверието!Рецепти, сигурна съм,че има много, но моята е хем лесна, хем с малко неща, хем вкусна става!

Весели празници на всички!

# 224
  • София
Здравейте, момичета! Честита Коледа и весела Нова година!

Аз чак сега успявам да се отчета за празниците. Много готвене, много нещо  Laughing А тепърва ме чакат рожден ден, Нова година и именния ден на щерката на 1-ви, край нямат тия празници.

Трапезата на Бъдни вечер

Постното плато

Сармичките

Джинджифиловите човечета

Къпкейксчета с ментов пълнеж

Меденките

Коледната трапеза

Патица с трюфели върху кисело зеле

Салата с пържени сухи чушки

И питата

Извинявам се за големите снимки, ще ми отнеме много време да ги коригирам.

Общи условия

Активация на акаунт