Ти какво сготви? Снимай, покажи! 114-та тема

• 166 170
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Привет на всички в най- вкусната тема.  bouquet

От мен само една пилешка супа.

# 481
Иланг-иланг, може ли да те помоля за рецептата на това шоколадово изкушение без брашно? Че и хубаво име си му измислила - "Падналият ангел". Simple Smile Благодаря предварително!

# 482
Аз съм се хванала да правя домашна баница за първи път и нямам представа какво ще стане  Laughing

# 483
  bouquet За прекрасната тема
Да се разпиша с една тортичка

Мъфини с портокал и маково семе,по рецепта на pep-4o много вкусни Wink
http://pam73.snimka.bg/cooking/vkusno.789297.32190716

Изглежда страхотно! Може ли рецептата?

# 484
  • plovdiv
Нали може само да питам?Мисля,че в тази тема видях рецепта за ястие с настърган запечен кашкавал,който се слагаше в загрята намаслена тавичка.Не мога да я открия и ви моля,ако някой се сеща за нея да ми пусне линк.Благодаря ви.

# 485
Кашкавал на фурна

Продукти: 350 г кашкавал, 1/3 пакетче масло, 3 с.л. брашно, 1 - 1,5 ч.ч. прясно мляко, 3-4 яйца.
Приготвяне: Яйцата се разбиват с брашното и прясното мляко, добавя се настърганият на едро кашкавал и всичко се разбърква. С половината масло се намазва тавичката, сместа се изсипва и отгоре се слага останалото масло на малки парченца. Запича се в умерена фурна, предварително загрята, до зачервяване. По желание може да се сложи колбас.

# 486
  • plovdiv
Кашкавал на фурна

Продукти: 350 г кашкавал, 1/3 пакетче масло, 3 с.л. брашно, 1 - 1,5 ч.ч. прясно мляко, 3-4 яйца.
Приготвяне: Яйцата се разбиват с брашното и прясното мляко, добавя се настърганият на едро кашкавал и всичко се разбърква. С половината масло се намазва тавичката, сместа се изсипва и отгоре се слага останалото масло на малки парченца. Запича се в умерена фурна, предварително загрята, до зачервяване. По желание може да се сложи колбас.

Много ти благодаря

# 487
  • SHOOT ME 10 $
"Пирожките на мама" -по рецепта на "Марито"

# 488
Шоколадови-кокосови сладки

Тиквени мъфини

Зелеви сарми с яйчено - лимонов сос

# 489
  • София
Момичета, много ме впечатлихте!  smile3556
Аз не се въртя много из кухнята, ама понякога ми идва музата...
Ето моята питка за Антоновден- беше си направо шедьовър.

И вчера се проявих с една баница в кексова форма. Много вкусна.

# 490
# 491
  • Някъде на път....
У нас преди няколко дни:

Огретен от тиквички, яйца и сирене

# 492
# 493
освен лимона и краставиците  другото какво е на снимката  newsm78   то ме интересува  Joy

# 494
  • София
освен лимона и краставиците  другото какво е на снимката  newsm78   то ме интересува  Joy
Котлет по Киевски, Бонго!Мислех,че вече го познават хората,толкова често го показвам! Peace

Общи условия

Активация на акаунт