Ти какво сготви? Снимай, покажи! 114-та тема

• 166 165
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Бъркан Тутманик  с айрян за вечеря,че нямах никакво време ,а ни се ядеше нещо тестяно  Laughing...

# 511
  • в малка крепост
Привет на всички!  

За първи път пиша в този раздел от форума на bg-mama и искам най-напред да ви поздравя за уменията и чудесните трапези! Много апетитни и вкусни неща показвате!
Днес, докато разглеждах статистиката в блога си, видях че има сериозна активност на посещенията от тук и така, полюбопитствах и попаднах във вашата темичка. И с радост установих, че тук се подвизават и много познати лица - Пепи, Вени, Таня, Ани, а може би и други, чиито тукашни акаунти не са ми известни. Драго ми е, момичета! Simple Smile

bani4arkata, баницата ти е станала прекрасна! Радвам се, че съм била полезна и ти благодаря за доверието!   bouquet Пожелавам ти още много баници да направиш и все по-фини да стават!  newsm10

Ето я и моята баница, взе, че се получи  Wink

...

Хубава вечер!

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 23:52 от bluemoon

# 512
рецептата и описанието ми бяха много полезни  Hug

# 513
Ето я и моята баница, взе, че се получи  Wink

Олее,какво е това! къде ще търся сега тук такова нещо? Като се прибера,първата ми работа е сутрин да си купя баничка Laughing Тук взимам турски бюреци,които нямат нищо общо с нашите баници,а в последния дори нямаше нищо,само кори. За мен такава баница е висш пилотаж,браво на теб!
Невероятна ти се е получила!
тук е 12 през нощта,аз станах да си правя банички на тиган-имах едни турски триъгълни кори. Ти си виновна Laughing Hug

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 00:59 от red soul

# 514
  • Сопот, Пловдив
Аз първо се извинявам на всички, но нямам как да свалям снимки всеки ден, затова пускам за няколко дни наведнъж, макар че у нас не се готви всеки ден. Другото е, че вкъщи готвачките сме две, пускам и моите, и на майка ми творбите. И последно оправдание - снимам предимно вечер, съответно светлината е недостатъчна и снимките са ужасни, извинявам се пак за което.

Бисквитена торта, с два крема(защо в тази форма - не знам, така се получи просто, толкова бяха налични бисквити  Grinning ), мое дело

Пилешки дроб с праз от майка ми

Овесени питки със семена и сирене от мен

Доматена каша с печени чушки от майка ми

Картофена чорба с пилешко, пак от майка ми

Солени бутер кошнички със сирене и кашкавал от мен

Сладки бутер кошнички с конфитюр от праскови, пак от мен

# 515
  • London
Тас кебаб с телешко

# 516
bluemoon,  Hug драго ми е да те видя тук!
bani4arkata, много хубава ти се е получила баницата !
Луча, хубава, сочна торта показваш   bouquet

у нас има сарми в крок пота

спаначена супа със сирене

блонди блокчета

кремче със заквасена сметана...

Пастърма с карамелизиран лук

Глиган с кореноплодни

руска салата

и млечна салата и айсберг

# 517
red soul , само мога да се радвам, че баницата ми има такъв ефект  Grinning   А иначе щом си стигнала до там да станеш и да действаш значи няма да съжаляваш Wink

# 518
пеп-4o , пастърмата не само, че е фотогенична, ами ми потекоха лигите като си представих каква вкусотия е... newsm74
Ние си я правим с извара и лют червен пипер... Уникално става. Научихме рецептата, докато бяхме на гости в Триград. Опитай!

# 519
Здравейте момичета,

bluemoon, добре дошла Simple Smile  Hug
Днес ви предлагам една много свежа салатка с Нахут, маслини и чушки. С пресен лук и чесън и лимоново-зехтинен дресинг беше фаворитът на снощното ни гости  Peace Много се хареса

Рецепта: http://vkusnoteka.blogspot.com/2014/01/blog-post_19.html

Успешна нова седмица и да ви е сладко!   chef  bouquet

# 520
# 521
много апетитна торта, Вале!   bouquet
lanvinka, наистина е свежа салатката  bowuu пък и пресен чесън виждам има  с нея.

пеп-4o , пастърмата не само, че е фотогенична, ами ми потекоха лигите като си представих каква вкусотия е... newsm74
Ние си я правим с извара и лют червен пипер... Уникално става. Научихме рецептата, докато бяхме на гости в Триград. Опитай!

изварата с какво друго е овкусена? или само лютото?

# 522
Ами, осолява се, защото е безсолна, можеш и червен пипер да сложиш, ако не искаш да ти е люто, черен пипер също слагам, мазнинка, запържвам и добавям пастърмата.

# 523
аа, запържва се значи. Благодаря   bouquet ще пробвам като излезе новата партида след 10 дни,.

# 524
Разбира се, ти можеш да си доокрасиш рецептата. Пиши после отзиви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт