Ти какво сготви? Снимай, покажи! 114-та тема

• 166 153
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Чудесни вкусотии видях при всички.  bouquetХич не е време но вчера правих козунаци.Рецептата е на  Елексир  Heart Eyes
Скрит текст:

# 601
Чудесни да ти козунаците . И аз сьм рещила утре да правя.По коя рецепта ги прави -с кисело мляко или сметана ?
Аз сьм правила и двете -но мился че по сполучлива е тази с кисело мляко.

# 602
mimi0585, страхотни козунаци. Да не те притеснява, през цялата година им е време, щом е за ядене.

Банички и хлебчета, мусака от тиквички, крем карамел и сладкиш с орехи и дюли

# 603

Закуската днес петминутни бухти

http://valia-recipes.blogspot.com/2012/11/blog-post_1996.html

# 604
mimi0585 , ах да можех да си отчупя от тези козуначета smile3508

Кюфтенца в спаначено-доматен сос
Източник:  http://qni.blogspot.com/2012/03/blog-post_13.html

# 605
Ооох, какви вкусотийки само... не се издържа, то козунаци, питки, бисквитки, чай и какво ли още не - голямо изобилие, поздравления за труда, момичета!

От мен непоказван тук лесен шоколадов фъдж:

Спрен ден и приятни почивни дни!

# 606
Чудесни да ти козунаците . И аз сьм рещила утре да правя.По коя рецепта ги прави -с кисело мляко или сметана ?
Аз сьм правила и двете -но мился че по сполучлива е тази с кисело мляко.
Тези са с цедено мляко.Аз нямах и го замених с гъсто кисело мляко.Този ми хареса най много стана като памук мек и на конци.Благодаря ви момичета. Hug

# 607
...Закуската днес петминутни бухти...

Надникнах да видя рецептата. Може ли да ми кажеш колко бройки излизат от тази доза, защото си е малко количеството. За четири човека предполагам поне двойна доза ще трябва.

И малко не по готварската тема, но понеже видях същата тема в алтернативният форум и някои от вас, списващи и там, без да го приемате за заяждане, но защо пишете и показвате снимките и на двете места? Наистина ми е странно. Rolling Eyes

# 608
Толкова ситно написано, че изобщо не успях да го прочета...

# 609
  • Пловдив

Пише,че имало някакъв алтернативен форум и дамата се чуди,защо някои си показват ястията и на двете места !

# 610

polin_a, излизат 20-ина бухтички.

# 611

Пише,че имало някакъв алтернативен форум и дамата се чуди,защо някои си показват ястията и на двете места !

Точно така. Просто ми е странно. Като не ми харесва тоя форум, се нанасям в другия и толкоз. Защо е нужно едно и също нещо да се пише на две места. Странно ми е. newsm78

polin_a, излизат 20-ина бухтички.

Ясно, благодаря!  bouquet Ще ги пробвам сигурно с тройна доза. Blush

# 612
  • плевен
Спам е но....не мога да премълча.И да искам вече ме отказа да покажа нещо в този форум.И престъпление ли е да си член на два,три и " n " брой форуми.

# 613
  • София
И малко не по готварската тема, но понеже видях същата тема в алтернативният форум и някои от вас, списващи и там, без да го приемате за заяждане, но защо пишете и показвате снимките и на двете места? Наистина ми е странно. Rolling Eyes
А защо не? Аз ги показвам и в снимка бг, и гугъл+ и във фейсбук. На други са им по блоговете или други кулинарни форуми.Има ли забрана една снимка да е на няколко места?

# 614
А защо не? Аз ги показвам и в снимка бг, и гугъл+ и във фейсбук. На други са им по блоговете или други кулинарни форуми.Има ли забрана една снимка да е на няколко места?

Този форум е едно към едно с алтернативният, съответно хората, пишещи там, пишат /или са писали досега/ и тук. Дефакто публиката тук и там е една и съща. Е, какъв е смисъла от това? Rolling Eyes

Спам е но....не мога да премълча.И да искам вече ме отказа да покажа нещо в този форум.И престъпление ли е да си член на два,три и " n " брой форуми.

За бога! Crazy Всеки да си пише, където иска. Просто се чудех защо е така.

Общи условия

Активация на акаунт