Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 761
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 300
  • София

Защо ми изисква идентифициране, като потърся някоя тема?Пиша си моя ник и парола, натискам вход и нищо не става?Като пиша мнение и публикувам, ми дава изтекла потребителска сесия!

# 301
На мен ми харесва, ако остане така- със същото вътрешното оформление, но подкрепям предложенията на кали мей  Peace
Харесва ми опцията "Активни теми", по принцип чета само каквото е излязло в "Нови отговори", но от тук мога да прегледам активните теми, ако имам време за губене и ми е скучно и да позачета някоя и друга нова тема

# 302
Не ми харесва тази версия!!!/Абсолютно всичко/

# 303
  • Варна
Kally May,
отново право в десятката, обичам те, момиче smile3501

Neidjal,
Mamma го е написала в предната тема:
Цитат
Здравейте,
Тази вечер ще бъде активирана новата визия на заглавната страница и изглед на форум/подфорум (със стария шрифт и странициране на темите), както и горното меню (с редактирани и добавени липсващи подфоруми).

Мненията и критиките, изразени както в темата, така и получени по имейл, се вземат предвид и се работи по максимално удовлетворяване на изискванията и върху поставените проблеми. Това е и причината засега да се отложи стартът на новия изглед на тема.

# 304
  • София
Открих  Grinning  Като се влезе в профила и от него в Известия и Е-мейл се виждат и темите без нови публикации.

Sad Аз пък не мога да го открия.А и мен ме интересува това, искам да чета теми, в които има важни неща поне за мен, повечето в здравословни проблеми.
Би ли обяснила как го намери да видя в моя телевизор ли е проблема или не Praynig

Горе в дясно където е написано потребителското име от падащото меню избираш профил и като влезеш в него в ляво избираш

Промени Профила
Потребителски Настройки
Профил
Настройки Изглед и Подредба
Известия и Е-мейл
Настройки Лични Съобщения
Списък Приятели

# 305
В новата версия от къде се влиза във Важно - Правила, условия..;  - Благотворителност; ...?

Влязох да питам същото.

И не защото е ново, просто не ми харесва. Темите биват- пак са си същите, но заглавната страница и страниците на отделните подфоруми са тотална бълвоч.

"Активни теми"?! За чий ми е да зная, че преди секунди се е писало в отчетната тема Номеври 2018-та?

# 306
  • София
В новата версия от къде се влиза във Важно - Правила, условия..;  - Благотворителност; ...?

За Правила, условия - от падащата лента най-вляво, меню "Още..." -> Помощ
За Благотворителност - пак от падащата лента меню Дом и семейство, най-долу вляво.

# 307
  • София
....."Активни теми"?! За чий ми е да зная, че преди секунди се е писало в отчетната тема Номеври 2018-та?

Същото попитах и аз снощи. "Всичко" и "Активни теми" са излишни за мен + "най-новото" вдясно на екрана  Tired Излишни са ми и тези теми, с големите картинки, които се въртят най-отгоре на страницата  Peace

# 308
  • Другата България

Горе в дясно където е написано потребителското име от падащото меню избираш профил и като влезеш в него в ляво избираш

Промени Профила
Потребителски Настройки
Профил
Настройки Изглед и Подредба
Известия и Е-мейл
Настройки Лични Съобщения
Списък Приятели

Много ти благодаря!  bouquet

# 309
Това е подфорум Родители, отглеждащи сами децата си, който е достъпен отвсякъде от падащата заглавна лента от меню Дом и семейство.
[/quote]
благодарско   bouquet
но в тази лента го има и хороскопа. и в същото време са го изтипосали и в страницата с едър шрифт.  да го разбирам ,че скапания хороскоп е по-важен от форуми или подфоруми ли ?  има го в падащата лента - да го махнат от челното място в страницата и да сложат друго полезно нещо.

# 310
От падащата лента, влизайки през ОЩЕ и отивайки в ПРАВИЛА, ми дава, следното:

Грешка!
Темата или форумът, който търсите, не съществува или имате ограничени права.

А сега, де! От къде да вляза в Правила?

# 311
  • Ямбол
....."Активни теми"?! За чий ми е да зная, че преди секунди се е писало в отчетната тема Номеври 2018-та?

Същото попитах и аз снощи. "Всичко" и "Активни теми" са излишни за мен + "най-новото" вдясно на екрана  Tired Излишни са ми и тези теми, с големите картинки, които се въртят най-отгоре на страницата  Peace

Това го имаше и преди в Нови отговори отдолу под темите излизаха последно кой къде е публикувал. То и сега може да се види от http://www.bg-mamma.com/index.php?action=unreadreplies - долу в ляво - Последни теми

# 312
  • Другата България

Грешка!

Под хороскопите.

# 313
  • София

Грешка!

Пак оттам, но най-отдясно на менюто.

# 314
  • Ямбол
...
В началния екран, вдясно под хороскопите има

За нас  За реклама
Правила  Помощ
Copyright © 2013 BG-Mamma.com.

Видя ли ги?

Общи условия