Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 517
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 510
  • в морето до колене
има ли някакъв шанс да не ми излизат тези препоръчани теми  newsm78 не, че нещо, но има теми, които ми напомнят неща,които не са ми приятни ...

Муре, Лиляна е показала назад, че с AdBlock е успяла да се отърве и от тези препоръчани теми горе...
Пробвай.  Peace

с мозила съм, не знам дали работи и при нея

Май не.  ooooh!
С Мозилата е съвместим AdBlock PLus и май не става с него... И аз съм с Мозила. Пробвах, не стана. Освен, ако правя нещо не както трябва...
Освен да ти препоръчам да стоиш като мен в "Известия и Е-мейл" в профила, а не на заглавната станица.  Tired

# 511
  • Ænima/Albuquerque
При мен AdBlock работи, но ограничено. Не мога да махна хороскопа и противното Правителство. Това двусмислено стана, ама пък вярно.  Mr. Green

# 512
  • Ямбол
И Мозила отдавна съм разкарала. Не ми трябват шарении и бутончета, затова се спрях на Гугъл Хром.
Сега нищо не ми мърда, не ми скача и ми е просторно за четене.

При мен AdBlock работи, но ограничено. Не мога да махна хороскопа и противното Правителство. Това двусмислено стана, ама пък вярно.  Mr. Green

С кой браузър си, ако си с хром, пиши ми на лични.

# 513
  • София
Моля те, кажи ми, ако откриеш, тази реклама ме докарва до бяс в буквалния смисъл.
п.п. май открих, дали  не е от Tools - Quick preferences - Block all pop-ups?
Принципно при мен са разрешени, но тия рекламните не ми излизат.
Ама би трябвало да ти се получи и така, стига да не ти пречи на нещо друго да се отваря по форума. Peace

Просто не се сещам и не откривам в момента какво съм направила. Ако се сетя, ще пиша.

# 514
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да де, ама някои не сме искали известия, и сега при всяко преглеждане на новите отговори сме на заглавна страница. А там ни заливат юлски човечета и закъснял цикъл.

# 515
  • Ænima/Albuquerque
И Мозила отдавна съм разкарала. Не ми трябват шарении и бутончета, затова се спрях на Гугъл Хром.
Сега нищо не ми мърда, не ми скача и ми е просторно за четене.

С кой браузър си, ако си с хром, пиши ми на лични.

С Мозила съм. На Хрома работя. Не искам да я сменям, не ме кефи Хрома, а и се държи супер странно с Мамата. Иначе на него изтеглих StyleBot и работи. Въпроса е как да оправим Мозилата, гледам, че не съм само аз с тия проблеми. Допитах се и до един приятел, програмист, той не ми препоръча да пипам с тия програми... не знам...  Confused

# 516
Търсачката не работи.
В нея на полето за автор кое мое име да пиша - това при регистрацията или сегашното?

На темите от заглавната страница, тия отгоре с картинките, които въобще и не знам, че съществуват, като щракна на тях ми отваря първата им страница. Не може ли последната?

Защо не слагате на първа страница само заглавия БЕЗ правописни грешки?  Mr. Green Като прочета "преравнителни изпити" се чудя какво преравят.

Отчитането на мнения пак ли остава както досега?

# 517
Благодаря ,че някой е измислил този Адблок Party Отървах се от всякакви реклами Party
Мерси и на Лиляна,че е дала линк  bouquet

# 518
  • в морето до колене
Не знам как - вероятно е някаква избирателност на възприятието, но на мен тези "препоръки" въобще не ми влияят. Просто не им обръщам внимание.
Направих си труда да разцъкам целия списък от около 47 теми в началото. Видях, че почти нищо полезно не намирам там... и им дадох "игнор".   Crazy

Но виж Естел е задала разумен въпрос във връзка с тези теми:

На темите от заглавната страница, тия отгоре с картинките, които въобще и не знам, че съществуват, като щракна на тях ми отваря първата им страница. Не може ли последната?

И аз се запитах мимоходом...  Thinking

Търсачката не работи.
В нея на полето за автор кое мое име да пиша - това при регистрацията или сегашното?

Според мен работи, но също с бъг - виждат се само 15 резултата и следващите страници - нъц.
Аз опитах и с двете си имена - получих различен брой резултати за едно и също търсене  Mr. Green
Тъй че май трябва двойно да се прави...

# 519
  • Варна
Каква е логиката да излиза последната страница newsm78 Не започвате ли да четете темите от началото им?

# 520
А ако е 30 страници и отдавна се е изгубила първоначалната идея?

# 521
  • Варна
Ами няма значение, когато отварям тема за първи път по-логично ми се струва да прочета поне първия пост, а не да се бухна на последната страница.

# 522
Оф, не мога да се преборя с търсачката.  #Cussing out #2gunfire

# 523
  • София
Според мен в предишния си вид заглавната страница беше по-подредена и някак по-представителна. Сега прилича на подфорум заради всичките теми и картинките на аватарите. Някак е неподредено и хаотично. Липса цялостна визия. Липсва лице.

Харесва ми, че вътре в темите всичко си е както преди. Надявам се това да не се промени. Peace

Peace

Не разбирам, защо нещо, което се харесва и работи, трябва да бъде променяно..

# 524
  • на брега на морето
Ми Мамма, възмутително е! Няма ми теми, които си пазех и ми бяха важни, а някои от тях с голяма емоционална стойност!!! Откъде да знам предварително какво е  трябвао да си маркирам? Искам си затритите теми!!!
Доколкото разбирам, нищо не е затрито. Просто системата буксува и точно в този си раздел е бъгната в момента. Просто не работят страниците назад. Всичи чакаме да го оправят.  Peace

Дано, дано, че ми стана адски кофти и много се нервирах.

Общи условия

Активация на акаунт