Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 736
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 870
Код:
Браво! Всичко скрихме, и сега имаме по една чисто бяла половина от екрана, която не се ползва за нищо, и една в която са наблъскани две изречения в седем реда. Браво! Чудесна работа! doh

Аз съм си уголемила страницата с контрол и + , удобно е.

С контрол и плюс не ти ли уголемява всички страници? Аз за това не го правя, иначе наистина е по-удобно, ама така ми уголемява и другите страници,а там не ми харесва, защото на другите сайтове хората са се постарали да го направят прилично  Sad

# 871
някой ако знае, да помага ... как да разкарам "Интересното днес " от дясно ...

С адблок за хром - bg-mamma.com##div.sidebar

# 872
Миниатюрен аватар и огрооомен подпис , голям синхрон , няма що .... #Crazy

# 873
Грозно е!!!!

Ужасен дизайн! Който го е мисли, явно не е влизал във форум през живота си!
Толкова е неудобно за четене, писане, гледане! 3 страници и ме заболя главата!

# 874
Ако поне малко с малко зачитате нашите желания, поне не променяйте полето за писане с придружаващите ги допълнителни емотикони, защото и без това ни поставихте пред свършен факт масово от нас да се чувстваме притиснати в ъгъла!

# 875
  • Талант на 2012,2013 г.
Невероятно тъпо...изкривени наляво. Супер! Mr. Green Whistling

# 876
  • София
Подкрепям текстовото поле да се центрира и предлагам  полето с  подписа да бъде на фон както автарното поле, за да се различава по-лесно текстовото поле.

# 877
  • срещу двата комина :)))
сложете ПОНЕ бутоните "Отговор" и "Цитат" след подписите и ги направете по-малки. Така те се виждат повече от самия отговор  ooooh!

# 878
  • Miami
Ужасни промени, направо отвратителни  #Cussing out Искаме си златната среда, не щем ни у лЕво, ни у дЕсно  Crazy

# 879
И аз съм с контрол и + с Хром и не ми се уголемяват страниците на другите сайтове. Обаче дори с това тук е ужасно наблъскано, наблъскано с големи букви, като се увеличи....

# 880
Подкрепям текстовото поле да се центрира и предлагам  полето с  подписа да бъде на фон както автарното поле, за да се различава по-лесно текстовото поле.

Много добра идея за разграничаване.  Peace

# 881
сложете ПОНЕ бутоните "Отговор" и "Цитат" след подписите и ги направете по-малки. Така те се виждат повече от самия отговор  ooooh!

Напълно е вярно това! Тези бутони са несъразмерно големи.

# 882
Изключително зле започнаха промените,а сега като отворих се уверих,че и по-зле можело...За какво беше нужно да се разбутва целия форум и да се прави в неугледен вид? Създадохте излишна работа и на вас и на нас.
Не знам каква е целта,аз обаче наистина ще се оттегля за известно време,щото влизам да се разтоварвам,а не както някой писа да се блъскам в щайги.

# 883
ужас !!! сплескаха ми физиономията.  Убавеца на Републиката   #Cussing out

# 884
  • Варна
Егати простотията,заболя ме главата от тъпите ви реклами !
По смотано не можахте да го измислите и тия малки аватари за нищо не стават  ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт