Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 740
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 185
Новия вид не ме притеснява толкова. Отначало ми се стори симпатичен, но на практика си е доста постен. Това, което ме притеснява, че форума е станал много тежък за моя компютър. Зарежда се супер дълго време и докато аз си публикувам коментара, друго 10-тина вече са го направили.

# 1 186
Г-н Иван ни чете, може ако благоволи и да ни напише нещо за обяснение Crazy

# 1 187
преди време някой беше пуснал линк към форум, който беше 1:1 копие на старата версия на Бг/Мамма.

не помня линка, някой помни ли го?
така няма да свикваме с нов форум  Mr. Green

Може би е http://forum.mamita-bg.com/

# 1 188
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Шефът в момента е долу в мазето и ни чете.  Wink

Онзи линк не работи вече. Блокираха го.
......

# 1 189
Прочетох много мнения относно рекламите и това ,че искат да печелят от тях .
Е , добре това е най-големия и развит форум в България . Какво лошо има в това форума да печели от реклами ?
Ако не са реклами от какво ще печели друго  ?  Thinking

Аз нямам нищо против рекламите , стига облика да е подходящ за формуване !

# 1 190
Starcaller, много благодаря за линка към анкетата.
Гласувах и въобще не се изненадах от преобладаващия отговор.

# 1 191
преди време някой беше пуснал линк към форум, който беше 1:1 копие на старата версия на Бг/Мамма.

Хм това много ми допадна като визия  Peace

# 1 192
  • София
И в тази лента не беше така добре онагледено, какъв *** ни се готви  Crossing Arms

То беше онагледено, но ни оставиха с впечатление, че взимат под внимание нещата, които пишем в темата. Че едва ли не се съобразяват с това, което не ни харесва. И в следващия момент бум! новия облик си е същия като във лентата без абсолютно никакви промени, за които говорихме толкова време  Peace

Еми....аз погледнах в лентата, видях само някакви картинки и опростени обяснения. Никъде не видях лявото изнасяне на мнения, огромните подписи, малките аватари.....  newsm78
Явно не съм гледала там, където трябва  Outta Joint

Mnogo obarkano, neshto ne mi haresva, trudno se 4ete....Izvinqvam se za latinicata, kredora ne raboti.

Става все по-весело  Joy

# 1 193
  • sofia
А онзи форум БГ Татко дали го има още?  Blush

# 1 194
  • София

Хм това много ми допадна като визия  Peace

Започвам да го разглеждам и ще се емигрира май  newsm78

# 1 195
  • виртуално
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Шефът в момента е долу в мазето и ни чете.  Wink

Онзи линк не работи вече. Блокираха го.
......

Нека чете, нека се учи !
Аз за 1 ден колко много нови неща научих  Hug

# 1 196
  • Варна
Егати неприятната изненада Shocked Ами не ми харесва! Трудно за четене, наблъскано в едно тясно поленце, бяло, безлично.... Уффффф.... Честно, много се скапа форумът, вече не съм възмутена, а ми е тъжно.
И какви са тези тъпи бутони Отговор и Цитирай между мнението ми и подписа? Противоречи на всякаква логика! НЕ е ли нормално да са ПОД подписа? И аз ще емигрирам към Мамита май, това е просто отвратително за четене!

# 1 197
Сега въпросния мамита-бг, който бе споменат по-горе ще отчете ужасно голям наплив за малко Grinning Като влезнат всички да го видят  Mr. Green

# 1 198
МНОГО ВИ МОЛЯ, АКО ЩЕ СЕ МЕСТИМ ЗАДРУЖНО НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ..... СЛОЖЕТЕ ЛИНК, ДА МОГА ДА ВИ ПОСЛЕДВАМ  Joy

СЪЖАЛЯВАМ ЗА ГЛАВНИТЕ БУКВИ, АМА ДОКАТО НАПИША КОМЕНТАР И ВЕЧЕ ИМА 10 ПУБЛИКУВАНИ ПРЕДИ МЕН И ДЪРЖА ДА ПРОЧЕТЕТЕ МОЯ....ЗАРАДИ ЛИНК КЪМ ДРУГ ФОРУМ, АКО ЩЕ СЕ МЕСТИМ  Laughing

# 1 199
как да следя тема , без да съм писала в нея / не откривам "онзи" бутон от преди/ ? без да публикувам "запис" и подобните точки, запетайки?

Общи условия

Активация на акаунт