Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 872
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 320
Предпочитам стария изглед на темите, защото:

С големите подписи на мъничките прозорчета за четене - не става. И на мен ми е натоварващо на очите така.  Rolling Eyes Просто размерите на отделните елементи не са ... съразмерни.
И други причини, за които нямам време да навлизам в подробности сега.

# 1 321
  • София
Ужасна е, прекалено натоварена с ненужни реклами и всякакви картинки. Ще ми се да имаше само текстова версия. Ех, мечти...

# 1 322
  • София
Ай честито, вече като се мине с мишката върху екранното име, изскача прозорец с уголемен аватар и данни за потребителя  Tired

Наистина ли някой се върза, че пишещите регистрирани сме само 5% от потребителите? Колко пъти сте виждали нерегистрирани гости в темите, в които пишете и колко души са били те? Според мен истината е обратното - ние сме 95-те процента, а 5% са приходящи и прелитащи.

И не ругайте модераторите, от тях най-малко пък зависи нещо в момента и са потърпевши като всички нас, а трябва и да си вършат задълженията.

# 1 323
  • София
Това ни е коледният подарък  Mr. Green
Тоя дедо Коледа много зъл бе! Laughing
Много лоши сме били  newsm45

# 1 324
  • София
Ужасна е новата визия!

Върнете старата!

Ако изобщо някой го интересува.

# 1 325
Предпочитам стария изглед на темите, защото:

С големите подписи на мъничките прозорчета за четене - не става. И на мен ми е натоварващо на очите така.  Rolling Eyes Просто размерите на отделните елементи не са ... съразмерни.

А, да, сайтът ми зарежда със скоростта на охлюв. А преди не беше така, нито пък проблемът е в моята връзка, защото всичко друго лети. Да не сте ограничили трафика за чужбина?  newsm78

# 1 326
Много е малък прозореца когато се влезе в тема , както и този за нови отговори, активни теми...идеята за сходни и интересни теми в дясно да излизат е добра, но  може да е в по малко пространство, защото когато се чете в някоя тема което е основното е малко трудно, не заема както досега целият екран , а по- малко от половината.

# 1 327
  • София
Направо се чудя, кой е "харесал" тази тема с новия фейсбук бутон, че и два пъти?! Да не говорим, че лайковете във фейсбук стават все повече, как става това? Като гледам графиката, рЕзко се е увеличил трафика в последните две седмици. Как стана това?

Защо се чудиш? Има си много начини затова и те са добре познати  Wink

протест-контрапротест  Wink

# 1 328
  • USA
 Ужасно е!!! Ако толкова ви трябват рекламите, оставете ги само на страницата, където са всичките теми в съответния подфорум, но когато се отвори една тема да може да се чете само тя, така, както си беше преди- чисто и подредено!
Тези огромни бутони "отговор" и "цитирай" след всяко мнение за какво са, и преди си ги виждахме ooooh! Много по-бавно се зареждат стараниците и не става да заредиш всички до 20 вече, само една по една. Нищо не ми харесва!
 Изобщо, интересувате ли се от мнението на потребителите? Досега не съм прочела на някой да му харесва новия вид!

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 18:42 от SkyBlue

# 1 329
  • София
Сарки и аз това се чудя малко по-нагоре  Thinking

Според мен излишно се хабим да им обясняваме нещо такова....

Много е малък прозореца когато се влезе в тема , както и този за нови отговори, активни теми...идеята за сходни и интересни теми в дясно да излизат е добра, но  може да е в по малко пространство, защото когато се чете в някоя тема което е основното е малко трудно, не заема както досега целият екран , а по- малко от половината.
 или такова.....

Просто трябва да им кажем това:

Ужасна е новата визия!

Върнете старата!

# 1 330
Рекламите са дразнещи стана като масовите сайтове, а бг мама с изчистения си вид беше уникален, и  тези фейсбук бутони , въх трябва сега постоянно да съм нащрек....

# 1 331
  • Варна
Дано само не пипнат и формата за писане на мненията, че тогава ще стане хептем нагло и безцеремонно.
Наистина ли се надяваш, че няма да я пипнат? Естествено, че всичко ще мине под ножа.

Аз друго не мога да разбера. В началото имаше сайт БГ-мамма и отделен обособен форум към него. После направиха 2 в 1 като форумът стана основен. Сега май се опитват да изместят форума за сметка на линкчета, реклами и простотии. Защо не върнахте старото положение, а орязахте тотално форума за сметка на глупости?

# 1 332
Месечинка, защото ако върнат старото положение, никой няма да влиза във сайта, всички ще ходят директно във форума Simple Smile Пък така като рефрешваш страниците и ходиш от тема на тема постоянно ще ти излизат най-разнообразни рекламки: на превръзки, на банки, на самолетни билети и т.н. и т.н.

# 1 333
Вече и темите вътре са променени. Излиза толкова малко поле за четене, а отстрани изкачат какви ли не глупости. Сякаш човек не влиза в дадена тема, за да прочете нещо, а за да цъка отстрани. Мега тъпо е.

Не мога да се оправя с този add block.  Как да я махна тази картинка отпред?Като цъкна с десен бутон върху нея, не ми излиза add block от падащото меню.

# 1 334
Сарки и аз това се чудя малко по-нагоре  Thinking

Според мен излишно се хабим да им обясняваме нещо такова....

или такова.....

Просто трябва да им кажем това:

Ужасна е новата визия!

Върнете старата!

Подкрепям!!!!  Sick #Cussing out #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт