Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 913
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 350
Аз пак да питам, има ли начин да се разтегне на цял екран това, което виждам?
Сега виждам все едно две малко по-широки колонки от таблица, едната двойна.
Изобщо, започнах да виждам двойно.  Joy

# 1 351

Оооо  newsm09 Трябвало някой да се сети да погледне след първия пост... Благодаря   bouquet

# 1 352
Цитат
Ай честито, вече като се мине с мишката върху екранното име, изскача прозорец с уголемен аватар и данни за потребителя  Tired

И за какво е това упражнение, за да се види картинката и изпрати лс? newsm78
Данните се виждат и без тази екстра.

# 1 353
  • До сърцето...
В кое точно се съобразихте с мнението/препоръка на потребителя, Николов и слабият ви екип?

# 1 354
  • София
 То явно това е идеята - докато четеш или по-точно опитваш да прочетеш нещо вляво чрез периферното зрение да бъдеш облъчван с реклами. Отврат!

# 1 355
  • София
Oпределено НЕ МИ ХАРЕСВА новата визия на сайта! Sad
Предполагам, че още работите по визията, но ................старата беше по-добра.
Влизаш в някоя тема, която следиш - праща те на първа страница на темата,  а не на  най-новите мнения.  Писал си коментар в дадена тема, влизаш отново и хоп, пак на 1-ва страница на темата............. А за изкачащите рекламаи - нямам думи!  Mr. Green Ужас! Та това  е един малък кошмар!  Mr. Green  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 1 356
  • Варна
И аз бих искала да попитам как да се разпъне съдържанието на цял екран. Сега е ужасно тясно и неудобно. Бих искала да си скрия десния панел от вътрешните страници.
Да се махне в нови отговори линкът "ново" след всяка тема, който НЕ работи, защото непрекъснато цъкам погрешка на него.

# 1 357
върнете стария вариант, моля ви!  Praynig

# 1 358
  • Варна
Амиамо, използвай линка в дясната част "Виж новото".
В Бърз отговор пише, че може да се пише ББ код, но не мога д апиша на латиница.

# 1 359
Ай честито, вече като се мине с мишката върху екранното име, изскача прозорец с уголемен аватар и данни за потребителя  Tired

И за какво е това упражнение, за да се види картинката и изпрати лс? newsm78
Данните се виждат и без тази екстра.

Това се направи, защото искаха да им се виждат големите аватари и господата шефове решиха, че така ще решат проблема... което не стана.  Mr. Green
Съдържанието няма как да се разпъне. Ако имаше досега да сме го оповестили официално Simple Smile Десния панел може да скрие като добавиш в АдБлок филтър bg-mamma.com##div.sidebar

# 1 360
  • София
Заболяха ме очите. Ако не се оправи форума, ще търся емиграция. Ще ми липсват училищните и ученическите теми.
Надявам се да се преместим дружно.

+ 1

+1

# 1 361
Заради този нов облик, не ми се влиза във форума! Очите ми стават на Х докато намеря темата за четене, главата ме заболява, с една дума - УЖАСЕН Е. Направете добро на потребителите и върнете стария.

# 1 362
  • София
Амиамо, използвай линка в дясната част "Виж новото".
В Бърз отговор пише, че може да се пише ББ код, но не мога д апиша на латиница.

Благодаря!  Hug  bouquetУтре ще пробвам..........уморих се днес.........Simple Smile

# 1 363
  • София
върнете стария вариант, моля ви!  Praynig
Надеждата умира последна! Grinning Колко се молихме,без ефект, но все още се надяваме ,че може някой да ни чуе!

# 1 364
  • Варна
Purple Peanut, мерси!Успях да го направя вече това с АдБлок. Така е една идея по-добре. Жал ми е за всички онези потребители, които няма да успеят да го направят Sad

Общи условия

Активация на акаунт