Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 858
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 365
Не ми харесва новата версия. Преди беше някак по-прегледно като отвориш тема. Аватарите и всевъзможни надписи в ляво, а постовете - в дясно. Сега е една какафония от картинки, бутони, текст. Аватара ми е разкривен. Някой може ли да ми обясни как да го оправя, че не ми се четат 94 страници с коментари. Сигурно вече е обсъден новия вид на аватарите.

# 1 366
  Не ми е възможно да се връщам 90 страници назад. Моля за отговор! Някой от босовете взе ли отношение по въпроса или само си пишем ей така ?

# 1 367
  • някъде из облаците

Просто трябва да им кажем това:

Ужасна е новата визия!

Върнете старата!

Ако изобщо някой го интересува.

Peace
 отвратителна е  #Cussing out #Cussing out #Cussing out,  нещо добре работещо, така да се развали  ooooh! , май искате да ни прогоните от форума, беше толкова уютен, а сега, #2gunfire много е натоварващо, не само за очите.

# 1 368
Отделеното място за форума е по-малко отколкото трябва - частта с рекламите и линковете е твърде голяма и отклонява вниманието от чата. А целта е чата да е на фокус, нали така!!!

# 1 369
 Не ми е възможно да се връщам 90 страници назад. Моля за отговор! Някой от босовете взе ли отношение по въпроса или само си пишем ей така ?

Никой не се е включвал Simple Smile

# 1 370
  • София
  Баш боса взе отношение в предишната тема, да ни убеди,че всичко се прави за наше/тяхно/ добро и се взима под внимание всяко мнение! Мижи да те лажем!

# 1 371
  • където ми харесва
10 минути се лутах, докато стигна до тази тема.
ИЗВИНЯВАМ СЕ МНОГО, НО ТОВА Е ПЪЛЕН УЖАС И ГАВРА С ПОТРЕБИТЕЛИТЕ. (изключвам тези, които тоооолкова се кефят на тая какафония)...
Супер непригледно е всичко, разбъркано е, ужасно е.
Знам, че не съм тук на сила , а по собствена воля, обаче ще ме изгубите като потребител по този начин. Преди този форум беше място, където разтоварвах и получавах необходима информация по теми, които ме интересуват, а в момента е нещо гротескно, което затормозява очите и съзнанието ми.

# 1 372
И аз съм разочарована много, тази версия е толкова гнусна... като мръсен парцал, да му се невиди!
Благодаря на девойката, която ме "научи" как да разкарам шарениите и тъпотиите, но си искам старата визия, не тази... дива щуротия.
Разбирам, че е въпрос на привикване и отрицателните реакции са главно защото много се различава от старата, но, ГОСПОДА И ДАМИ АДМИНИ или каквито сте там, разликите са ФУНКЦИОНАЛНИ:
- уравниловката наляво карай да върви, надявам се да я оправите
- но свитото поле? защо ми е на 1/3 от екрана да гледам реалния текст на форума, а другата да е "празна"?
- началната страница е ужас. Като искате да има поленца отстрани, направете ги да са избираеми - аз хороскопи не чета. Искам да ги нямаааа!!!! И другите боклуци не ме интересуват. Но ме интересуват неща, които не интересуват други потребителки...
Не че ви нося ПРИХОД, но тук ми беше интересно и ще се наложи да спра да посещавам форума, ако тази подигравка с потребителите не бъде поправена.
Съжалявам, тъкмо се почувствах у дома и...

# 1 373
Аз вчера не можах да отворя сайта и тази сутрин съм неприятно изненадана от най-новите промени.
Къде са бутоните за нагоре и надолу? Или трябва непрекъснато да скролвам по страниците?

И защо подписа на потребителите е след цитат и отговор? Много тъпо!

# 1 374
За мен маммата вече нищо не струва , влизам само заради момичетата от КиТ

# 1 375
На мен засега ми хареса , малко трябва да се посвикне  Peace

# 1 376
Съжалявам, не мога да изчета всички негативни мнения, защото се увеличават за секунди!!!

След няколко минути гледане в монитора, мъчейки се да разбера кой какво казва, така се осветявам, че не мога да видя нищо друго около мен.

Болят ме очите и врата от опити да чета!

СКАПАХТЕ ФОРУМА!!!

# 1 377
  • София
Амиамо, използвай линка в дясната част "Виж новото".
В Бърз отговор пише, че може да се пише ББ код, но не мога д апиша на латиница.

Извинявам се, че пак досаждам, но никъд ене виждам в дясно: "Виж новото"........Разбира се, търся вината само и единствено в себе си! Simple Smile
Хубава вечер на всички и успешно сърфиране в новата визия на сайта! Simple Smile Аз се уморих!!!

# 1 378
Това се направи, защото искаха да им се виждат големите аватари и господата шефове решиха, че така ще решат проблема... което не стана.  Mr. Green
Съдържанието няма как да се разпъне. Ако имаше досега да сме го оповестили официално Simple Smile Десния панел може да скрие като добавиш в АдБлок филтър bg-mamma.com##div.sidebar [/color]

Да де, ама кой ще си играе да цъка така, за едни картинки. Crazy Друго е, като са видими цял размер, както преди.
Освен, ако не бъдат за реални профилни снимки, тогава може и да влезе в употреба. Mr. Green
Сега ми се вижда излишно.

# 1 379
И само да ви кажа, НИКОЙ  не ви говори за лошо, след като вашите потребители не харесват извършеното, значи трябва да помислите, да върнете форума във стария му вид.
Поставете се на мястото на потребител:

Отивате  в ресторант, поръчвате си любимата пица, а вместо това ви носят просто филия хляб, за двойна цена, дали бихте били доволни?

Общи условия

Активация на акаунт