Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 105 789
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 310
  • Ямбол
На мен "Маркирай като прочетено" в новата версия си ми работи. Току що го тествах отново.
Добре мога ли да те помоля да натиснеш в този подфорум примерно http://www.bg-mamma.com/index.php?board=21.0 бутона "Маркирай като прочетени",.....

При мен работи правилно.
Кое? Маркирай като прочетени?
При мен не работи.

# 2 311

При мен като натисна бутона Маркирай като прочетени ми излиза съобщение: Сигурен ли си, че искаш да изключиш известяването за нови теми в този форум?
След това като натисна същия бутон отново, съобщението е: Сигурен ли си, че искаш да включиш известяването за нови теми в този форум?

Така ли трябва да работи правилно този бутон?  newsm78 Laughing
Според мен трябва да се сменява бутона при обновяването на страницата, но това е само мое лично мнение и предположение.

В момента има доста бъгове и доста неща не работят както трябва (дори администраторът Mamma го знае и не го отрича), но при една малка част от потребителите всичко е почти перфектно и си работи правилно  Crazy ooooh!

# 2 312
  • На земята, която е всъщност звезда.
Абе хайде не се правете, че не разбирате, че част от драматизмите и забележките са излишни.
И не става въпрос да не се изразява мнение, но просто се държи един много интересен тон, дето по-голяма част от държащите го не допускта на тях да им се държи.

Ами помисли малко защо се получава това. Дали, ако имаше нормална комуникация, отговаряше се на конкретни запитвания веднага, а не след 3 дни и имаше информация какво точно се прави в момента, щеше да се случи такъв тон? Например, всички се оплакаха от изместването на полето за писане в темите в ляво. За последните 5 дни някой да е отговорил какво се прави по въпроса и ще има ли промяна? Не!

За мен обратните забележки, като тези кой е нежна душа и кой не, също са излишни.

# 2 313
А аз предлагам просто да няма форуми известно време, за да не се чувстват толкова много нежни души така издълбоко прецакани и разтърсени. Честно, аман от драма, то ако не беше нагло щеше да е смешно, наистина.
И да, въобще не беше нужно да излиза Мамма за да се срами, защото като цяло обстановката, която се създаде е повече от гротескна.
Реагира се на много от забележките, намерихте начини да разкарате досадните вам елементи, но истерията продължава. За чий?

хич не е гротескна даже, ами новият вид на форума е невъзможен за използване. И никакви начини не сме намерили. Хич билям нямам намерение да ставам програмист, за да оправям ужасния вид на някой си сайт. Просто спирам да влизам и толкова. Да е само един потребител, много важно - ама май 99% ще направят същото.

# 2 314
  • София
Абе хайде не се правете, че не разбирате, че част от драматизмите и забележките са излишни.
И не става въпрос да не се изразява мнение, но просто се държи един много интересен тон, дето по-голяма част от държащите го не допускта на тях да им се държи.

Например кои?

И на кое се е реагирало и е оправено?

В тона кое не ти харесва, че е леко закачлив ли? Това е така, защото единствената връзка с лоперчетата беше оня попъп, от който май всички си направихме извода, че за тях е ок закачливия тон  Laughing Дори и да не им харесва, досега не са показали че е така и им трябва някой да адвокатства за тях. Като цяло не виждам защо взимаш отношение на тона.

# 2 315
На мен "Маркирай като прочетено" в новата версия си ми работи. Току що го тествах отново.
Добре мога ли да те помоля да натиснеш в този подфорум примерно http://www.bg-mamma.com/index.php?board=21.0 бутона "Маркирай като прочетени",.....

При мен работи правилно.
При мен не работи.
'Маркирай  непрочетенO' и 'Извести', когато си в някоя тема си работи, на мен проблема ми е когато си в даден подфорум с новата визия.

# 2 316
  • София

Абе излишни според кого?

# 2 317
  • Другата България
Да е само един потребител, много важно - ама май 99% ще направят същото.
Голяма смешка. Това изобщо няма да се случи. По-скоро 99 ще си останат тук-мрънкащи, немрънкащи, доволни, недоволни.....накрая ще се изпокараме по между си, но това няма да впечатли никой.

Дали определени потребителки не объркаха темата, в която пишат предвид новата визия и неразбориите около нея или е случайно "скачането" точно на Деси при положение, че преди нея имаше и други, изразили същото мнение?

# 2 318

При мен работи правилно.
При мен не работи.
'Маркирай  непрочетенO' и 'Извести', когато си в някоя тема си работи, на мен проблема ми е когато си в даден подфорум с новата визия.

Да. И Маркирай като прочетено

|

Спри следенето
работят коректно

# 2 319
О! Марианна, аз така и не разбрах кое ти работи правилно....бутоните в темата или бутоните в подфорума? Или при теб всички бутони работят перфектно?  Crazy
Тук се обсъждаха бутоните в подфорума, а не в темата.

# 2 320
В екран Нови отговори:
Маркирай като прочетени при мен работи коректно.
Спри следенето също работи коректно.
Известия ми е изключено като функция-не получавам известия.
Бутон или функционалност Извести не виждам никъде, за да знам дали работи.
В екран при отвирена тема в подфорум:
Маркирай като прочетени работи коректно.
Спри следенето работи.
Известия не знам-да тествам сега ме мързи.

# 2 321
О! Марианна, обсъжданите бутони са тези:

А ти обясняваш за нещо съвсем друго   Simple Smile
Най-важното е, че при теб всичко е перфектно и работи както трябва  Laughing
Е, да, но не при всички е така!

# 2 322
Не ми харесва новата "бг мама". По трудно се намират темите във форума и полето е по-малко, а мястото за реклама в дясно -голямо. На мен ми харесваше повече старото, всичко беше по ясно и по-бързо достъпно.

# 2 323
Малко офф, но може ли да ми кажете дали адблок може да не се прилага за други сайтове, а само за този или обхваща всичко и само с деинсталиране ли се маха  newsm78

# 2 324
Малко офф, но може ли да ми кажете дали адблок може да не се прилага за други сайтове, а само за този или обхваща всичко и само с деинсталиране ли се маха  newsm78

Адблока е за самия браузер , не за сайта .

Общи условия

Активация на акаунт