Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 128

• 60 296
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
 Hug

Щях да пиша любовни излияния и колко ми липсва това, дето вече го няма в гьола, но се отказах.Просто, както е казал Хераклит, който със сигурност е по-умен от мен-"Всичко тече, всичко се променя"
Ами- много любов на всички и поздрав, с един филм, дето го чакахме и коментирахме преди да излезе, пък ,като излезе не помня какво стана.Който го е гледал ,да ме извини, който не-дано му хареса.
 Heart Eyes

http://vbox7.com/play:mc0db7b22d

http://www.dailymotion.com/video/xyc5zw_%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B2 … ortfilms?start=46

Пускам го така, че иначе ,нещо не се получава

# 646
Интересни постове днес! Peace

За всички, които празнуват на 14.02.

# 647

Maori Rock Carvings, New Zealand

# 648
Ники, аз дефакто го направих, макар и кавгаджиската, точно в духа на Свети Валентин, но не и с неговите романтични методи. И на мен ми липсва старото време. Сега гледам 4 сериала, но някак самотно. "Убийство" колко души го гледат от нашата тема?

# 649
"Убийство" колко души го гледат от нашата тема?
Flowers Bouquet

# 650
Ще помоля Късметова да сложи една анкета в новата тема, точно навреме свършва тази.
Примерно:

Ще следите ли "Убийство"?

- Да, вече го следя.
- Може би, ще реша в първите 3-4 серии.
- Не, не ми допадна.

# 651
Опиянени от вино, любов и ...още нещо...!А дано!  Wink
За патетата в гьола! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 11:24 от nikita1

# 652
Наздраве !
...
Ще следите ли "Убийство"?
...
Аз - не.

Но ето за тези, които го следят:
Kanal D`de Salı 20.00`da başlayan ve daha sonra Pazar 23.15`e alınan “Cinayet” dizisi Kanal D’nin resmi sitesi yayın akışında Cinayet dizisi yok. 16 Şubat Pazar “Güneşi Beklerken”den sonra dizi tekrarı var. “Cinayet” dizisinin yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu. Ако правилно ми е превел GT, няма да има епизод тази седмица  newsm78

# 653
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ники, аз дефакто го направих, макар и кавгаджиската, точно в духа на Свети Валентин, но не и с неговите романтични методи. И на мен ми липсва старото време. Сега гледам 4 сериала, но някак самотно. "Убийство" колко души го гледат от нашата тема?

Аз гледам преведените епизоди, т.е. два съм гледала дотук. Харесва ми засега и бих гледала, ако има превод. Без превод не -нищо не разбирам.

# 654
много е добра, но е и доста необичайна. Зачеква въпроса с джиновете в източните култури, за който говори в TED и е писала в някои от статиите си. Явно това се дължи на влиянието на баба й. Също, създава едни събирателни метафорични образи, които могат да ти се сторят малко странни на пръв поглед.
Повече няма да издавам, за да не стане спойлер  Whistling
Ще се пробвам, след малко даже почвам да я търся в интернет. Ще споделя по-нататък как (и дали) върви.

# 655
"Убийство" колко души го гледат от нашата тема?
Аз.

# 656
  • ÇapulcuLand
 Two Hearts Честит празник на празнуващите и от мен Wine Glass

За добро или лошо, тази седмица наистина няма да излъчват нов епизод на "Убийство", а ще сложат един от новите сериали на негово място - Zeytin Tepesi . Ние пък смятаме да пуснем 3-ти с превод, така че хем няма да се усети липсата на нова серия, хем ще скъсим разликата с реалното излъчване  Peace Да видим какво пак ще измислят КаналД... май ни чака поредната смяна на ден и час  newsm78
Бланче, добра идея за анкетата  Stop Аз също се чудех колко тук гледат дизито.

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 14:33 от Geryka

# 657
Днес празниците са по избор! Peace Two Hearts newsm24 ЧЕСТИТО!  bouquet

Честит рожден ден и на едно от моите севгилита - Ибрахим Челиккол, роден на 14.02.1982 г.  newsm59 Gift newsm67

">#t=11[/video]

Happy Birthday İbrahim Çelikkol  Heart Fırat Kazan  Heart Merhamet

# 658
Не съм редовно в темата,но вече ГЛЕДАМ "УБИЙСТВО',но само преведените епизоди! Харесва ми! Peace Peace Peace

# 659
  • София
Kelebegin Ruyasi / Сънят на Пеперудата (2013)

Субтитри

П.П. "Убийство" и аз не го следя. Реших вече да следя турски сериали, само с любими актьори, а там няма такива.
Но това местене не е на хубаво, от опит знам! Сърбах им попарата на Kanal D този сезон. Почнат ли да местят или да не излъчват даден сериал, значи имат нещо предвид и това нещо по всяка вероятност е спиране.

Общи условия

Активация на акаунт