Литературен спамо-чат - 3 тема

• 34 919
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Ходилите до Пущинака - хареса ли ви фЮлма?
В темата за него има различни мнения.

# 196
  • на североизток от Рая
 Приятна компания намирам тук. Обаче аз отдааавна изпих моето сутрешно кафе. Към 14 часа ако сервирате друго, ОК ще  е.  Simple Smile Тогава ще си придърпам едно.

Буб
, приятно е при мама и татко. Със сигурност те чакат нетърпеливо.  Аз останах близо до тях, но пък татко си замина рано, без да ни предупреди някакси. И на първи януари имаше имен ден, затова като посрещна новата година все за него ми е първата мисъл. Ние бяхме винаги заедно в новогодишната нощ по традиция  и като се чукнем в 12 часа, той започваше да черпи, а сега....И някак годините не успяха да заличат този спомен. А майка ми има РД на 2 януари.  Heart Eyes

А Троян е хубав град, на такова прекрасно място. Имах състудентка оттам, какво добро момиче беше, още я помня. Свиреше на пиано, беше много мил човек.

И аз съм затруднена с подаръците. И на дъщеря си дори не мога да избера подходящ. Тя самата не показва някакви желания. Взех й преди малко ваучер от Хеликон, парфюм съм й купила наскоро, и чанта искаме да й вземем.
 На бабите ще направя абонамент за вестник, но днес не можах, на 27-ми ще ходя, в последния момент както най не обичам.  ooooh!
 Малкият е готов вече, скрито  е всичко.
 А вчера забравих да ви споделя как без време си купихме таблет от Мтел с мъжа ми. А то стана цял празник вечерта у нас. Децата пощуряха от радост. Малкият каза, че сигурно по лицето му личи колко е щастлив. Simple Smile Мъжът ми преподписа договор, уж щяхме на сина ми да вземем телефон, но не се получи, имаше някакви разминавания с нашите искания и очаквания. Но така стана по-добре дори.

И още подаръци имам да купувам. Поне подсещайте вие какво вземате.  Confused

# 197
  • София
На сина ми взехме нов телефон. Роден е в началото на декември и в последните години баби, дядовци, лели и всички близки предпочитат да му дадат някой лев, а той да избере какво да си купи. Събра много прилична сума и се обзаведе.
Трябва да купя подарък на племенницата ми  Heart Eyes. Иска възглавница-смърф и възглавница-ангри бърдс  Crazy. Обаче бях много зле тия дни и не ми се ходеше по магазините... Искам да се оздравя хубаво, защото утре заминавам за Хисаря. Не знам как ще се справя с подаръците, които ми оставя да купя, но ще ги наредя някак нещата.

# 198
  • на североизток от Рая
 Всички заминават някъде за празниците.  Simple Smile Това е хубаво, някакво разнообразие внася в ежедневието. А аз никъде не ходя. Останах си в родния град, тук са всичките ми близки  и роднини и тук празнувам всички празници. Може да измислим нещо в новогодишната нощ. Аз дори съм го измисллиа, само трябва да го сервирам на мъжа си и да го осъществим. Simple Smile

Кой където отива, нека да му е широко на душата. Весело изкарване в приятни компании ви пожелавам!  Hug

# 199
  • Пловдив
Аз за празниците никъде няма да ходя...но това няма значение.
Подарък съм взела само на приятелят ми ooooh! Мисля на сестра ми да взема някаква блуза, но племенника ми е много труден тази година /иска неща, които няма да получи заради възрастта си - телефон Аша не знам си каква, айпод, таблет или коте/ та в последния момент ще мисля и за него, сигурна съм че ако му подарим топка ще скача от кеф - тренира футбол и още от бебе много им се радва, но в тях има поне 10... Rolling Eyes та най-вероятно за всички тях подаръците ще пристигнат на
31.12 - просто няма да успея да са за Коледа готови.

Нели, специално за теб към 14ч. ще има кафе  Grinning

# 200
Аз към подаръците винаги гледам да добавя някой майтап. Примерно сега ще опаковам хубавичко и следните кутии: за майка ми в опаковка от прекрасен шоколад (черен шоколад с орехи и смокини) ще сложа пакетче канела и пакетче с някакви разтворими натурални витамини) - закачка с това, че обожава сладко и особено шоколади и никак не обича да се грижи за здравето си; за сина ми в голяма кутия от шоколадови пурички ще сложа голям лъскав лимон - също закачка с това, че като почти всички деца не обича плодове и всякакви полезни неща; на мъжа ми в луксозна кутия от парфюм ще сложа огромен корен от джинджифил (изглежда много смешно самият корен) - закачка с манията му по Аюрведа и всякакви "духовни" практики. Ще видим какво ще се получи и какво да опаковам за себе си освен купищата книги за всички. Обикновено за да има много подаръци, за елхата опаковам и всичко най-дребно - дори и чорапи, сапуни, шоколади...

neli mar4, често съм си мислела кое е по-тежко - внезапно да ни напусне някой, без да ни предупреди или дълго и мъчително да е разделянето... За догодина наистина трябва да се уговорим за "Татко" на Уорън.

diana lobodova, честито!!! Ние днес - 15 щастливи години! Нетрадиционна сватба в една художествена галерия, младежки купон – нали не обичаме да празнуваме на маси още от едно време… Всички да сме/са щастливи още много, много! Simple Smile

Буб, прекрасно дете видях! (и елха разбира се)
Всичко останало не можах да изчета, особено след снощния купон.
Сега слагам един боб да направя бобена салата, едни макарони за макаронена салата, картофи за картофена салата. Освен традиционната баница със сирене, правя и баница с пълнеж от кьопоолу (така ли се пише) и маслини. Интересно става. Събирам сили - дали ще се навия следобед за хипермаркет/МОЛ, че има да се купуват някои неща (пазаруването ми е доста неприятно задължение).

Още съм под магията на "Негър" на Татяна Громача и въпреки че заради нея сега ми се четат само книги на "юго" писатели и предимно на издателство "Панорама", започнах няколко странички от

Не знам колко ще се чете тези дни. Имам и работа, и гости, и други интересни неща.
Здраве да е - за всички!!!  Hug Накъдето се обърна - картички от книжни дружки! Simple Smile

# 201
Кой каза кафенце в 2 следобед?
Нелче, заповядай:

И всички други четящи девойки, дами, госпожи и която от нас като каквато се самоопределя като възраст - моля да се почерпят!
Аз сега следобед заминавам, ще бъда при приятели ехееее чак до след Нова Година Grinning, заредила съм четеца с книжки, но мисля и да се повъзползвам от спокойните дни (колкото са спокойни де) да наваксам с една друга задача, та да видим.
Весели празници на всички, прекрасно изкарване пожелавам, без значение къде сте и къде ще ходите, и най-най-най-най прекрасна Нова Година!

# 202
  • София
Всички заминават някъде за празниците.

Ние няма да пътуваме, но пък толкова харесвам родния си град по време на празници - уютен и спокоен, че няма нужда да ходя някъде, за да се потопя в празнична атмосфера.

Пожелавам на всички приказни емоции, където и да сте  Hug !

# 203
  • на североизток от Рая
  Hug Hug Hug

Кафето дойде, сякаш по поръчка в уречения час.  Simple Smile Heart Eyes Стана ми хубаво, а съм тук  и ще си пийна.

Камиче, желая ти весели дни и незабравими спомени с приятелите чаааак до след Нова година.

И с другата задача да се справиш.  Wink Хубаво ми е, че писа, беше се поизгубила.

КалиHug!

# 204
  • Пловдив

Хайде, събрахме се  Laughing

# 205
  • Ямбол
Ще се възползвам от кафето, макар че смятам да пия чай.
Аз също карам някакъв грип и не мога да се насладя на ваканцията като хората. Днес вече успях да свърша това онова.
За подаръци закачки и не само, за бабите с дъщеря ми сме подготвили изненади. Бях ѝ купила за подарък акрилни боички и пробвахме върху керамика. Става страхотно и мисля, че бабите ще се разчустват. На майка ми нарисувахме чаша със сърдечни пожелания и много настроение. На свекървата едно комплектче керамични солнички със снежинки и коледни украси. Ще ви кача снимки след малко:

Първата чаша за проба:
Скрит текст:

Втората за майка ми:
Скрит текст:

И солничките за свекървата:
Скрит текст:

Честито на новодомката, бързо да се отстраняват проблемите и да влиза. Тайно ти завиждам, Кали, нашата къщичка още я строим.

Виви, честит ти Киндъл. Много и хубави книги да прочетеш на него. Аз имам около 200 само качени, при скорост около 40 на година, кога ли ще ги прочета. А на компютъра са подготвени още няколко по толкова..... И продължавам да тегля, да купувам и да взимам от Предай нататък. Crazy

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 14:42 от Лилянa

# 206
  • София
Уау, солничките са станали много ефектни!

Системата купувам-тегля-разменям по отношение на книгите, мисля че може да се обяви като основен жизнен процес за нас  hahaha.

# 207
  • София
Системата купувам-тегля-разменям...

Че тази система е жизнен процес, според мен, спор няма.
Но по-вярно би било "Купувам-тегля-разменям-и-не-смогвам-да-прочета-всичко"  Crazy hahaha .

Лилянa, благодаря ти! Пожелавам ти през другата година да пишеш от новата къщичка!
Много са хубави подаръците и мисля, че бабите много ще се зарадват.

Ние с ММ, покрай скъпите покупки за новото вкъщи, не сме взели много подаръци, но всички са практични и мисля, че домашните ще се радват.

# 208
  • София
Ох,вече съм на линия.Голяма галимация е туй прАсе!
Добре,че през тел.ви хвърлям по едно очо иначе съвсем ще му изгубя края.
Подаръците са готови.
На сестра ми ще подаря"Дъщерята на пазителя на спомени",а тя ще ми подари "Забравената градина",на племенницата ми чантичка за дреболии,по нещо дребно за зет ми и племенника,компютърна игра за детенце/той си я избра/,за мъжа ми не знам.Той има и рд на 28,та ще трябва да е нещо по-така.Освен това и на Иванов ден има и имен ден,видяла съм се в чудо.
Пожелавам на всички,на които им предстои нов дом - успешно преместване момичета.Нека в новия ви дом винаги да гори пламъка на любовта,мира и разбирателството.С обич да се наредите,с кеф да си седите.И не забравяйте,сега е момента да изхвърлите всичко ненужно от старата ви къща.

# 209
И аз да се включа.
Днес на кино -  "Пущинакът на Смог" на 4D, заради децата ( моето и едно приятелско момиченце ).
Сигурно от годините   Simple Smile, но не можах да установя  синхрон между люлеенето на седалката и другите ефекти и събитията на екрана. Я да си се придържам аз към доброто старо 3D.

Иначе децата се забавляваха, ама и на тях им дойдоха вповече битките с орките и дракона.

Още не съм украсила елхата, но пък съм с готови и опаковани подаръци - в различен цвят за момченцата и момиченцата. И понеже трябва да изчистя, а се мотам, чистя по една стая на ден  Mr. Green.

И ние сме си в София за празниците, градът става чуден като опустее.

Общи условия

Активация на акаунт