Литературен спамо-чат - 3 тема

• 34 934
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
  • Benelux / Varna
Аз днес най- накрая успях да украся елхата. Утре ще пусна снимчица, че пак ме завари два през нощта  Joy

Подаръците са наполовина готови, още доста има за купуване и избиране. Засега само дечицата успях да пооправя:
за една приятелка в София с три дечица - книжки, книжки за оцветяване, двд-та приказки, комплекти за рисуване на керамика с боички ( Лили, много са ви хубави вашите, особено ми харесаха солничките и на мен), шаблони за рисуване на животни, кукли, къщички, шоколадчета, коледни играчки за елхата, свещник, а за майката и таткото - книжки.
За племенниците на съпруга ми - тениска на Барселона за малкия и анурак на Арсенал за големия. За сестра му парфюм, а за зет му - утре ще избирам. За свекървата - три плата за  шиене, да си направи хубави тоалети жената и кремчета за лице.
За моята майчица - обувчици се кипрят вече под елхата. За сестра ми и  татко, още нямам подаръци. За съпруга ми също, те са ми по-трудни.
За една друга приятелка за детенцето й - пижамка  и часовник, ама воден да е  Joy
За още една приятелка за дечицата й - книжки и плюшена възглавничка - влакче, което е музикално и издава звуци пуф - паф...
Продължавам да избирам ,,,,обичам Коледа и да правя подаръци,,,,,обичам и да получавам усмивки и целувки за тях!

# 211
  • Пловдив
Скъпи мои, понеже днес ще пътувам и може би няма да се включа няколко дни, искам да ви пожелая топли и изпълнени с обич празници, заредени с усмивки, добро настроение и много уют Heart Eyes Много се радвам, че ви има, двете нови теми (тази и подаръчната) ни сближиха и помогнаха да се опознаем  Heart Eyes През тази година изгубих много близко приятелство, не знам и аз защо, но пък намерих много нови тук  Hug
Зори, чудни подаръци си приготвила  Heart Eyes Пожелавам ти и на теб едно Коледно чудо  Hug Дъщеря ми е дар от Дядо Коледа - пожелах си бейби борн в писмо до стареца и януари разбрах, че съм бременна  Heart Eyes

# 212
  • Ямбол
Видяхте ли, че и Читанка имат нововъведения?
Колко семпло и удобно е обаче, ако трябва да сравнявам с нашето недоразумение тук....
Приятно е станало, има мислещи и умни хора там.

# 213
  • София
Да  Peace ! Но промените, (поне тези, които аз видях), са за допълнително удобство на потребителя и цялостната визия на сайта НЕ е обърната с краката нагоре, а е запазена като цяло.
Наистина има мислещи хора там. Много ми хареса и обръщението към посетителите на сайта.
Как да не ги харесвам тези хора?!

# 214
За подаръци ли си говорим - Обичам и да подарявам и да получавам!  Heart Eyes
Но тъй като близките на съпруга ми не си подаряват, тази година ми е по-постно.

Има най-вече за детето - таблет, интерактивно куче ( от година и повече иска подобна дивотия), любимите кукли Монстър Хай, едни принцески пантофчици и сладкиши. Това от нас. От баба си ще получи подарък. И после на Коледа ще отидем при едни приятели на гости и те с малко дете и там сме им купили на децата еднакви подаръци - магнитни дъски.

За мен епилатор  Mr. Green
Мъжът ми иска смартфон, но ще го получи януари, че финансите са на изчерпване декември.

И аз искам айфон, но няма да ми го донесе Дядо Коледа, а аз ще си го изработя.

На моите родители изпратихме колет с подаръци и за тях и за близки. И мисля, че с подаръците се справихме успешно, по-точно с харченето на пари  Crazy Това много го умеем, мисля ние жените.

Мили, четящи момичета - прегръщам Ви виртуално и Ви желая първо здраве, основата за нашето щастие! Пожелавам Ви сбъдване на съкровените Ви мечти и топли и уютни празници!  Hug

# 215
Весела Коледа! Бъдете живи и здрави, много обичани и усмихнати!

Направих шоколадовите сладки, много вкусни станаха.

Добре ли изкарахте празниците?

# 216
  • Пловдив
Нека Коледната звезда
да огрява вашия път в живота!
Нека здравето и късмета
бъдат ваши спътници,
а сърцето и умът -
ваши съветници!
И не забравяйте
да оставите едно
отворено прозорче
в сърцата си
за хората, които ви обичат!
Весела Коледа!

# 217
  • Пловдив
Ако някой го интересува книгата "Среднощен дневник" на Максим Е. Маткин 
/Сексуалните връзки вълнуват писателите от столетия, но малко от тях успяват да пренесат емоциите си върху белия лист така, че да развълнуват читателите, да ги направят съпричастни, да се смеят и плачат заедно с тях. Максим Маткин се е справил блестящо с тази задача. Много, много свежа книга, пълен релакс за душата./
Активиран е линк за публичен достъп: http://dox.bg/files/dw?a=cd1b65d76f 

P.S. Някой чел ли я "Изгубената дъщеря" на Шилпи Сомая Гоуда? Заслужава ли си покупка на тази книга?

# 218
  • Ямбол
...
P.S. Някой чел ли я "Изгубената дъщеря" на Шилпи Сомая Гоуда? Заслужава ли си покупка на тази книга?
Аз съм я чела. Хубава е. Макс звездички съм дала в ГР.
На втория въпрос обаче съм с особено мнение по принцип, не за конкретната книга.
Никоя книга не си заслужава да бъде купена, ако само аз ще си я чета, това е само според мен.

# 219
Деси , "Изгубената дъщеря" е много хубава книга, според мен си заслужава книгата да се прочете и да се купи , има смисъл , не е блудкава в никакъв случай  Peace

# 220
  • Пловдив
Благодаря за отговорите в най-скоро време ще я закупя.

# 221
  • София
  Hug

Благодаря за отговорите в най-скоро време ще я закупя.

С удоволствие бих ти изпратила "Изгубената дъщеря" за прочит, ако искаш  Simple Smile
За мен тази книга беше №1 от всички, прочетени през 2012г.  Heart Eyes

# 222
Аз си купих 5 електронни книги - вкл. и Животът може да е чудо и Ако животът не е чудо. Другите 3 са трилогията на Панкол.

Ако някой иска мога да му ги изпратя - книгите бяха със защити, но ги премахнах.

И да се оплача - започнах първата книга -Животът.... и съм до 50 стр. и съм много разочарована към момента - инфантилно написана и към момента без грам смисъл, различен от обичайния ню ейндж позитивен буламач не откривам, въпреки, че уж книгата го отрича и дава заявка да е нещо различно  Tired

# 223
И да се оплача - започнах първата книга -Животът.... и съм до 50 стр. и съм много разочарована към момента - инфантилно написана и към момента без грам смисъл, различен от обичайния ню ейндж позитивен буламач не откривам, въпреки, че уж книгата го отрича и дава заявка да е нещо различно  Tired
Жалко, че заговорих за това. Ама все пак казах - не ме слушайте! Simple Smile И че това не е точно книга. И че смисълът не е в книгата, а в принципите (ако ги наречем така). За мен е огромен ключ идеята "противосериозност". Не е трябвало двете да си поръчваш. Ако "хванеш" от същността на първата, хич не ти трябват втора и трета предполагам. Но за себе си твърдо мога да заявя: наистина е "нещо различно", защото няма нищо общо с "обичайния ню ейдж позитивен буламач", т.е. въпросът не е за "позитивност" тук, съвсем друго е... Чудя се как ли би протекъл животът по-нататък, ако не беше настъпил този "хумор, сатира и забава", след като извлякох това, което можах от Алексей.

За да завърша окончателно по темата, ето какво казват за тази идея:

Скрит текст:
Главното е – чувството за хумор. То ни помага изначално да се отнасяме към всичко, което ни заобикаля, като към „не съвсем истинско” и „не точно такова”, а това е първата крачка към разкрепостяване и освобождаване от шаблоните и стереотипите.

Второто по важност качество за желаещите да усвоят метода е готовността за трансформация и само(пре)откриване. Това е приятна работа, която не изисква умствени и физически усилия, извършва се с удоволствие или в "Състояние на Приятна ЛЕНост".

Третата необходима характеристика, това е способността да се започне на „бял лист”. Човешкото съзнание е замърсено от различни откъслечни информации, полезни и безполезни, действителни и претендиращи за такива, заучени и придобити. На нас просто не ни хрумва да пожелаем нещо извън зоната, очертана от нашите стереотипи. Най-бързо усвояват метода тези, които не са загубили способността си да се удивляват на света, и в които не е угаснала детската наивност.
Самсара, sorry за подвеждането, по-добре не опитвай подобни работи… Simple Smile

# 224
Ооо, Свет  Hug - няма за какво да се извиняваш, аз реших и си ги поръчах, въобще не си ме подвела. Аз извличам от книгата, това, за което пишеш ти, но пълнежа ме побърква, разбираш ли Simple Smile?

Общи условия

Активация на акаунт