Литературен спамо-чат - 3 тема

• 35 179
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Нели, за Продавалник. Толкова неща не са ми ясни. Чувствам се неловко.

# 451
  • Пловдив
Естел Бързоход, много е лесно в продавалник  Wink зависи дали искаш да печелиш или просто да се отървеш от нещата си. Постави цена, каквото сметнеш за добре, и сподели с нас профилът си от там, защото може да предлагаш книжка, която някоя от нас желае да закупи.

# 452
И двете.
Искам да събера пари за таблет.  Embarassed Не вярвам да стане.
Искам и да ги махна, защото ме заплашват, че ще ги изхвърлят. За мен това е грях.

# 453
  • Пловдив
Според мен ги пусни горе-долу на 50% от коричните цени, защото човек като си сложи и доставката /обикновено е за сметка на купувача и излиза от 3.20лв. нагоре/. Според мен ще събереш паричките или поне ще си помогнеш с известна сума. В продавалник може да пуснеш и дрехи, обувки и всичко, което се сетиш и не използваш.

# 454
  • В Балкана
Аз като разглеждах оня сайт на повечето обяви пише "цена по договаряне". Мен това ме вбесява /да назовавам сума и да питам дали е достатъчна  ooooh! ; колко по-просто е да пише цената и да знам мога ли да си я позволя/. Затова слагам цени, но как да разбера скъпо или евтино е?

Аз съм си купувала много пъти от продавалника. Всички обяви, на които съм се спирала, са имали посочена цена.
"По договаряне" - никога нищо не съм купувала.

Моя съвет (на редовен и коректен клиент), слагай цената, която смяташ. Предполагам, че книгите ти са запазени и в добро състояние. И както Деси е посочила - 50% корична е добре и не по-малко от 3 лв.
Друг начин да се ориентираш за цената - пускаш в търсачката някое от заглавията, които имаш и виждаш на какви цени е обявено (ако го има.)

Относно доставката:
1. Лично предаване за града от който си - не посочвай определено място (спирка на метрото) още в обявата - на лично съобщение се изясняват тези неща
2. Доставка за сметка на купувача - това е ясно за всички и никой не очаква продавача да поема доставката. Всички, на които аз съм попадала (и разглеждала обяви) изпращат с Еконт. Може би те са по-евтини.  newsm78

Аз днес получих пратка по Еконт - 3 книги за 8 лв. + 3.50 лв. доставка.
И също днес имах среща за лично предаване .. с един любител на чесъна.  Laughing Добре, че книгите не миришеха. Но понеже не бях сигурна, докато вървях към вкъщи, мислех на коя тераса да ги просна.  Laughing

# 455
Мижка, имаш много готини аватар и подпис  Peace

Естелка, когато пуснеш обявите, дай линк да ги поразгледаме  Wink

# 456
И двете.
Искам да събера пари за таблет.  Embarassed Не вярвам да стане.
Ще стане, стига да не го искаш за другия месец. От моя опит в продавалника - най-бързо продавам неща, за които си мисля, че никой няма да се заинтересува - напр. разни икономически и историко-статистически книги, философски и прочие Simple Smile. На мен не ми бяха интересни, но има хора с всякакви интереси и продавалника е чудесно място да си намериш нещо отдавна търсено. Само че продажбите стават бавно - напр. имах 1 книга, която престоя 1 година докато някой я поиска Simple Smile.
Относно "по договаряне" - харесвам ги, защото оставят място наистина да се договориш за цената, за начина на доставка, дори за размяна. Няма страшно от малко комуникация с напълно непознати Simple Smile.

# 457
След малко започвам с гоУемото писане.
Според мен книгите не са супер интересни /за моя вкус/ затова слагам цена 5 лв на повечето. Има по 2 лв и по 1 лв.
Корична цена - не я знам. Книгите /повечето/ са издавани преди 1989 г и цените не са актуални.
Пиша заглавие, автор, брой страници, издателство, годината на издаване.
21 листа са.  ooooh!

Току-що писах в темата за четците за да знам за каква сума се боря.

Неловко ми е.  Blush

Преди година някъде ми беше първия опит с Продавалника завършил плачевно.  Laughing Бяха дрехи по 2-3 лв, нямаше интерес. После на лс една жена ме пита за точни размери /бях писала М, S, L, 27/, защото етикетът изисквал дължина на ръкава и какво още беше.  ooooh!
Не продадох нищо и ги оставих до кофите. От тогава не съм опитвала.

# 458
# 459
Естелче , браво.много труд си хвърлила за да ги подредиш.Харесах си вече , сега продължавам да гледам.Simple Smile
Писала съм ти съобщение там Simple Smile

# 460
  • на последния етаж
Момичета, моят график се промени  - до края на януари ще бъда заета в събота от 10.00 до 14.30, а в неделя - от 14.00 до 18.30. Така че не се съобразявайте с мен, а се организирайте, както ви е удобно, а аз ще се включа ако мога.  Simple Smile

# 461
  • Benelux / Varna
Момичета, здравейте, влизам само да ви кажа едно : Здравейте  Hug
Надничам набързо да ви видя как сте и изчезвам, че много съм се забатачила с ученето, а на 16 ти и 20 ти имам изпити, пък съм до кривата круша.  ooooh!
Много хубаво ми беше у дома, имахме и неприятен инцидент, но сава богу всичко се размина благополучно и пострадали няма.
 Получих и следколедно подаръче от скарамушчето,  Hug, Благодаря!, аз пък го подарих на майчето си, че тя много го хареса, надявам се нямаш нищо против.
Заредих се с нови книжки, ще показвам скоро.

# 462
  • София
Мижка, имаш много готини аватар и подпис  Peace

Аха, любимата ми Кари Брадшоу и Мр.Биг  newsm03
Мине се не мине време и току ми се доглежда "Сексът и градът" /сериите/  Blush И сега съм го започвала отново, не втори сезон съм. Колкото пъти го гледам все откривам по нещо ново в него  Simple Smile

Гледах преди малко интервю с Милена Фучеджиева, беше на гости в предаването на Росен Петров. Много ме учуди, че не била дори и чувала / а камо ли чела!/ книжката "Чернишка" на Емилиян Станев  Rolling Eyes
Странно ми е не за друго, а че все пак е дъщеря на Дико Фучеджиев и самата тя - писател  Rolling Eyes

# 463
Мижка, имаш много готини аватар и подпис  Peace
Аха, любимата ми Кари Брадшоу и Мр.Биг  newsm03
Мине се не мине време и току ми се доглежда "Сексът и градът" /сериите/  Blush И сега съм го започвала отново, не втори сезон съм. Колкото пъти го гледам все откривам по нещо ново в него  Simple Smile

Едно време и на мен ми бяха любими, големи са скици и 4-те мадами, особено Саманта  Mr. Green
Не съм се сетила да си дръпна сериала, виж хубава идея ми даде  Hug
Иначе двете серии на Филма скоро си ги припомнях  Peace

# 464
 Олеле говорите си за любимият ми сериал за всички времена, трябва пак да го гледам Crazy

Общи условия

Активация на акаунт