Литературен спамо-чат - 3 тема

• 35 186
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
  • На планетата Земя
Аз съм ОК, ако попреместите часа. А на мъглите ще им духаме под перките - до 19.01. да ги няма.  Peace

# 436
  • София
Аз съм ОК, ако попреместите часа. А на мъглите ще им духаме под перките - до 19.01. да ги няма.  Peace

Да, тогава ще е дошъл х'американския клинч насам  tooth tooth tooth

# 437
  • София
Тема за номинации за  Филм на 2013-та  Hug

# 438
И аз ще дойда на срещата Simple Smile Само ще следя за часа.

# 439
Аз няма да мога да се включа за срещата, защото съботите и неделите са ми лудница.
Но очаквам разкази и снимки  Mr. Green.

# 440
Дразнителки Crossing Arms
Искам и аз на среща Tired

# 441
  • София
Гигова,хайде де Hug

# 442
  • София
Кали ме повика, че се заформя срещичка, там съм и аз  Hug
Толкова обичам срещите  Crazy

Дано не е дошъл Хамериканския клинч, че не го искамееееееее  Twisted Evil

# 443
  • София
Да ви питам нещо...  Simple Smile
Тези дни се мъчех да си спомня заглавието на една книга, която съм чела много, много отдавна....
Мисля /но не съм сигурна!/, че беше скандинавска. Главната героиня /май!/ се казваше Зои или Зоуи. Страдаше от някакъв синдром на Не-знам-си-кой и тялото й се покриваше с мъх. Май не произвеждаше адреналин или нещо подобно...  newsm78 Та въпросната Зоуи вместо да си слага инжекции си набавяше адреналин като убиваше хора. Нещо и наблюдаващият я лекар беше замесен...  Thinking
Някой чел ли е подобна книга и дали се сеща?  

# 444
Имам нужда от малко акъл.

Започнах да каталогизирам книгите и утре вечер ще качвам заглавията. Какво и как да пиша относно доставката? За София лично предаване, на една от метростанциите, а за страната?
Искам купувача да поема доставката, но как да го формулирам?

Аз като разглеждах оня сайт на повечето обяви пише "цена по договаряне". Мен това ме вбесява /да назовавам сума и да питам дали е достатъчна  ooooh! ; колко по-просто е да пише цената и да знам мога ли да си я позволя/. Затова слагам цени, но как да разбера скъпо или евтино е? Предпочитам да е нормална.

Направи ми впечатление, че най-много автори има с буква С - за фамилия  /над 20 книги са/. С А и Б са 3-4.

Хванах една книга да я сложа в съответната купчина и майка ми се разписка "Не я пипай! Тя ми е любима!"  Party Обръщам я аз - Октопод. Отвътре изпадна снимка на Корадо Катани, грижливо изрязана от вестник. Майка ми е била влюбена в него и много плакала като го убили.  Laughing
Чела съм книгата /двете/, хубава е, но чак пък толкова ...

# 445
Хванах една книга да я сложа в съответната купчина и майка ми се разписка "Не я пипай! Тя ми е любима!"  Party Обръщам я аз - Октопод. Отвътре изпадна снимка на Корадо Катани, грижливо изрязана от вестник. Майка ми е била влюбена в него и много плакала като го убили.  Laughing
Чела съм книгата /двете/, хубава е, но чак пък толкова ...

И аз бях влюбена в Корадо Катани (или в Микеле Плачидо), и аз плаках като го убиха...  Laughing

Споко за "извънсофиянки" - обявавам среща на 5 август на терасата на книжарница Сиела Варна.  По книгите ще ме познаете... Joy

# 446
  • на североизток от Рая
 Къде ли да я напиша тази дата - 5 август. Как ми се иска да съм тогава във Варна.  Party

А за Катани и аз проливах сълзи  и го обичах години наред. Красив мъж е той, всичкото му е хубаво.

Ей така смръщено обичам да гледа мъжът ми, точно на него ми заприлича тук.  Laughing

Скрит текст:

Естел, не разбрах закъде приготвяш книги. Явно ще ги продаваш, но май съм изпуснала като си споделила.

# 447
Среща, а!  Wink Ако остане за другата неделя,най-вероятно ще мога да дойда.  Simple Smile

# 448
Свет, аз съм с две ръце "ЗА"  Grinning. Много беше хубаво миналата година  Peace

# 449

А за Катани и аз проливах сълзи  и го обичах години наред. Красив мъж е той, всичкото му е хубаво.

Ей така смръщено обичам да гледа мъжът ми, точно на него ми заприлича тук.  Laughing

Скрит текст:

Laughing Извинявайте, ама тук малко ми заприлича на бате Бойко ( и да не си помислите нещо, въобще не съм му фен ).

Общи условия

Активация на акаунт