Литературен спамо-чат - 3 тема

• 35 130
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз ще бъда с червена раница с книги и с черно дантелено бельо  Blush

Ама че секси прозвуча hahaha

# 526

В такъв случай предлагам да приемем, че всички ще се разпознаем взаимно по черното дантелено бельо, което е особено разпространено сред участничките в литературния спамо-чат...  hahaha

# 527
Аз няма да успея да дойда  Cry Cry Cry

# 528
  • На планетата Земя
petq B, жалко.  Sad

Много сте ми сладки с това бельо. Ами аз освен да дойда във вида, в който съм позната на някои в интернет пространстовото, та ще се намерим лесно:

Моята хрема не спира, обезводних се. Ами ако спра течностите, това дали ще помогне?  Joy

# 529
petq B, жалко.  Sad

Много сте ми сладки с това бельо. Ами аз освен да дойда във вида, в който съм позната на някои в интернет пространстовото, та ще се намерим лесно:

Моята хрема не спира, обезводних се. Ами ако спра течностите, това дали ще помогне?  Joy
КРАСАВИЦА! Joy  bouquet

# 530
  • Benelux / Varna
Ще ме уморите,,,,  Joy
Искам снимков материал, че да ви преброим кой се явил, кой не, кой кой е, кого е забърсал с това бельо и те така,,,пълен отчет на събитието, за тия пред екрана.  newsm08

# 531
Аз няма да мога да дойда на срещата, за съжаление.

Да си вземете фотоапаратите, ей  Heart Eyes
Много ще се радвам да направите снимки и да ни покажете срещата   bouquet
Разбира се, ще ги качите в албум с тайна парола, за да не гледат другите  Mr. Green

И весело прекарване момичета- кокичета  Heart Eyes

П.С. Миле, сега, като показа автентична натура, още повече ме е яд, че няма да присъствам  Crazy

# 532
  • София
А, който иска - нека се снима  Laughing
Аз принципно не съм ОК за мои снимки във форум, където всеки може да чете  Hug

# 533
Момичета , може ли да ме светнете малко ..... някъде бегло бях чела, че има сериал по книги на Филипа Грегъри , но не за Хенри осми , а май друг сериал , вярно ли е , или аз съм се заблудила , и ако наистина има , може ли да се намери някъде с бг субтитри ? И по кои книги е направен  newsm78  Hug

# 534
# 535
  • Юпитер- Сатурн
Момичета, моля за помощ. Мой познат търси автобиографията на Шварцнегер на немски или английски език. Къде може да я купи в България?

# 536
  • София
Етоооо ме отново  Hug !
Преместихме се най-накрая и от днес имам нет!
Много съм изпуснала във Форума и имам да чета из темите поне два дена.
Още не съм подредила всичко, както си трябва в новото вкъщи, но лека-полека и това ще стане. Но съм много щастлива!

Мернах само, че Киф няма да може да дойде на срещата  Sad !
Дано следващия път успееш, слънце   bouquet !

Връщам се да ви чета.

# 537
  • на североизток от Рая
 Ето те, Кали!  Hug Колко щастлива звучиш. Радвам ти се!  Simple Smile

Утре ще празнувате имен ден в новото къщи. Simple Smile

# 538
  • София
Да, Нелка Simple Smile ! Въпреки че самото празнуване ще е при баба и дядо на именика.
Вкъщи - торта, че сме във възраст още, в която празник без торта не е празник  hahaha .

# 539
  • София
Вкъщи - торта, че сме във възраст още, в която празник без торта не е празник  hahaha .
Значи и аз съм на същата възраст  hahaha, е, може да съм малко по-голяма, на 18 например  Whistling!
Кали, канех се утре да ти звъня с доклад кой ще дойде и с какво ще е облечен  hahaha Hug.
И честит нов дом! Да си го населявате със здраве и да сте много щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт