Литературен спамо-чат - 3 тема

• 35 140
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Сега започва "Дивата река". Още една доза Мерил Стрийп...  Heart Eyes
Ооо, отивам  animal037
Малко ще ми е трудно, защото ще трябва да се отлепя от Невидимият мост, обаче ще рискувам Whistling
Каква е тази Мерил Стрийпска офанзива Thinking, няма рожден ден скоро, щото е моята зодия newsm78 хм newsm78
Айде, аривидерчи bye
Чакай че забравих нещо smile3545   Mr. Green

# 511
Сега започва "Дивата река". Още една доза Мерил Стрийп...  Heart Eyes
Ооо, отивам  animal037
Малко ще ми е трудно, защото ще трябва да се отлепя от Невидимият мост, обаче ще рискувам Whistling
Каква е тази Мерил Стрийпска офанзива Thinking, няма рожден ден скоро, щото е моята зодия newsm78 хм newsm78
Айде, аривидерчи bye
Чакай че забравих нещо smile3545   Mr. Green

До петък всеки ден в 21 часа филма ще е с нея. Няма да гледам само този утре, че е онзи с елексира и малко ме дразни мен. Обаче тази вечер пак съм наредена. В петък пък ми е един от любимите "Мама мия" - хем се кефиш на страхотни песни, хем на обстановката. Голямо пеене правим вкъщи  Joy Joy Joy

# 512
 Мерил Стрийп и Р.Редфорд-страхотен тандем.Миналата година чаках с огромно нетърпение римейка на един от любимите ми филми/книги- Гетсби и макар че Леонардо ди Каприо играе блестящо...филмът не ми хареса, много модернизиран вариант ш на фона на толкова "декори" се губи идеята и играта, а какъв Гетсби беше Редфорд!!!! Embarassed

# 513
  • София
По коя програма дават филмите с Мерил Стрийп? (аз понеже не гледам телевизия по принцип, но бих изгледала някой филм с нейно участие  Wink )

# 514
  • На планетата Земя
Пете, по Кино Нова ги дават. Днес от 15,45 ще има повторение на Дивата река. Вечерният филм днес е "Неспокойно сърце" от 21 часа.

Сливке, радвам се, че си доволна от обучението. Кога си идваше ти?

# 515
Обожавам Мерил Стрийп! Благодаря ви,че споделихте за тези филми-ще ги гледам и аз.
Момичета,какво стана ,ще има ли среща в неделя? Аз нещо изпуснах,а може и да успея да дойда.

# 516
  • София
Обожавам Мерил Стрийп! Благодаря ви,че споделихте за тези филми-ще ги гледам и аз.
Момичета,какво стана ,ще има ли среща в неделя? Аз нещо изпуснах,а може и да успея да дойда.
Аз питах снощи (ама не помня в коя тема  ooooh!).  Ще се радвам, ако успееш!
Уговорката е за неделя, в 12.30, мястото - Хепи срещу НАТФИЗ.
Аз съм там, а вие  Flutter?

# 517
А как ще се познаем?  Thinking

# 518
  • на североизток от Рая
А как ще се познаем?  Thinking

Милата!  Hug

С книги в ръка. Най-силният белег.

# 519
  • София
Нези, така е, по торбите с книгите се разпознаваме hahaha. Ще ти дам телефон на лични - за първа среща това е другия вариант.

# 520
 Laughing
Някой ,ако иска книги от мен-сега е момента.  Wink

# 521
  • София
Венка, имам ли нещо да ти нося? Освен Лестат на Кали?
Че вероятно съм ти обещала, обаче не помня  Embarassed
Ако не си прочела Лестат, не ми го връщай. Сигурна съм, че и Кали няма да има против да го прочете по-нататък, защото съм й приготвила две книги.
Сега по въпроса дали нещо да ми носиш, ще падне голям смях! Спомням си, че с теб говорих за една книга, ти каза, че я имаш и ще ми я дадеш, обаче коя точно е тази книга, идея нямам  hahaha hahaha hahaha!

Oх  Joy какво да ти кажа ... изобщо не се намира такава информация в моите файлове  smile3532
Имаме още малко време да си мислим, а ти ако се сетиш - пиши ми.
Ужас направо  hahaha

Нези, ще се познаем, или поне ние ще те познаем!  Hug
Сродните души се усещат, а и ние сме една такава компания бъбривки, сигурно ще се открояваме  Laughing

# 522
  • София
... изобщо не се намира такава информация в моите файлове  smile3532
Ха ха ха, ти ми оправи деня  hahaha Hug!

# 523
  • София
Милето,в петък се прибирам.Чувствам се страхотно.
А в неделя като видите някой да влиза в Хепи и да се озърта,значи съм аз.
Между другото не знаех,че съм публикувала четири пъти.

# 524
  • На планетата Земя
И аз ще съм от озъртащите се. Познавам лично само една от вас. Ако видите кокореща се с червено яке - аз съм.

Надявам се до неделя да съм в кондиция, такава хрема ме е нападнала, че искам да си отрежа главата.  Confused

Сливке, само така - радваме ти се.  Peace

Иска ли някой да му донеса да чете книгите за бялата масайка? (Никой нищо не си иска, само на Сливка имам да нося две неща) Нещо друго?

Общи условия

Активация на акаунт