Литературен спамо-чат - 3 тема

• 35 111
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Добре! Утре ще направя резервацията (за 10 човека) и ще ви пиша тук после.

Нези, моят вкус към книги е много... хм... "жанров" да го нарека и не съм много благодатна съфорумка за размяна на книги, защото не притежавам разнородна литература. Някои момичета ме познават и честно да си призная, не знам как ме търпят  Embarassed hahaha .
Ако търсиш фентъзи, фантастика и ужаси в ел. вариант - пращам на поразия. Но хартиени - много малко имам.
Моите търсени (планирани за прочит за тази година) са:
Скрит текст:
"8 секунди от смъртта" - Павел Гоневски
"Шепотът на мъртвите" - Саймън Бекет
"Заветът на Нострадамус" - Том Егеланд
"Последната тайна" - Жозе Родригеш, Душ Сантуш
"Стръв" - Хосе Карлос Сомоса
"Слепоглед" - Питър Уотс
"Играта на ангела" - Карлос Руис Сафон
"Затворникът на Рая" - Карлос Руис Сафон
"Марина" - Карлос Руис Сафон
"Татко" - Уилям Уортън
Дори да нямаш нищо от тези, не се притеснявай, защото и без това Вени, mijjjka и Вив ще ми донесат книги за половин година напред  Blush .
Как ли ще им се отблагодарявам - не знам   33uu ...
Ааа,вече разбрах за твоите предпочитания!  WinkОще венъж ти благодаря за предложението-ще се възползвам. От това ,което търсиш,мога да ти донеса за прочит "Татко" и Марина" . 

# 557
  • София
От това ,което търсиш,мога да ти донеса за прочит "Татко" и Марина" . 

Златна си  newsm51 !!!
Прати ми Е-мейла си на ЛС и ще ти изпратя файл с наличните ми заглавия в ел. формат, подредени по автори и жанрове. Каквото и да си харесаш - пращам веднага!
Благодаря ти много  Hug !

# 558
Кали,ти вече ми го прати.  Wink Толкова е голям,че ще ми трябва време да го разгледам подробно и да си избера.
Значи ,ще ти  донеса двете книги в неделя.  Peace

# 559
Нези, аз имам "Невидимият мост" и ако никой не ти го донесе в неделя, с удоволствие ще ти го изпратя за прочит в понеделник!  Hug

Честит дом на Кали и от мен! Да е изпълнен винаги с много любов, хармония и малко детски пакости!  Hug

# 560
Кали, Честит Имен Ден на Тони  Heart Eyes
Да ти е жив и здрав именникът  Hug

Скрит текст:

# 561
  • София

Добро петъчно утро!!!  smile3503

Кали, да ти е жив и здрав именникът!  Hug
Да расте весел и щастлив   bouquet

Деси, аз нямам впечатления от книгата, за която питаш. А и нищо не съм чела от Гавалда  Blush Беше много популярна преди време, в смисъл, че доста съфорумки четяха нейни книги...

Хубав ден на всички   bouquet

# 562
Хубаво утро, мили момичета! Simple Smile

Едба виртуална почепка от мен за празника на моята Антония днес:

Въпросанта госпожица е малко болна, но все пак ще направя всичко възможно да дойда на срещата в неделя, много ще се радвам да се запознаем, така че засега ме бройте и мен.
Simple Smile

# 563
  • София
И аз мисля да дойда на срещичката!  Hug  Ще се съобразя с дрескода!  hahaha

# 564
Честит нов  дом, Кали!!! Hug
Нека в него има много любов, разбирателство и уют!

scaramouche, да ти е жива и здрава именичката и да е много щастлива! Бързо оздравяване й пожелавам Peace

Не ми се карайте, но оставих за малко Невидимият мост, аз бях съвсем в началото, ама нали си ми е лично моя, после ще я чета бавно и на спокойствие. Оставих я защото Киф ми е изпратила Ейглитиерови и искам да ги прочета и да не й ги бавя. Освен това като връщах в библиотеката си взех две ей така набързо да ги глътна Grinning, бях се зарекла нищо да не вземам, ама пусто...не мога да устоя Rolling Eyes
Взех си "Бяла като мляко, червена като кръв" защото исках да я прочета докато още ми държи влага от другата му книга.
И още една на Даниел Глатауеър: "Седмата вълна", щото харесах романът му "Вечно твой" и си мисля че и тази ще е хубава.
Та така, като отхвърля тези вече се връщам да си прочета "Невидимият мост".

# 565
Гигова, мисля че "Седмата вълна" е продължение на "Лекарство против северния вятър" на Даниел Глатауер. Но не съм напълно сигурна. Не знам и дали могат да се четат самостоятелно. Но да го имаш предвид.  Simple Smile Аз имам "Лекарство...", но още не съм стигнала до нея.

Тази година съм решила да чета по-бавно и по-спокойно, да се наслаждавам на думите, а не да препускам през страниците. Честно казано малко ми е трудно да чета бавно. Все бързам ли, бързам.

И тази година си пожелавам да прочета по-малко книги от предишната. Поне с двадесет да ги намаля.  Simple Smile

Честито и от мен на малките именници! Със здраве и гордост да си носят имената!

Като малка не празнувах имения си ден. Започнах преди около две-три години. А винаги много, много съм си харесвала името. Сега си го празнувам с удоволствие и голямо желание и се радвам, че си имам светец, който да ме закриля.  Simple Smile

# 566
  • София
Благодаря на всички за поздравленията! Много сте мили   bouquet !
Ето и от мен почерпка за малкия ми именик днес:

Да са живи и здрави всички, които имат празник днес!
 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67

Киф, страшна си  Hug !

# 567
  • На планетата Земя
Честит имен ден на всички празнуващи!   bouquet

Аз съм болна и съм си у дома да се лекувам активно.

Нямам търпение да ви видя в неделя, но наистина не знам как ще ви позная. Пуснете на лични на чие име е резервацията. И много ви благодаря за организацията.

Кали, много радости и щастие ви желая в новия дом.,

# 568
Честит имен ден на всички празнуващи.

# 569
  • София
Честит празник на всички  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт