Литературен спамо-чат - 3 тема

• 34 885
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Вив, честит Киндълчо  Flutter

Нара, честит ваучер, дано е за най- високата сума  Peace Това е най- готиния подарък за такива като нас  Grinning

Нели, честити нови книжки и на теб, с кеф да си ги четеш   bouquet

Моите придобивки пък никой не отрази  Crossing Arms Сърдита съм  Twisted Evil

Ма ти само се похвали ,че имаш пет нови книжки , ама да беше казала и кои Simple Smile Laughing Laughing

# 91
  • София
Моите придобивки пък никой не отрази  Crossing Arms Сърдита съм  Twisted Evil

Кои са твоите придобивки?  Rolling Eyes
Аз напоследък чета отгоре-отгоре и не всичко отразявам....  Blush

# 92
Ами момичета, нали ги обсъждах с вас  Crazy

"Дете във времето" - Иън Макюън
"Дневникът на Мая" - Исабел Алиенде
"Кръвта на неродените"- Полина Дашкова
"Исав" - Меир Шалев
"Да раснеш на топло" - Андрей Рубанов

"Почивка в чужбина" Нези ми я обеща за прочит, ако не я размени Peace

# 93
Благодаря за поздравите за рождения ми ден! Много сте ми мили!  Hug

Честити придобивки на всички - със здраве да си ги използвате и четете.  Hug

# 94
  • Benelux / Varna
Киф, да са ти честити! Аз искам отзивче за " Дневникът на Мая"

# 95
  • Пловдив
Честито на всички за всичко - Виви, Киф, Нара Hug Не мога да следя, признавам  Embarassed Вече и не помня кое в коя тема съм прочела, нали и в другите спамим  Embarassed
Естел, горе главата, момиче  Hug Зори ти го е написала много хубаво!  Hug
Зори, ти си страхотен Човек, не знам какво друго да напиша, толкова топлина и красота има в теб, пожелавам ти от сърце най-съкровените ти желания да станат реалност, да си здрава и щастлива  Heart Eyes
Снощи бяхме с моя мъж на "Игрите на глада - Възпламеняване" - хареса ми много, за разлика от първа част  Peace На капризния ми мъж също май му хареса  Rolling Eyes Joy
А нали е спам, да се оплача - откакто съм в отпуска все проблеми здравословни - първо леко втрисане, което мина след 20 часа сън, след това силна болка в опашната кост, вчера дори на снимка ходих - шипове ми откриха там долу, към опашката (мъжа ми каза, че който си има опашка, така било  hahaha). Снощи със зор изгледах филма заради невъзможност да си седя на задните части, но толкова се бях настроила да го гледам, че не се отказах заради една опашка  Joy Днес и на мамограф ходих, всичко е наред  Peace

# 96
  • София
Честити нови придобивки момичета.Радвам се,че има повод за усмивки.Та това е най-важното да сме усмихнати и позитивни.Лошите момента са много,а хубавите толкова малко.Нека им се порадваме HugДа ви разкажа смешка искам:
Сутринта отивам на работа.В работата ще има тържество.Чакаме Дядо Коледа.Така и в автобуса както си стоя гледам срещу мен човек.С червен нос,червени очи,завързал двата си крака на панделка и сложил червена коледна шапка-пиян на мотика.Толкова ми стана смешно,че едвам изчаках да сляза от автобуса и като му дръпнах един смях,не мога да се спра.Викам си този човечец само към моята работа се е запътил.Липсваше му само чувала,ама нейсе,ще намерим един от някъде.

# 97
    Честити придобивки, момичета (книжки и Киндъл). Много приятни мигове с тях ви пожелавам.
    Самсара, аз съм чела "Пожелай ми слънчогледи". По мое мнение книгата си е типичен чиклит. Леко и ненатоварващо четиво.

# 98
Вивиан , честит ти четец, да си го ползваш с много здраве  Hug

Буб , миличка , дано да спре да те боли таз пуста опашка ,  дано с медикаменти да се оправиш по най ама най - бързият възможен начин , идват празници , да ти е леко , без болки

Сливке, представих си безумния смях в който си изпаднала , ама да ти кажа докато те четох и аз доста се поухилих сама  Joy  Разминали сте се таз "мотика' да е вашия Дядо Коледа  Joy

# 99
  • София
Да,така беше вързал кънките горкия Laughing
Буб,разбирам те прекрасно.Аз самата имам шип в гърба.Забие ли се,не мога да мръдна.Нито на ляво нито на дясно.Докато не го наместя е кошмар.

# 100
Аууу, Синя слива, пиян на мотика, ха-ха-ха-ха. Смях се с глас пред компа самичка. Детето как ме гледаше стреснато... Ужас! Ха-ха-ха-ха, много ме развесели!

Буб, това с шипа е ужасно. Аз имам на петата и сутрин първото стъпване ми е супер болезнено...

# 101
Бубка, бързо да се оправяш!!!  Heart Eyes Heart Eyes

# 102
  • на североизток от Рая
Бубе, бързо да минават болките. Не се живее така. Не искам да си представям какво ти е.  Hug

А в темата "В момента чета..." какво се случва?!   Crazy

# 103
  • Пловдив
Сладурки  Hug Ще се оправя, само ми е трудно седенето  Joy
Днес в класа на дъщеря ми са си разменяли подаръци, ние знаехме, че на момче ще подарява, но днес се разбра на кое точно. И какво съвпадение - същото момченце подарило и на нея  Laughing Ние купихме много интересна игра, пускам ви линк, защото гледам, че има деца на тази възраст http://smartgames.bg/products/bg/board-games/atlantis/  Получи играта "Прахосница" и цял ден харчим пари - победител е този, който остане без пари. Преди малко игра с баща си, но той каза - "Ааа, не, аз не искам да харча така, предпочитам ти да ме победиш, аз искам да печеля, не да харча"  Joy А аз утре обещах, че ще пусна прахосницата в действие  bowuu
Нели, честит имен ден на огнения ти съпруг, да е жив и здрав и да те прави много щастлива   bouquet Главоболието да минава  Heart Eyes

# 104
  • София
А в темата "В момента чета..." какво се случва?!   Crazy

Инвазия на четящи "нюански"  Laughing

Бубка и другите, оздравявай по-скоро  Hug

Общи условия

Активация на акаунт