Литературен спамо-чат - 3 тема

• 34 882
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Честит Рожден Ден, SIN !
Бъди здрава, щастлива, обичана!

Мижка, много готина картичка!

Да ви се похваля - още рано  рано получих книжките от "Колибри". Доволна съм, предвид празниците, натоварения график и настройката ми да почакам, те взеха, че пристигнаха за по- малко от два дни, евала  Wink
Та с две думи - имам си пет нови, новенички книжлета  Party

# 76
  • на североизток от Рая
  SIN, момиче прекрасно, честит рожден ден!

Бъди здрава и се чувствай толкова обичана, че винаги да имаш обич за раздаване!  Hug

Много си добронамерена, това усетих в теб, макар че пишеш съвсем отскоро. Остани такава.  Peace

Естел, вдигни глава и заглади перушината. Справи се с неприятностите напук на тях.

А Зори така хубаво ти го е казала...
 Трогваш ме, ЗориHug Толкова си крехка, а толкова силна. И въпреки проблемите си страшно позитивна. Не се страхувай за прегледа, ти трябва да си добре!   bouquet

Киф, и аз като теб, днес рано, рано, преди 8 часа си получих поръчката от Колибри. Съжалявам, че си поръчах само две книги. Толкова са хубави, новички, с книгоразделители вътре...Надявам се, че ще ми харесат. И дори се чудя дали да не направя още една поръчка. Нали безплатната доставка важи  и утре.  Thinking

svet65
, предстои ми да чета "Момчешки живот". Ти защо не хареса книгата? Аз също ще споделя като я прочета.

А с теб щяхме да четем заедно "Татко". Не го направихме. Днес е тежък ден за теб. Нека е светло на твоя татко... Flowers Rose

nara86 , много си готина! Живей си живота. За всичко има време и подходящ момент.  Peace

# 77
Мили момичета, много ви благодаря за хубавите пожелания! Страхотни сте! Снимчица на тортата ми за виртуална почерпка. Искам да ви кажа също, че дребното вече е добре, мина и тържеството с Дядо Коледа в градината, получи си искания подарък - малка кола (само че в кутия, съдържаща 52 малки коли). Страхотни сте!

# 78
SIN, Честит Рожден Ден и от мен, пожелавам ти да си много здрава, щастлива и позитивна!    bouquet

Бях загубила темата нещо, добре че я намерих.
Момичета, няма защо да унивате, живота е прекрасен, наистина ( аз също скоро ще загубя някого (не физически ), който дори не успя да ми стане близък, но така се стичат нещата ), приемам го съвсем философски, понякога нещата просто трябва да се случат по начин, който на нас не ни харесва.

Много ми хареса поста на Зори.
Svet, може ли да ми пратиш на лични сметката на болното дете.

# 79
  • Пловдив
Момичета, не помня дали в този форум или в един друг, в който пиша някое момиче искаше да си закупи "Харем" на Колин Фалконър, има я в продавалника на много сносна цена /3лв./

http://prodavalnik.com/harem-i38137109

# 80
svet65[/b], предстои ми да чета "Момчешки живот". Ти защо не хареса книгата? Аз също ще споделя като я прочета.

А с теб щяхме да четем заедно "Татко". Не го направихме.

Нели, по-добре да не казвам за „Момчешки живот“. Толкова хора я харесват, да не съм „контра“ сега. Доста впечатления съм си писала, но като свърша (още 100 стр.) може да обобщя. Накратко – не ми изглежда спонтанна и естествена, не ме трогва и грабва.

За татковците може да си разкажем взаимно като протечем „Татко“. Ти заради мен ли отлагаш? Не ме чакай. Странно как като я получих, я сложих направо на рафта на прочетените книги и все не я поглеждам  като почна да броя колко книги имам да чета… И сега още и още нови си купих… Но ще опитам през 2014 г. да е и ще ти се обадя. Simple Smile

# 81
Аз нямам човек или нещо, което да ме зарежда.

Казват, че на Коледа стават чудеса. За мен няма да има чудо, дори и подарък няма да има.

Естел, в тон с момичетата, които се обърнаха към теб, да припомня само, че няма такова нещо като константни положения в живота: всичко се мени, днес си беден - утре си богат, днес си самотен, утре - не. Понякога, ако към даден момент липсват подходящи обстоятелства, човек трябва сам да ги създаде (това някъде съм го чела  Laughing , но го споделям). Не че е лесно. Ама то ... "лесно няма"  Wink Пожелавам ти в твоята Коледа все пак да има поне едно чудо - усмивка в душата ти  Hug Предлагам да се включиш в нашата среща, а какво стана с нея, момичета? ПС: имам някои книги за размяна и мога да ти подаря някоя от тях, ако харесаш и приемеш, а ако искаш от другите ми - да ти дам за четене. Не се сещам за някоя жизнеутвърждаваща към момента, но ще помисля и ще ти предложа, ако искаш. Дано и на мен не се разсърдиш за малкото навлизане в личното пространство. Чувствам момичетата от темата близки - по книголюбство и желание за доброта...

Син, честито и от мен - много постижения, здраве и прочетени книги, за които да ни споделящ;-))

# 82
  • Benelux / Varna
Вайда, предполагам че svet e пратила сметката по която може би е пратила парички, поне така предполагам, аз ще сложа линк тук за други хора, които искат да се включат също:
http://www.save-anna-mariya.com/

Аз също се опитвам да помагам, когато имам възможност и видя зов за помощ.
В тази връзка искам да споделя за варненки, че сестра ми ми сподели, че в гранд мола във варна непосредствено до книжарница Ориндж има магазин, в който в момента се предлагат, изработени от болни деца предмети, които можете да закупите, като събраните пари са за болните дечица. Може и просто да пуснете парички в кутиите без да закупувате нещо. Така че , ако се отбивате до тази книжарница, може би бихте отделили и малка сума за тези дечица.

Благодаря ви за подкрепата, моят преглед се отложи за утре вечер.

# 83
  • Benelux / Varna
SIN, извинявай за малко да пропусна да честитя личния ти празник! Бъди здрава и много щастлива!   bouquet

# 84
Ох, нямам грам време за форум напоследък и Ви изпускам, и не смогвам да пиша и да изчета всичко  Tired

Но тичам след Вас де  Crazy

Прочетох Сенки на Джон Сол - на четеца. Имах по-големи очаквания, честно казано. Или може би не му е най-силната книга. леко се чете, бързо, но е написана някак си разхвърляно. Има прекалено дълги без особен смисъл диалози, подробни, а някак си същинската част на историята се сбита в последните 100 страници.

Да питам някой чел ли е Пожелай ми слънчогледи на Кинсела?
Аз чиклит не чета. обаче я имам на четеца. Свалих я, защото си спомням че съм чела добри отзиви за книгата.

Да, с една дума ми помогнете - да се мъча ли или не. Ако е типичен чиклит - не ща.

Ще Ви прочета, да знаете и ще включа в тона на темата  Hug

# 85
Момичета идват светли празници , не искам да виждам и да чувам за сълзи в очите ви  Naughty
Искам всички да сте усмихнати , да сте позитивни , да греете от щастието , аз го правя всеки ден  Hug Hug Hug Hug Hug

Та да ви кажа какво стана вчера  Joy  С батко нали работим заедно , имаме семеен бизнес и влизам аз в офиса и хоп видях си подаръка, той милия се притесни , не може да свари да ми прибира ваучера за книги от Хеликон  Joy   Е аз знаех , че това ще е подаръка защото направо си му казах какъв искам да е , ама все пак ....... но не видях за каква сума е ........ дано Дядо Коледа да ми е купил поне с трицифрена сума да е , ХАХАХАХА, малко ли съм нахална , няма значение това , шегувам се , важното е , че е от брат ми , когото ОБОЖАВАМ , голяма подкрепа и опора ми е , благодаря на Господ , че точно той ми е брат .

Стига толкова , че ще се разнежа , а тръгвам за работа, хубав и спорен ден ви желая и да не забравите ей , усмивки искам на лицата ви  Hug Hug Hug Hug Hug

# 86
  • София
Юхуу, и аз си имам Киндъл  newsm68
Нищо не му разбирам още, но съм много щастлива!!!

Самоподарих си го за Коледа  Sunglasses

# 87
  • Benelux / Varna
Честито, да си го ползваш и много, много хубави книжки да прочетеш на него!

# 88
  • София
Ееее, Виви!!!  Grinning Честито!!!  Hug Hug Hug
Прекрасна придобивка, ще се убедиш!!!  Mr. Green
Кой модел?

# 89
Вив, честит Киндълчо  Flutter

Нара, честит ваучер, дано е за най- високата сума  Peace Това е най- готиния подарък за такива като нас  Grinning

Нели, честити нови книжки и на теб, с кеф да си ги четеш   bouquet

Моите придобивки пък никой не отрази  Crossing Arms Сърдита съм  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт