Литературен спамо-чат - 3 тема

• 35 088
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Вени, "Стъкленият замък", много ще ти хареса предричам аз  Party
Ммм, чудесно! Много обичам да чета книги, които някой ми е препоръчал, а ти дори предричаш  Laughing! Почвам я!

А после все пак се довърши с "Аз преди теб"  Heart Eyes  Hug Heart Eyes

# 586
  • София
Вече съм тук,пълна глава със знания и с два кг отгоре. Hug

Добре си се завърнала, Слив  Hug !
Щом си и с два кг отгоре, сигурно си изкарала повече от чудесно?
Оцеляли са домашните без теб, нали? Само дето се притесняваше!
В неделя ще дойдеш на срещата, нали?

Момичета, днес звънях в Хепито за резервация, казаха ми да звънна утре, че правели един ден предварително. Утре ще запазя маса.

# 587
  • София
Кали,на линия съм естествено.Честит ти дом!Пожелавам прекрасни моменти в него HugОцелели са домашните и още как Mr. GreenМисля си даже,че им е било повече от добре.
Честит имен ден на твоето детенце,Тони!Да е здравичко и много да радва мама и тате!
Стъкленият замък го поисках от мейл букса.Дано ми хареса.

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 21:59 от Синя слива

# 588
  • Ямбол
В неделя ще дават "Споделен живот": http://www.btv.bg/movies/movie/839147560-Spodelen_jivot.html по книгата на Джоди Пико.

# 589
  • Den Haag
Честит празник на всички именници  Hug  bouquet

Наминавам, но хич не ми се пише, нещо мързема ме е хванал  Tired.
Иначе се забавлявам с разказите на Чудомир.  Heart Eyes Страхотен!

# 590
  • София
Добро Ютро момички  Hug
Готвите ли се за утре  Wink
Я обяснете на невежата, защо трябва да съм с черно, дантелено бельо?  hahaha
Да няма нещо общо с нюансите  newsm78

# 591
Момичета , знаете ли дали Филипа Грегъри има други написани книги освен тези , които са издадени в България ? И ако има дали има някакви дати относно издаването им при нас ?  newsm78 

# 592
  • София
Нара, ето книгите на Филипката.
Аз също я харесвам много, но имай пред вид, че не всички книги са й добри. Определено не ти препоръчвам например "Вещицата" Sick Това е толкова противна книга, че няма накъде  Naughty
Най-добрата й книга според мен е "Другата Болейн", както и "Вярната принцеса" и другите й романи за Тюдорите  Simple Smile
И друг съвет, ако позволиш  Simple Smile Редувай Филипката с други книги, че в един момент става малко байгън от нея и се губи очарованието  Hug

Я обяснете на невежата, защо трябва да съм с черно, дантелено бельо?  hahaha
Да няма нещо общо с нюансите  newsm78

Вив, трудно е за писмено обяснение , утре ще ти обясним  Laughing
Няма общо с Нюансите  Hug

# 593
Мижка , много ти благодаря за отговора , наистина ще ги редувам с някакъв друг жанр за да не ми омръзне да чета все за една епоха , въпреки че и така правя по принцип , разнообразявам , но много ми харесва как пише Филипа , обожавам исторически книги , а тя пише наистина много увлекателно .  Heart Eyes 

# 594
  • София
За СРЕЩАТА утре!
Моля, кажете ми кои ще идвате със сигурност, за да ви изпратя по едно ЛС.

Изпратих на Вени, Вив, mijjjka, Синя слива и nezito.
Кой още?

# 595
  • София
Кали,и Милето каза,че ще дойде.

# 596
  • София
.... и Скарамуш, мисля също  Simple Smile

# 597
  • София

Я обяснете на невежата, защо трябва да съм с черно, дантелено бельо?  hahaha
Да няма нещо общо с нюансите  newsm78

Вив, трудно е за писмено обяснение , утре ще ти обясним  Laughing

Добре,  Laughing

# 598
Най-добрата й книга според мен е "Другата Болейн", както и "Вярната принцеса" и другите й романи за Тюдорите  Simple Smile
Да, към тези двете прибавям  и "Любовникът на девицата" , тя е към Тюдорите, ама да си кажа аз, че ми харесва, макар Дъдли да ме изкарваше извън кожата ми, ужасно нагъл тип  Twisted Evil

# 599
.... и Скарамуш, мисля също  Simple Smile

Каза, каза обаче няма да може да дойде, за съжаление.  Cry  Извинявайте, момичета.

Антония продължава да вдига температура, а се и разкашля...
Направо не знам какво ще правя в понеделник, защото моментът хич не е подходящ за неходене на работа, предстоят ми важни промени. Тя боледува ли боледува, нито един вирус не я подминава и от началото на учебната година не е ходила и един месец общо на градина. Вече се чувствам абсолютно притисната до станата от този бебешки период на боледуване и просто безсилна...
Ох, оплаках се, извинявайте и за това.

Общи условия

Активация на акаунт