Литературен спамо-чат - 3 тема

• 35 096
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Гигова, мисля че "Седмата вълна" е продължение на "Лекарство против северния вятър" на Даниел Глатауер. Но не съм напълно сигурна. Не знам и дали могат да се четат самостоятелно. Но да го имаш предвид.  Simple Smile Аз имам "Лекарство...", но още не съм стигнала до нея.

...
Тъй ли Shocked
Еее, сега трябва да си търся Лекарството, аз отдавна искам да я прочета и без това, обаче трябва да върна тази в библиотеката, да търся другата, да я взема и после ако имам късмет да намеря отново тази ooooh! ooooh! ooooh!
Нищо де, това да е кусурът Rolling Eyes

Кали да ти е жив и здрав именикът  bouquet

# 571

Мижка , златна си , много ти благодаря , значи не съм си въобразила , малко ме беше срам да питам  Hug Hug Hug

# 572
Аз да се оплача, не мога да си хареса книга за четене и това е ! Не знам какво ми става, но явно съм изпаднала в някаква читателска депресия, защото която и книга да подхвана я оставям след 10-тата страница.

# 573
Аз да се оплача, не мога да си хареса книга за четене и това е ! Не знам какво ми става, но явно съм изпаднала в някаква читателска депресия, защото която и книга да подхвана я оставям след 10-тата страница.

Спокойно , не си само ти , аз бях по същия начин преди седмица - две, въпреки че ми харасва книгата , която четях , започнах втора , и си стоя пред библиотеката и си избирам трета , не знам какво ми беше станало , като "шуглава" точно , явно всеки си има такива моменти , аз го отдавам при мен като пренасищане на книги и лекции в университета и мозъка ми нещо ми обяви бойкот . Но вече си влизам пак в релси , Филипката ме зариби с тези нейни исторически книги  Grinning

# 574
  • на североизток от Рая
 Здравейте! Идвам и тук.  Hug

Кали и Скарамуш, честит имен ден на децата ви - Тони и Антония! Да са здрави и весели деца, с желание за щуротии.  Tada

И аз си имам именик Тони. И ви черпя за негово здраве.  Simple Smile

Гигова, страхотна е "Ейглитиерови", заслужава си. Снощи я дочетох, радвам се, че си я поръчах от Продавалник и вече я имам трилогията, може би след време пак ще я чета.

# 575
Нели и ти ли си имаш Тони  Heart Eyes
Да ти е жив и здрав, и само радостни емоции да ти поднася!

Минах го този етап, влачих една книга един месец и каквото подхванех друго, не ми се беше достатъчно интересно ooooh! Сега съм на другия полюс, толкова много ми се чете и ме е яд, че нямам достатъчно свободно време  Flutter

# 576
  • Пловдив
Честит празник на именниците да са ви живи и здрави и много да ви радват.
Нели,  Hug накараме да се усмихна с тези калинки  Grinning

# 577
  • София
Нели,да ти е честит именика!Със здраве да си носи името!
Вече съм тук,пълна глава със знания и с два кг отгоре. Hug

# 578
Нези, аз имам "Невидимият мост" и ако никой не ти го донесе в неделя, с удоволствие ще ти го изпратя за прочит в понеделник!  Hug

Честит дом на Кали и от мен! Да е изпълнен винаги с много любов, хармония и малко детски пакости!  Hug
Елинка,благодаря ти ,много си отзивчива!  Hug
Колко много празнуващи днес! Да са живи и здрави!   bouquet

# 579
  • София
Момичета, кажете какво ми се чете  hahaha. Заредила съм на Кирето "Стъкленият замък" и "Аз преди теб", с коя да започна?

Елинка, щях да искам от теб първата книга, но я намерих на български в ел. вариант. Благодаря ти за отзивчивостта  Hug.

# 580
Вени, "Стъкленият замък", много ще ти хареса предричам аз  Party

# 581
  • София
Вени, "Стъкленият замък", много ще ти хареса предричам аз  Party
Ммм, чудесно! Много обичам да чета книги, които някой ми е препоръчал, а ти дори предричаш  Laughing! Почвам я!

# 582
Киф, и аз нагло ще се възползвам от препоръката и утре ще я метна   Laughing Hug

# 583
Вени,подкрепям Киф.  Peace

# 584
  • на североизток от Рая
Вени,подкрепям Киф.  Peace

+1!

Давах я и на колежка преди десетина дни, много я хареса. Аз я харесах още повече.

Гигова,  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт