Литературен спамо-чат - 3 тема

• 35 061
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • На планетата Земя
Идвам, идвам утре. И Петя писа, че ще идва.

Скарамуш, съжалявам, че трябва да борите вирусите, такова е времето и почти не подминават никого. Дано бързо се оправите. Нямарли някой близък, който да помогне през седмицата?

# 601
В неделя ще дават "Споделен живот": http://www.btv.bg/movies/movie/839147560-Spodelen_jivot.html по книгата на Джоди Пико.

благодаря, че сподели! Ще се гледа, въпреки че не обичам филми и книги за болести (преимуществено); дано ме оставят да го гледам домашните... Срам ме е да си призная, но миналата година не си спомням дали съм изгледала повече от 1 филма (може и да са + още 1-2 най-много за цялата година), доста "напечено" ми е все и не стигам, не поради липса на желание. Тази година ще опитам да променя. А единият, който със сигурност гледах през 2013, пак от форума разбрах, че го има в нета и през Вибокса - някакъв коледен с Камерън Диаз и Кейт Уинслет беше, много сладък и разпускащ. Нищо, че не беше "мой тип" точно, изкефих се. Този ще видим. Извинете, нещо ме е хванала логореята - не съм влизала тук за по-дълго от... доста дълго Wink Много задачи, а и вирус нападна малчо (пак), да се надяваме, че този път бързо ще се спасим. Давам Ехинацея капки на Тайс и витамини. За себе си съм доволна от ехинацея + котешки нокът на Фитолек - 2 месеца пих, сега спрях, не се разболях покрай макиия, иначе все и аз "закачам" от неговите. Таткото консервативен - пази се с чесън от нас, като от вампирчета като ни "надуши", че пак вируси влачим вкъщи Wink))
Чета сега "Хляб по водите", от размяната, много ми е привлекателна, но само по спирки и вечер преди лягане (имам нова LED лампичка за Коледа от половинката, по-хубава от предишната ми и по-скъпа;-)
.

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 23:29 от alen mak

# 602
Момичета, да се оправят бързо дечицата ви Hug

Приятна среща ви пожелавам и да споделите после Wink

# 603
Скарамуш, съжалявам, че трябва да борите вирусите, такова е времето и почти не подминават никого. Дано бързо се оправите. Нямарли някой близък, който да помогне през седмицата?

За съжаление е много сложно с тази помощ - бабите и дядовците също ходят на работа и трудно организираме нещата.
Благодаря!  Hug

Хубаво прекарване на срещата, момичета!  Sunglasses

# 604
  • София
Скарамушче, бързо да оздравява малката  Hug

Аз стегнах раницата с купчината книги ...   Crazy
Дали сме много луди с тези книги или само малко?  Thinking

Hug

# 605
  • Benelux / Varna
Вобще не сте луди, даже сте си много добре ! Simple Smile Приятна среща ви желая!
Болничките да оздравявате бързо!
Ей Дид, как върви холандския ? Аз утре съм на устен на второ ниво, ама що така се подмотвам нещо и се скатавам  Rolling Eyes

# 606
  • Den Haag
Браво Зори, ти си светлинни години пред мен, при мен е бавно, имам един път в седмицата урок, много ме ядосва произношението на (uu, u)  Grinning.

# 607
  • на североизток от Рая
 Ох, закъснях и не можах да пожелая весело изкарване на срещата, но то ще е такова, сигурна съм. И очаквам включване. Дори съм нетърпелива, защото може да има и хубава вест за мен.  Simple Smile

Зори, толкова ми става хубаво като видя, че пишеш.  Hug Добре си, нали?!

ДидиHug, как го учите този език? Имам чувството, че  е нужно непрекъснато четене  и писане. А вие и за четене на книги намирате време.

scaramouche, дано час по-скоро да се оправи Антония и да забравите неприятните преживявания покрай тази досадна болест.  Hug

Страх ме е от този грип. Толкова болни има край мен, колежки, децата им. Дано да ни прескочи, че със страх ви чета.

# 608
  • Benelux / Varna
Е аз ходя на интензивен курс, всеки ден по 4 часа, после уча по още 5 часа у дома. Няма само да се плашиш, изглежда трудно, но се свиква, практиката е от значение.  За съжаление се улавям, че ми пречи на английския обаче.
Благодаря, Нели, чувстам се по— добре, другата седмица съм на контролни изследвания, там ще си проличи как съм, но малко се поуспокоих и времето прекарано у дома със семейството ми се отрази много добре. В пълна сила си важи, че у дома и стените помагат!

# 609
  • Ямбол
....
 Страх ме е от този грип. Толкова болни има край мен, колежки, децата им. Дано да ни прескочи, че със страх ви чета.

Аз го изкарах два пъти за един месец. Днес си изпих последното хапче на АБ. Дано повече да не ме повтаря(потретва), че аман вече. Учудващо децата се държат добре, те явно са си изградили имунитет, за разлика от кекавата си майка.
Ужасно е усещането, не го пожелавам никому.

# 610
  • Den Haag
Момичета весело прекарване на срещата,може и някое фото да покажите  smile3509, да ви се порадваме от далече  Hug.

Нели, стискам палци, да не се разболявате  Peace
Зори успех на изпита и на прегледа, желая ти всичко лошо да отшумява и да идват само хубави моменти. Hug

# 611
Да се оправят всички болни Praynig
Олеле, направо ми настръхва козината и ме хваща страх да не се разболеем, че е ужасно...на малкият в класа повечето са болни и аз треперя всеки ден Rolling Eyes даже най-добрият му приятел кашля дълго време и сега са го диагностицирали с астма ooooh! Rolling Eyes Tired
Дано минава грипният период, ама то и таз жега не помага-само се развъждат вирусите Rolling Eyes

Зоренце, моля се горещо всички изледвания да са добре и лошите неща да останат в миналото Praynig Praynig Praynig Обичаме те и те подкрепяме виртуално, не се предавай Hug

Отиваме малко на разходка с малкият, че хубаво времето и после се връщам да потъна отново в света на Ейглитиеровите Crazy

Момичета имам чуството че по-малко внимание обръщам на детето си с тез книги, старая се да не е така, но всеки един свободен миг гледам да грабна книгата... Rolling Eyes  Ще се старая повече да му обръщам внимание и да чета вечер като заспи, аз и така правя, но много бързо ми се доспива...Ох оплаках се, сега отивам да го изведа, че да не се чуствам гадно Confused

# 612
Момичета, приятно прекарване на срещата , да се потопите в разговори за книги , и не само , молим за малко снимки , искам да ви видя , да ви се порадвам , макар и на 400 км от вас , дано към лятото да се организира нова среща , та да се включим повече хора , искрено ще се моля.  Hug

Зори , успех на изпита , сигурна съм , че ще се справиш , винаги трябва да се мисли само и единствено в положителна посока за всичко .  Hug

Скорошно оздравяване на малките дечица , наистина този грип е ужасен , и аз 2 пъти го изкарах в рамките на месец , бях на легло с висока температура и то точно по Новогодишните празници . Но наистина това ненормално време е виновно за всички бактерии и вируси да виреят и размножават . Януари месец 15-18 градуса , сбъркало се е времето наравно с нас хората . Та още веднъж бързо да оздравяват дечицата ви  Hug Hug Hug

Аз днес ще го отдам на релакс с книга в ръка , хайде оставям ви , ще си полегна да се усамотя с Филипката Грегъри , влюбих се в нея  Blush Blush

# 613
  • София
Хайде аз първа се включвам след срещата  Laughing
Страхотно си изкарахме!  Hug
Много ми беше приятно да се запозная с Милето, Синя слива, Нези, Петя - невероятни сладурани  Grinning
Другите присъствали сладурани - Вив, Вени, Кали Мей - си ги познавах от преди  Mr. Green
Поговорихме си за книги, за филми, за какво ли още не, разменихме си книжки, посмяхме се добре и похапнахме добре ... И направо не усетих кога мина времето  Grinning
Благодаря ви, момичета, за приятната компания и за приятния следобед  Heart Eyes Hug

П.П. А,да, и всички бяха спазили дрес-кода   bouquet

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 15:50 от mijjjka

# 614
Аз май съм втората,която се е прибрала. Wink
Изключително ми беше приятно да се запозная с тези чаровни,четящи дами. Аз бях на много стратегическо място-точно в средата и успявах да се включа във всички разговори. Поговорихме си за различни неща,естествено най-много за книги. Неочаквано за мен се сдобих и с книжка. Simple Smile
Страхотно си прекарах,благодаря ви! Hug

Общи условия

Активация на акаунт