Литературен спамо-чат - 3 тема

• 35 079
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • На планетата Земя
ОчевАдно е, колко много ми е харесало, след като 15 минути след прибиране съм тук да ви се порадвам още. Пете, Мижжка, Вени, Кали, Виви, Неци, Сливке, благодаря ви за уютното и приятно прекарано време. Много ми беше хубаво, толкова позитивна среща! Искам пак и не трябва да се оставяме на течението.  Heart Eyes  bouquet

Зори, дано болестите вече са далеч зад теб!

# 616
Момичета , много се радвам , че сте си прекарали добре, леко завид - завид  Hug Hug Hug
Направихте ли снимки да ви видим ?

# 617
  • София
Включвам се и аз след срещичката.
Беше чудесно и ми се стори толкова кратко, както винаги, когато се чувствам добре в приятна компания. За мен новите запознанства бяха с Милето, Петя и Нези - готини и чаровни. Говорихме си за децата, за филми, за мъжете, за книгите (разбира се), хапнахме вкусничко и наистина ми се стори като миг това разкошно прекарано време.
Отчетът ми на придобитите за прочит книги - цяла раница, 9 заглавия  Crazy !
Нямам думи да ви благодаря, Вени, Вив, Нези и mijjjka   bouquet , че сте изключително "виновни" за покриването на норматива от моя списък  със заглавия за тази година!
Довечера ще потривам ръчички и ще се почудя малко с коя книжка точно да започна примамливата си редичка в библиотеката. Голям кеф  Heart Eyes !

Благодаря ви, момичета, за този ден  newsm51 !

# 618
  • София
Ще го направим пак, Миле, разбира се Grinning

Аз пък инспирирана от днес си изтеглих "Зеленият път" , че съм го позабравила и сега ще го гледам Blush

# 619
Много се радвам, че добре сте си изкарали, момичета, надявам се някой път по-нататък и аз да мога да участвам!
 Hug

# 620
  • София
Ехе ...  Laughing Личи си кой се е прибрал последен, ама си помитках малко из малките магазинчета в центъра на София, които много обичам  Heart Eyes
Срещата ли ... срещата беше повече от суперска, прекрасна, весела, както винаги!
Нямате представа какви съфорумки имаме, повече от страхотни!
Благодаря на този форум, че ме среща с тях, след всяка среща се чувствам така  Embarassed
Щастлива  Crazy

Аз пък тегля четвърти сезон на АБАТСТВОТО Simple SmileМижка, моля ти се, повтори ми как беше книгата с Тадж Махал на корицата, че естествено я забравих  Blush

# 621
  • София
Нее, аз съм последна! Чак сега си влизам, че имах разни задачи за вършене, даже ходих до офиса .

Момичета, толкова ми беше приятно да се запозная с едната част и да се видя повторно с другата, че просто нямам думи  Hug! Сега с нетърпение ще очаквам да се уговорим за следващата среща  Heart Eyes.

Виви, от пет минути не публикувам, защото се напъвам да се сетя, но успяяяяях  hahaha! Ето я книгата:

# 622
  • София
Ооох, да ...  hahaha много благодаря!
Почвам да я издирвам електронна  Hug

# 623
  • София
Даже ми остана време да отида и запълня домашния хладилник.
Беше страхотно преживяване.Благодаря!
Запознах се със страхотни хора,които ми направиха деня чудесен.
Надявам се,че по-натам ще имаме възможност пак да се виждаме.

# 624
  • София
Ооох, да ...  hahaha много благодаря!
Почвам да я издирвам електронна  Hug

Да, Виви, това е книгата  Simple Smile
Ако не я намериш в ел.вариант, другия път ще ти я донеса  Hug

# 625
  • София
Да  Hug Благодаря ти от сърце  Hug

# 626
  • на североизток от Рая
 Ей, момичета, много сте сериозни. Решихте да се съберете, направихте уговорката, уточнихте и дрескода и вече срещата е  факт. Така ви се радвам.

Може да съм надалече, но и аз бях при вас днес. Не усетихте ли едно присъствие виртуално край масата ви.  People Angel

lovekiss

# 627
  • На планетата Земя
Нели, разбира се, че беше с нас. Ще правим срещи с теб на път за морето.  А и ти, ако имаш път към София, задължително ще кажеш, за да се организираме.

Аз почетох малко, като се прибрах, после сготвих набързо крем супа, кекс и банички, а сега се гушкаме със зайко.

# 628
  • Benelux / Varna
Браво момичета, радвам се че сте си изкарали чудесно! пак да повторите, потретите, традиционни да ви станат срещите!

Леле, абатството четвърти сезон ли има?
Аз що така съм го изтървала,.....

# 629
Ние, които ви четем сега и сме от далече, само си преглъщаме и ви се радваме. В тези срещи има много заряд и си представям колко ви е било добре.  Heart Eyes

Аз на такива масови виждания не съм била, но съм виждала една по една две съфорумки - страхотно е чувството!!! 

В неделя ще дават "Споделен живот": http://www.btv.bg/movies/movie/839147560-Spodelen_jivot.html по книгата на Джоди Пико.

Лиляна, благодаря, че сподели за филма. Нищо, че се сополява здраво...   Cry

Общи условия

Активация на акаунт