Литературен спамо-чат - 3 тема

• 35 069
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Да се оправят всички болни Praynig
Олеле, направо ми настръхва козината и ме хваща страх да не се разболеем, че е ужасно...на малкият в класа повечето са болни и аз треперя всеки ден Rolling Eyes даже най-добрият му приятел кашля дълго време и сега са го диагностицирали с астма ooooh! Rolling Eyes Tired

Гигова, не знам кое е детето, но да си имат родителите едно наум. Диагноза астма не се поставя току-така. На моята дъщеря преди 3 години след непрестанна кашлица над два месеца и лепнаха същата диагноза и то голямо светило- алерголог... Купихме апарат, купихме скъпите лекарства, извадихме книжка, за да се покриват някои  от тях от  касата и...диагнозата се разби на пух и прах след излизането на някои допълнителни изследвания..Без малко да си уморим детето.

# 646
  • София
Не знам за вас,но на мен ми е много приятно в момента да свързавам никове с лица.  Wink

Така е , Нези  Simple Smile
Колкото и да сме във виртуала 24/7, нищо не може да замени личния контакт  Hug

# 647
... даже най-добрият му приятел кашля дълго време и сега са го диагностицирали с астма ooooh! Rolling Eyes Tired

Гигова, не знам кое е детето, но да си имат родителите едно наум. Диагноза астма не се поставя току-така. На моята дъщеря преди 3 години след непрестанна кашлица над два месеца и лепнаха същата диагноза и то голямо светило- алерголог... Купихме апарат, купихме скъпите лекарства, извадихме книжка, за да се покриват някои  от тях от  касата и...диагнозата се разби на пух и прах след излизането на някои допълнителни изследвания..Без малко да си уморим детето.

Мога да разкажа същото, в десетина страници, дори пазя историята написана, само с разликата, че ние сами им разбихме диагнозата/ите и се справихме с положението... Офф, да си спомням ли, да не си ли спомням...  

По темата - днес Стайнбек ми напомни две неща:
- че вървим с около 50 години след САЩ
- че съм щастлива от липсата на телевизия в живота ми главно поради изчезването на рекламите в дома ни (а, "сутрешните  блокове" също...)

Скрит текст:

"...когато производителите на реклами установиха, че могат да използват децата и подрастващите първо като пазар на дрехи, храни и козметика и втори, като посредници по продажбите през възрастните, нещата станаха наистина опасни. Тъй като родителите се боят до смърт от младите, стават жертви на всякаква глупост, която посредниците на продаващите са насадили в детските мозъчета. За да се видят кошмарните резултати, стига и една вечер на гледане на телевизионни реклами. Децата диктуват какви храни да се сложат на масата и какви дрехи да се носят.  На телевизионния екран се появява дете, което продава спагети, супи, безалкохолни напитки. Второ детенце обръща внимание на татко си, че има пърхот или други още по-гнусни и по-вонливи склонности, поеади което изпуска важни поръчки или други значителни пропуснати ползи. Виновният родител послушва препоръката на детето си относно разните там шампоани или дезодоранти и всички заживяват щастливо.

И понеже стана модерно децата и подрастващите да се подкупват с редовно давани им седмични суми, те вече разполагат с пари за харчене и представляват самостоятелен пазар. "

Поздравления за срещата! Ние миналото и по-миналото лято бяхме по 4-5 "читанки", дано поне двойно да сме next summer! Simple Smile
Скрит текст:

# 648
  • на североизток от Рая
 Поне една снимка да бяхте показали. За минутки.  Simple Smile Иначе някои ви свързвам с образ, нали се бяхте показали скоро. И аз искам да ви познавам реално, виртуалното вече не ми е достатъчно.

ПП И аз отдавна не гледам ТВ. Не ми липсва, не се чувствам ощетена. При преминаване край телевизора се заглеждам, но само ако нещо грабне прекалено силно вниманието ми.

# 649
Поне една снимка да бяхте показали. За минутки.  Simple Smile Иначе някои ви свързвам с образ, нали се бяхте показали скоро. И аз искам да ви познавам реално, виртуалното вече не ми е достатъчно.
...

Мен нали ме знаеш smile3534  love001

# 650
  • София
Честно казано и една снимка не си направихме. Въобще не се сетихме  ooooh! Embarassed

# 651
  • на североизток от Рая
Честно казано и една снимка не си направихме. Въобще не се сетихме  ooooh! Embarassed

Crossing Arms

Поне една снимка да бяхте показали. За минутки.  Simple Smile Иначе някои ви свързвам с образ, нали се бяхте показали скоро. И аз искам да ви познавам реално, виртуалното вече не ми е достатъчно.
...

Мен нали ме знаеш smile3534  love001

newsm51

# 652
  • София
Беше много забавно и изключително приятно! Наистина така сладко сладко ни вървеше приказката  Sunglasses.
Прави са Нези и Мижжжка - друго нещо е реалният контакт. И понеже ни умря циганката, ще трябва аз да го кажа  hahaha... - много симпатична група бяхме  Hug.

# 653
И аз така казах на майката на детето, че трябва поне при още един специалист да отидат, защото това трудно се диагностицира и може да се обърка диагнозата. Но тяхна си работа, не съм човекът който трябва да каже или направи нещо и не ми е специфично да се меся, просто дадох мнение.
Иначе те твърдят, че точно специалист си е дал мнението.
Ох, да сме здрави и да са ни здрави дечицата Praynig

# 654
  • София
Еми така си е сега  hahaha
Права си Венка  hug

# 655
  • На планетата Земя
Не знам за вас,но на мен ми е много приятно в момента да свързавам никове с лица.  Wink

Да, това наистина е страхотно! Ще има със сигурност нова среща и ще се радваме да видим и останалите, които бяха заети този път.

Нели, освен да ти метна една снимчица на лични да се запознаем съвсем.  Flutter

# 656
  • на североизток от Рая

Нели, освен да ти метна една снимчица на лични да се запознаем съвсем.  Flutter

Чакаш ли да потвърдя?!  Mr. Green Недей!

# 657
Моята дъщеря е с диагноза "Астма" след серия от доста драматични бронхиални спазми миналата година... Направо не ми се говори на тази тема, детски белодробни специалисти я гледат, има си някакви проблеми детето, но така се надявам да я израсте...

Момичета, само се ядосвам, че не дойдоха на срещата сега!  Crossing Arms

# 658
Моята дъщеря е с диагноза "Астма" след серия от доста драматични бронхиални спазми миналата година... Направо не ми се говори на тази тема, детски белодробни специалисти я гледат, има си някакви проблеми детето, но така се надявам да я израсте...

...
В повечето случай, ако не е сериозно, децата ги израстват тези неща, надявам се и при вас да е така и искрено ти го желая Praynig Hug

# 659
  • София
Момичета, само се ядосвам, че не дойдоха на срещата сега!  Crossing Arms
Не се ядосвай, следващия път  Hug.
А дъщеричката ти пооправя ли се вече?

Общи условия

Активация на акаунт