нещотърсачка ![]() Love is everything местожителство: в китна прашна Тракия | Зиз, ти къде се развя та регистрира цели две мнения? ![]() Манче, видях че на софрата има място и за мен. ![]() ![]() Дани, лека нощ и на теб! ![]() Аз нямам сили за джангър, Диди. ![]() ...... |

нещотърсачка ![]() Love is everything местожителство: в китна прашна Тракия | Зиз, ти къде се развя та регистрира цели две мнения? ![]() Манче, видях че на софрата има място и за мен. ![]() ![]() Дани, лека нощ и на теб! ![]() Аз нямам сили за джангър, Диди. ![]() ...... |
нещотърсачка ![]() Love is everything местожителство: в китна прашна Тракия | ![]() ![]() ![]() Тъкмо щях да напиша "Давай с теб съм!", имайки предвид поста на Зизка, и Диди ме изпревари. Ако не бях те видяла навреме Дидок, Зизка щеше да ми се разсърди, че смисълът съвсем в друга посока щеше да литне. ![]() ![]() ![]() Отивам да си нагледам другите теми, че с тази социална дейност дето я развивам последните дни списъкът ми стана дебел. ![]() ...... |
Препоръчани теми