Отговори
# 60
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Това за колажите и на мен ми е минавало няколко пъти през ума. hahaha

Виж, че се опитвам со благо и со кротце да им отворя очите. Peace

Според мен не толкова яд и злоба, колкото самозаблуда. А последната може да доведе до фатални последствия. Развитието на АФКПЕ, ПЕ и личния живот на Ча са само поредното доказателство. Едното беше самозаблуда предимно на Аксой бей, че ще продължи да търкаля перлата до край, а за другото чак не ми се говори. Cry

# 61
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тц,тц,тц грозна работа  ooooh! ooooh!

# 62
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ето,Емир та Емир ще повтарям лично аз  Crazy
Проф,те много не те отразяват,за тях това е така ,както са решили и толкова ,никой не може да ги разубеди  ooooh!

# 63
  • Варненска клюкарка
Да ви кажа, аз за Хазал, не се притеснявам, защото тя е доста амбициозна  и отново ще се изправи! Просто този проект изначално нямаше никакъв шанс! Случва се, даже преди няколко месеца четохме подобна статия, за капризните зрители и че последните 2 сезона се провялят много качествени проекти, но после актьорите отново биват търсени....Ами Фахрието/чучулигата да не би да е лоша актриса, напротив невероятна е, но и на нейния сериал му се клатят краката и там са в агония и не се знае докога! И на нея ще и бъде втори спрян сериал един след друг! Ами какво да кажем за Гизем- на нея са спрени един след друг и първия и втория, а сега с третия с двама хубавци потръгнаха нещата!
Може и наистина да осъществи мечтата си да учи режисура Хазал и мисля, че това ще е най-добре. А и правилно се е насочила за навън- най квалитетното и скъпо такова образование се получава в САЩ и Англия. Може пък някой ден отново да се засекат на някоя снимачна площадка Ч и Х, но тя примерно като помощник режисьор Grinning
Мъжете актьори в Турция имат по-дълго време успешни кариери, но не така дтои въпросът с актрисите Wink Писала съм по-конкретно за Ай Япъма, че рядко след главна роля при тях някоя успява да се задържи на гребена ooooh! Обикновенно имат 2-3 успешни сериала и после следва тука има-тука нЕма!

# 64
Къде е този колаж?  newsm78

# 65
Ирче, добре че не ме отразяват, къз! Joy Че последния път, когато ме отразиха падна голям майтап. Mr. Green

Белл, засега мястото на Хазал е пред камерата, не зад нея. Аз бих искала да ги видя с Ча в игрален филм. Даже знам точно, че искам да ги видя в определен римейк. За зад камерата има време. Peace

Романтиче, някъде из старите теми. И не говорим за един колаж, а за много такива.

# 66
Аха,защото ми се стори,че се говори за точно определен и тъкмо щях да го поискам да го видя.  Laughing Благодаря,че поясни.  Hug

# 67
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аха,защото ми се стори,че се говори за точно определен и тъкмо щях да го поискам да го видя.  Laughing Благодаря,че поясни.  Hug
За точно определен става въпрос и се намира в интелигентната тема,и на него пише :Феновете на АФК,убиха АШК #2gunfire #2gunfire

# 68
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбка,пак ни пропуска нещо  Joy Joy

# 69
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 70
  • У Диспансера ...♥♥♥
Това се казва филм на ужасите  Naughty

# 71
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох,тия пък са ми толкова смешни  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 72
Скрит текст:
Това се казва филм на ужасите  Naughty

Ох, Ирче, как ти ги ражда главата?!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ама видяхте ли как сме били най-търсеното нещо в България според Гугъл?! bowuu

# 73
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Мъжът се прибира от работа и съпругата:
- Скъпи днес имаме 10 години от сватбата как ще ги отбележим ?
- С едноминутно мълчание !
hahaha hahaha hahaha hahaha
Проф ,тъй де,ти за това даже и си ги сгънала  Joy Joy Joy Joy

# 74
Ми за да не спамя. newsm56
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт