Отговори
# 525
И аз се изказах.
Еххх, колко по-добре изглежда ако е по-широко и центрирано  #2gunfireа не да сме сбутани в ляво.

# 526
Мама е писала:

Здравейте,
Благодаря Ви за отзивите, най-вече за аргументираните критики!

Утре ще бъде върнат старият изглед на тема за всички регистрирани (логнати) потребители, докато новият дизайн се преработи така, че да се разрешат поставените проблеми и същевременно да предлага възможността за развитие на новите функции, заложена в новия облик на сайта.

# 527
Мамата написа отговор, ето го.

Цитат на: Mamma в Ср., 18 Дек. 2013, 21:46
Здравейте,
Благодаря Ви за отзивите, най-вече за аргументираните критики!

Утре ще бъде върнат старият изглед на тема за всички регистрирани (логнати) потребители, докато новият дизайн се преработи така, че да се разрешат поставените проблеми и същевременно да предлага възможността за развитие на новите функции, заложена в новия облик на сайта.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755669.msg26985412#msg26985412

# 528
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Момичетаа благодаря ви многоо  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Скрит текст:
Казаха, че операцията е наложителна, или байпас или нещо друго, забравих сега как беше  ooooh! ще му слагат Cry Но да видим, дано не се стига до там  Praynig Praynig

Дано Пипе... Hug Hug Hug

Другото е пейсмейкър Peace

# 529
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

# 530
Зиз, на какво се кефиш ма леля, на новината на мамата ли? newsm78
Нашата булка с цигарка. Laughing

# 531
Да лелче, как да не рипнем на тая новина...значи не сме били толкова незначителни. Laughing

# 532
И аз съм много доволна леля и очаквам новата платформа да е удобна, и функционална а не да ни притиска в ъгъла като ненужни никому. Crossing Arms

# 533
И аз съм много доволна леля и очаквам новата платформа да е удобна, и функционална а не да ни притиска в ъгъла като ненужни никому. Crossing Arms
Екзактли! Peace Hug

Ся отивам да дръпнем един фас...(да не чуе Манка Laughing) и дано не го захапем пак на обратно. Joy

# 534
От как сме в мазата сме много малко newsm78

# 535
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми как няма бе Ренку,то човек го заболява и глава и очи да се кокори да пише и да чете  ooooh!

# 536
 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09
aй вЪййййййййй  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy allah kahret(по дяволите)  smile3506 smile3506 smile3506.......
значи у другия двор забрана шъ ми налагат тъй ли Wink ам аз няма да го споменавам,ама периодично ще им го навирам в очите ей тъй що'т ми е кеф Blush нека ми наложат вето на авчето и гащите да видим кЪк аджеба шЪ стане тая работа Joy Joy Joy Joy Joy

гледам много малко харода при пърцуцата бе нерде сте херкеше  newsm78 newsm78 newsm78
то туй лево акълЯ ви взе smile3517 сигЪ шЪ чакаме стария вид Peace Peace Peace

опоменах се че съм тук Wink всички констатирани и установени  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

п.п. тържествата минаха супер,дечицата щастливи още два дена и ваканцийкааа  newsm44 newsm68 newsm44

# 537
Взема ми здравето това у лево чувствам се тъжна .......Ама намерих нещо дето да ми повдигне настроението и да не чувствам тъжна.

Да не кажете че съм скръндза.

# 538
Ми как няма бе Ренку,то човек го заболява и глава и очи да се кокори да пише и да чете  ooooh!
Аз не се нерва Rolling Eyes и нямам проблеми Rolling Eyes

Жани Hug

Галя аз си го смених моя десния без проблем Rolling Eyes

# 539
  • София
Мммммм,чудна новинка,чкай се покълчотя и аз newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44.
Де са всички бре,голям тишина настана Crossing Arms?
Жани,за тържеството,ей така всеки път да е Hug
Рени,да те питям ся
Скрит текст:
Езел гадно ли свършва? newsm78
[/b]

Общи условия

Активация на акаунт