Отговори
# 630
оле приспа ми се ужасно много smile3507 оставям ви Stop днес към следобяд по някое време ще намина да се отчета Joy Joy Joy Joy че сабах съм първа Tired Tired Tired

лека на всички  Hug Hug Hug

# 631
newsm78 Аз ,1 нинджа и 4 госта  Joy май ми е време да си лягам  Laughing

ЛЕКА НОЩ НА НИНДЖАТА  Hug НА ГОСТИТЕ И МЕН СИ ДА НЕ ПРОПУСНА  Hug Mr. Green Mr. Green

# 632
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нинджата съм аз  hahaha hahaha hahaha
Диде,Жани,Йо,Проф лека и от мен  Hug Hug Hug

# 633
Нинджата съм аз  hahaha hahaha hahaha
Диде,Жани,Йо,Проф лека и от мен  Hug Hug Hug

ИРЧЕ  Heart Eyes Hug ЛЕКА

# 634
  • София
Щом сте рекли лека и от мен  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

# 635
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Къде забегнахте всички, аз таман от разходка се връщам?

Йо, тези снимки и аз не съм ги виждала, но съм виждала мястото, на което са снимани. Има цяла купчина фотоси по различни години с братовчедите и родата там, пред тия дървенца. Момата е една и съща, едната снимка е от времето на ПЕ, а другата е от тази ранна есен. Сигурна съм, че и в бъдеще ще виждаме още снимки пред тези дървета и с тези хора. Peace

Жани,  smile3501 аз не съм толкова смела.  hahaha thumbsup

Останаха ми още разходки, чао за сега!

......

# 636
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug
Жани,ей сега ще хвърля един поглед,че ако трябва да се намеся и аз  Mr. Green

# 637

Добро утро. Hug

# 638
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ДУбрЮтрУ Hug Hug Hug

Гале Hug Нарцисчева Hug

Чей й аз да видим Жани ко е правила да се разсъни нощеска та да не крепи стените на коридорти Laughing

# 639
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оле,гледах фрагмана на ПО,Чачко и пее тя теле братче,още малко чаках или да изблеее,или да измучи ,тая нейната некадърност направо ме хвърля в потрес ,палячка такава  ooooh!
Зизуно Hug ко да гледаш,то направо не знам да се смее ли човек на такива изказвания,еее Ча бил виновен,АФК феновете били виновни,че правели колажи на Хазал и Ча,ама чакайте бе,аз колаж на Серка и Ча,никога няма да направя,а и рядко виждам такива,повечето са на Хазал и Чачко,и ПО защо продължава напред и рейтинга не пада,значи на него колажите не му влияят ама на Хазалкения сериал повлияха  ooooh! ooooh! Малко мислете бе хора преди да пишете,сега разбирам че ви е яд за спирането на сериала,но единствено и само продуцентите имат вина.Каквото и да ми говорите,Еджето взима под внимание фенските мнения и критики,за това целувките намаляха,и  са по ефирни за да не дразнят,грима на Серка намаля,видя че феновете харесват изпълненията на Ча,и веднага соло песен,ето това е ,затова сериала ще има рейтинг,жената е наясно кой и е водещия в сериала и от на кой феновете да се влияе  Peace

# 640
  • Под Сините камъни
Добро утро и от мен  Hug
Нямам много време да ви чета минавам само да ви благодаря за милите пожелания за рожденият ми ден.Това е за всички вас
Скрит текст:

# 641
  • София
добро утро момичета  Hug

Взимам си кафе и започвам да ви чета у лЕво, че станах  Crazy Натоварва ме новата визия на форума и вече гледам да се заседявам по-малко  Rolling Eyes

# 642
  • У Диспансера ...♥♥♥
ooooh! ooooh!

# 643
# 644
Здравейтееее. Hug
Лелчето Ви разбра нещо и бързам да го споделя с Вас.
На всяка страница отгоре в дясно до бутоните ОТГОВОР и ИЗВЕСТИЯ има бутн ОЩЕ, като кликнете върху него и от падащото меню изберете ПОВДИГНИ ГОЛЕМИНАТА НА ТЕКСТА и така на цялата страница шрифта се уголемява и е по-лесен за четене.
Иииии, ще повдигаме текста мили мои, не нещо друго, ще вдигаме.

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 09:56 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт