Някои чакат снеговалеж, ЯНУАРКИ - бебевалеж! Тема 17

• 26 784
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Колко ви търсих..... Hug

Здравейте ..Благодарим за новата тема,връщам се да ви чета ....М/то мен ме подготвят...А корема ми е много паднал ....  bouquet  bouquet

# 91
Момичета, благодаря за поздравите Simple Smile Честито и на Минка и Тори, сега стискаме до 28 декември  Hug
Днес бях на консултация с анестезиолог, няма алергии, всичко 6, може да си ме друсат колкото си искат  Sunglasses

# 92
Иве- сънища или не, аз до термин няма да дочакам.
Хем и е тегаво, хем ми тежи, хем ме е страх. Корема ми е наполовина от предния месец, ходя като пате.
вече не ща и да го мисля. Ще излезе, ама кога, то си знае.

Както ви казах, днес лудите са ме хванали. Още се моткам и се чудя дали да ги захващам меденките. В 14ч съм за документите и май ще е след като се прибера.

А и нещо хубаво днес- опаричих се- коледни, изплатиха ми 45 дневния болничен и заплата. Та ако в петък съм ок ще ида да си купя нещо ей така за себе си, комплект чаршафи за бебо- сини и подарък за ММ.

# 93
  • София
Момичета, много ви благодаря за подкрепата  Hug Hug Hug

Каза ми доцентката, да не се притеснявам, че е по-малка, но какво да правя, малко ми е свито. Ще чакам да си я гушна Simple Smile

Аз като гледам по линийките, май и аз съм в 9я м. вече  newsm78

Отново  Hug на всички и хубав и слънчев ден

# 94
Ивче , задължително сме в болницата, та ако стане нещо да реагират светкавично.

Представям си новата ви къща - нека да е все така прекрасно на всички ви в нея  Hug

Елг веднага на шопинг терапия!  Peace

Момичета имате ли планове за Нова година?
Рождествените са ясни - семейства и приятели ама новогодишните... newsm78 Мен ме е страх да ходим по площади, напр на Бранденбургската врата се събират има няма два мильона и не бих рискувала, също клубовете са ми шумни и се чудя.., а миналата година изкарахме тихо в къщи и май не ми се повтаря ако и  да беше много хубаво. От друга страна малка параноя ме гони ами ако тръгна да раждам навръх Новата.... Вие как сте?

# 95
Момичета имате ли планове за Нова година?

newsm47   smile3504  newsm07 baby  breastfeeding  wash 1ironing supermama 1countingsheep newsm57 newsm46  smile3511 smile3514  smile3560

Ив Минче, много се радвам!  Hug А със съквартирантите не се ли познавахте преди и ако не, как се открихте? И правилно ли съм запомнила, че и те ще имат бебе? Супер за гостито с Роси4ка.  Hug

TiD, и аз бях така с киселините преди две вечери. Стигнах до 5-6 талцида и никакъв ефект.  Rolling Eyes Добре че толкова тежко ми се е случвало само броени пъти. Иначе с тази бременност често имам леки киселини. На мен колата не винаги ми помага, дори точно обратното - засилва ми киселините. Най-добре газирана вода, но пусто, нямам навика да държа в нас...

Маммапак, ей супер, успех!  Hug

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 12:30 от ♥Пандичка♥

# 96
За НГ - ние ще сме си тримата у дома  Heart Eyes Или аз в болницата с бебето, но силно се надявам на първия вариант. Откакто имаме дете шумните купони не ни привличат, нито пък бих я хвърлила на баба и дядо и да празнувам без нея  Peace Тя ми е дъщеря не само в делник, а и в празник  Heart Eyes

# 97
Ах, добър ден!

Аз съм сама, вече без децата и с една къща, в която трябва да внимавам къде стъпвам, защото преди да тръгнат с баба навсякъде ръснаха гъбки, снежец, свещички и парчета торта от третия рожден ден на Косара (сиреч: конструктор, малки късчета хартийки, филц и свещите от коледните ангелчета) Сузи вече я порастна тъй да се каже и отпразнува дори с песен: "От днес Косара си на три години!". Grinning
Това ми го спретнаха на уж уъркшопа да прав(я)им коледните играчки от филц. Стигнах само до първия снежен човек. А милите ми сръчковци с ножички в ръце сътвориха чудо...вищна неразбория.
А и си имаме коледно дръвче - бооорче! Ухае много хубаво и вчера мъжът ми бая е обиколил докато намери такова с номерче-сертификат!

Сега обаче аз връз цялата кочина си пия горчиво кафе и ям ванилени рохлички Wink (тенкю Кайлис, че ме подсети за тях и честит 9-ти месец!)

Честито и на всички останали. Ама тук наистина цари едно като предколедно нетърпение да си видите бебенцата Simple Smile Наистина може би е заради сезона и по-скоро т. нар. "месец на подаръците". Ама ви пожелавам всеки по реда си и когато!

His Princess Супер заглавие Simple Smile. Аз чакам снеговалежа. Grinning
Пандичке Благодаря за хубавата тема! Wink
мамапак Стиснати палчета!

Съни-бебе Докато е в корема ти може и два пъти да си усуче пъпната връв. Не се притеснявай излишно. Щом вече е решено секцио в този случай няма опасност от задушаване.

Ив-мин smile Честит ви нов дом Wink

И аз призовавам Шанта! Разпиши се, разведри се Simple Smile

Имам да гладя и ризи... ух! Само дето под килима не съм ги сложила... отлежават си на пуфчето вече две седмици. Мъжа ходи на работа с пуловерчета и тениски и днес ми облече една намачкана и дойде да се покаже, как щял да отиде така, да го видят колко е горък  Grinning Grinning Grinning

И аз си имам контракции и май са вече по-скоро болезнени. На последния преглед с ехограф ми казаха, че водите вече са на долна граница, което било нормално за този срок на бременността. Измериха я 3050 г., но аз докато не я видя - не вярвам. И така... ще се похваля скоро време Simple Smile

още нещо щях да напиша, но забравих...
Да сте здрави!

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 12:39 от Nuriii

# 98
На вниманието на Бургаските мами-има 40% намаление на дрешки Mayoral в магазин Синди(срещу Механото)!

sunny_bebe ,братовчедка ми роди при твоя доктор и двете си деца и е много доволна. Каза,че по принцип е малко отнесен,но е много добър. Не се тревожи излишно,а го послушай. И да,приемат те в болницата само ако е установено,че вече започваш да раждаш,иначе те праща у дома да чакаш. Не се тревожи излишно,успокой се, и се настрой за среща с бебчето ти!  Hug

# 99
На вниманието на Бургаските мами-има 40% намаление на дрешки Mayoral в магазин Синди(срещу Механото)!

sunny_bebe ,братовчедка ми роди при твоя доктор и двете си деца и е много доволна. Каза,че по принцип е малко отнесен,но е много добър. Не се тревожи излишно,а го послушай. И да,приемат те в болницата само ако е установено,че вече започваш да раждаш,иначе те праща у дома да чакаш. Не се тревожи излишно,успокой се, и се настрой за среща с бебчето ти!  Hug

Благодаря ти!Поуспокоих се и ми олекна! Hug

# 100
запис в темата

# 101
Здравейте.
Много ми е сдухано днес и всъщност още от вчера вечерта. Мама ме ядоса, ММ днес по обед тръгна за риба  #2gunfire
Мамка му, малко ми остава да се роди бебка, да се оправят хормоните. Защо така не се съобразяват с мен.
Казах му на ММ к'во прайм ако тръгна да раждам докато той е за риба. Като дойде бебка да си ходи и да си мръзне, ама сега когато чакам....
Разбирам че всеки човек има нужда от почивка, хоби, разтоварване, ама някой мен разбира ли ме?!?

Оплаках се, ай дано ми мине вече  Sad

Честито на всички влизащи в 9-я месец днес  Hug

За НГ мисля да съм си у дома (родила или не). С бебе новородено не го мъкна никъде, а и с корем не ми се седи някъде 6-7 часа на стол  Peace  

Хубав и усмихнат ден на всички  Hug

# 102
  • Севлиево
Кайлис, много добре казано за детето. Нашето също е навсякъде с нас и ми е хубаво с него.
Никакви планове не си правя, нито за Коледа, нито за НГ. Гледам да отхвърля задачите, пък празниците много лесно се празнуват. Отиваш в магазина, пазариш вечеря и си със семейството си.

# 103
Панди и аз нямам никакъв навик да държа газирана вода в къщи,защото никой не пие... неснам като съм права или седнала всичко е ок,но легна ли става ужас,но да знаеш и препечената филийка много помага.
иииии да се похваля в събота щеми докарат най най най накрая дългочаканата количка,направо съм нетърпелива вече да си гушна бебчо Simple Smile

# 104
sunny_bebe, аз раждах преди 5г каката при него, при това естествено. Много е добър, лоша дума не мога да кажа, да особен е на моменти и малко е пернат през устата, но като специалист е много добър. Стискам палци всичко да е ок и да останеш и ти доволна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт