Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за грижа за пъпчето в училище?
Какво е мнението на майките за масажа за бременни в Медицински комплекс „Д-р Щерев“?
Какви са препоръките за справяне със сърбежа по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за грижа за пъпчето в училище?
-
Какво е мнението на майките за масажа за бременни в Медицински комплекс „Д-р Щерев“?
-
Какви са препоръките за справяне със сърбежа по време на бременност?
-
Какви са мненията за прегледите и консултациите при лекари?
-
Какви са симптомите на изтичане на водите по време на бременност?

Пожелавам на всички весели Коледни и Новогодишни празници, да сме живи и здрави много обичани и обичащи! На всички нас на които "чудото" все още ни предстои, пожелавам да мине по най- добрия и лек начин и да можем в най- скоро време и ние да се радваме и да гушкаме нашите малки съкровища!
Искам на всички да ви пожелая леко раждане и само хубави моменти с вашите дечица.Весели Коледни и новогодишни празници.Нека новата година освен 9-ет месечната радост да ви донесе и много здраве,късмет и много любов.Радвайте се на дните прекарани с вашите дечица.За мен почти една година ми мина толкова бързо и неусетно,че сякаш вчера бях бременна и се тюхках какво да си приготвя за в болницата,дали съм напазарувала всичко дотстатъчно за бебето.Не се притеснявайте за нищо.Отпуснете се и знайте че най-хубавото нещо тепърва предстой.И пак Весели празници от мен и леко раждане на всички.

Нощем ставам до 00 по 3 пъти и при всяко ставане се чува "оооооохххх, уффффффффффф"
Сега отново съм по къс ръкав, парното е почти спряно. Не ми се е случвало зимно време да съм по тениска, дори и в къщи. 

щяха да ми хвръкнат очите после в кухнята също една чак издишах. Пих хаповете сега ще чакаме да мине положението. Тук е много мъгливо и студено
Весели празници!
-mas:

и ще чакаме после да се похвалиш!