Някои чакат снеговалеж, ЯНУАРКИ - бебевалеж! Тема 17

• 26 321
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Джинджифиловото тесто чинно пибрано в хладилника за 25. Ние днес сме на гости с преспиване.
И...болезнени контракции, кръст. Ма сигурна съм не е днес и утре не е. Само се майтапи тялото ми.
Елг и твоето така. Хайде да празнуваме после ще си довършим плановете , а ?  :hug

На всички ви и целите ви семейства желая Тихата и свята нощ дабъде изпълнена с мир, радостна детска глъч и благодарност за всеки хубав миг от тази година. Хубав празник, момичета!

# 616

Снощи ММ вика "Оооо, секси"...Викам какво секси, седна ли - не мога да стана, легна ли - не мога да се обърна, клекна ли - не мога да се изправя...През врати с някой друг трудно се разминавам  Tired
Хем не съм толкова едра, качила съм 10 кг и пак ми тежи, мамка му Tired

А на мен всичко ми се яде, обаче много връщам и не смея Confused Е, сега нали преди месец правих щолени, тъкмо сега са за ядене, да ама - не - едно парченце и сепобърках а съм ги месила и пекла общо 20 часа.  Tired Та, сега сме се разбрали единият да си го запазя за след раждането, та поне да опитам и аз като хората. Снощи нали говорих за ананас, прияде ми се и познайте 100 пъти съжалих.

Роси, браво за хубавите новини. Борбено ще е твоето Виви  Heart Eyes

На всички празнуващи пожелавам Светли празници!

# 617
  • Стара Загора/Сливен
Честито на Мариан357 и скруби, да са живи и здрави малките бебоци, много радост и щастие да ви носят! Rosi4kaS пожелавам ти в най- скоро време да се гушкате за постоянно с малката Виви и да сте много , много щастливи! Hug Пожелавам на всички весели Коледни и Новогодишни празници, да сме живи и здрави много обичани и обичащи! На всички нас на които "чудото" все още ни предстои, пожелавам да мине по най- добрия и лек начин и да можем в най- скоро време и ние да се радваме и да гушкаме нашите малки съкровища! Hug  

# 618
Здравейте момичета аз съм миналогодишна Януарска мама Simple Smile Искам на всички да ви пожелая леко раждане и само хубави моменти с вашите дечица.Весели Коледни и новогодишни празници.Нека новата година освен 9-ет месечната радост да ви донесе и много здраве,късмет и много любов.Радвайте се на дните прекарани с вашите дечица.За мен почти една година ми мина толкова бързо и неусетно,че сякаш вчера бях бременна и се тюхках какво да си приготвя за в болницата,дали съм напазарувала всичко дотстатъчно за бебето.Не се притеснявайте за нищо.Отпуснете се и знайте че най-хубавото нещо тепърва предстой.И пак Весели празници от мен и леко раждане на всички.

# 619
  • София
Добро ви утро! Нямаме ли предколедно бебче?  Mr. Green Аз обаче днес няма да се оплаквам от ММ. Вчера много ми помага за гостите, а днес станал и измил всички съдове. Е разбира се около мивката вода, вътре боклуци, ама аз това ще го изчистя. Ако трябваше да мия всичко това.... ooooh!
Яни, аз ходих до ДМ и гледах цените на бейбилав пелени. Видяха ми се колкото памперс, изобщо не бяха евтини. Не знам какво съм гледала, може нещо да съм се объркала. Ще взема, когато му дойде времето, едни да ги пробвам, но те май нямаха за новородено...
Роси, радвам се за хубавите новини при вас! Съвсем скоро ще ти я дадат, сигурна съм!
Елг и Кайлис, аз се чувствам също като вас. Вчера като ми дойдоха гостите, момичетата едни слабички, нагласени.... Аз с бременен пуловер и бременни дънки, които ми се свличат постоянно - еми чувствах се като разплута лелка Sad Нощем ставам до 00 по 3 пъти и при всяко ставане се чува "оооооохххх, уффффффффффф"  ooooh!, докато си обуя пантофите, залитам 3 пъти! А съм по-назад от вас... Как ще издържа още 15-16 дни. Искат да ме записват за секцио на 10, но не съм сигурна дали ще е тогава. Може 11 или 12. Освен това не се трае вече от жега при мен - тази нощ на 15 градуса в спалнята пак бях изпотена. Вчера хората умряха от студ в нас. По едно време видях, че парното беше на 5 и няколко човека се топлят около него  Rolling Eyes.
Аз за разлика от вас, киселини много рядко имам, но венците са ми много чувствителни и възпалени. Каквото и да дъвча ме болят. Подуват ми се и краката, най-вече десния и то понякога. Днес е ок, вчера беше двоен... Оплаках се и аз.  Mr. Green
Перо  Hug. Мimi89 - благодаря за включването! Весели празници и на вас, както и на всички останали!!!!!!!!

# 620
бейбифейс, това с топлото и при мен го има. Аз съм по принцип супер зиморничева. За щастие успях да каля детенце и на нея все и е топло, а на мен студено. Е да де ама вчера тя само повтаряше, че и е студено, а аз се потях и отварях прозорците.  Grinning Сега отново съм по къс ръкав, парното е почти спряно. Не ми се е случвало зимно време да съм по тениска, дори и в къщи.  Party
Аз скоро бях на РД на един приятел и реших, че ще се наглася. Сложих си една блузка от преди бременността, която ми става, защото по принцип е по-широка, панталон по мен и едни високи токчета и се чувствах страхотно. Определено приятелите ми като ме видяха и ахнаха, а на мен това излизане ми подейства много, много добре. Абе дето викам на външен вид го докарвам, но това как се чувствам е отделен въпрос. Едвам се движа вече. И аз като теб съм с много чувствителни венци. Подули са ми се и като ям нещо ме болят. Изхабих 1000 метра конци! Ужасно е!
За памперсите ми е странно. Не вярвам да са им вдигнали цените откакто ги използвахме. Ще отида и аз да проверя.

# 621
  • гр.София
Здравейтеее  55
Аз съм си в къщи,ама положението хич не се е оправило.Сега откакто съм станала не ми е постоянно твърд,ама през доста къси интервали си се втвърдява.Тези контракции без никаква болка дали са сериозни,и най-вече ме интересува дали създават дискомфорт на бебо,уффф ще се побъркам вече  newsm45
На Бъдни вечер и Коледа у нас не се чисти,това са едни от официалните дни ,в които не го правя.Вчера ошетах,и викам на ММ вземи пусни една прахосмукачка,че 2 дни след това няма да може.,и той "добре,след малко почвам",ехеее отишъл в спалнята и заспа,стана по никое време вечерта и естествено нямаше как да я пусне.Много ме изнерви,викам му,то в нас прахосмукачка чак след нова година сигурно ще се пусне,а?А той-еее,стига де,не е толкова мръсно  Shocked Е не,трябва да стане като в обор ли за да го направи... Извинявайте,че толкова се оплаквам  smihesorry
Моите венци са зле от 4ти-5ти м.,зъболекаря ми каза паста за зъби Парадонтакс,вода Артродонт и смрадлика,сега са по-добре(че бяха стигнали до кървене),но ме предупреди,че ще се оправят след края на бременността.
Момичета,като ви чета какви неща правите,то не са сладки най-различни(за някои дори не съм чувала),не са щолени,торти,не са плетки..направо се изумявам.Сега усещам,колко съм несръчна  Embarassed Аз готвя,и то много добре,ама хич не експирементирам,а за десертите-тотална щета..правя си крем-карамел,и някакви кремчета и бисквитени тори и това ми е менюто. Браво,възхищавам ви се наистина

# 622
Здравейте мами по Коледа стават чудеса мама взе парички и сега ще празнуваме Коледа. Бойлера мистериозно се оправи спря да тече Shocked Аз тази сутрин се събудих от 2 контракции ама и то какви #Crazyщяха да ми хвръкнат очите после в кухнята също една чак издишах. Пих хаповете сега ще чакаме да мине положението. Тук е много мъгливо и студено santa2 Весели празници!

# 623
Привет!

Весели празници мили мами! Някои вече си получиха подаръците, други още чакаме!

Тая година не успя да ми стане коледно. Едно такова ми е... за първи път така около коледните празници. Сега имам други вълнения. Хем ми се иска вече малкото човече да идва, хем искам да си изчака датата на термина. Май по-скоро искам да чака. Иначе и аз вече от време на време с менструални болки и стягания на корема, но не регулярни. Така че мога да си откарам и за догодина.

Фейси, днеска ТМ е за похвала. Браво че се е сетил. Радвам се че сте си изкарали добре на празника.
И аз се чувствам разплута лелка. Има няма 70 кила. Нямам търпение вече дребосъчко да излиза и да си върна старата форма.

Мими89, благодаря за включването. Хубави празници и на теб!

Роси, страхотни новини. Дано малкото бързо наддава и скоро да си се приберете вкъщи.

Елг, Кайлис, вие пък не се спряхте. Аз не мога, нямам сила да кулинарствам. Въпреки че много се изкушавам да си направя онези портокалови бисквити с шоколад.

За срещата - сладкарница Неделя ми е идеален вариант.

# 624
Момичета, остава ли срещата за 26.12 в 13 часа в сладкарница Неделя (Красно село) newsm78
Здравейте момичета аз съм миналогодишна Януарска мама Simple Smile Искам на всички да ви пожелая леко раждане и само хубави моменти с вашите дечица.Весели Коледни и новогодишни празници.Нека новата година освен 9-ет месечната радост да ви донесе и много здраве,късмет и много любов.Радвайте се на дните прекарани с вашите дечица.За мен почти една година ми мина толкова бързо и неусетно,че сякаш вчера бях бременна и се тюхках какво да си приготвя за в болницата,дали съм напазарувала всичко дотстатъчно за бебето.Не се притеснявайте за нищо.Отпуснете се и знайте че най-хубавото нещо тепърва предстой.И пак Весели празници от мен и леко раждане на всички.
Благодаря, Мими и на всички мами за пожеланията! Весело изкарване на празниците на всички!
Роси, дано скоро гушкаш вкъщи малката кукличка Виви и да и се радвате още преди новата година! Гуш!

# 625
Здравейте! Аз тази нощ поне се наспах, нямах киселини, напоследък съм в сънна фаза, спя до 12, сякаш трупам сили. Болки си имах и снощи леки, менструални, а интересно че корема ми не е твърд, съвсем мек си е, бебо си мърда вътре и като заеме някоя странна изтърбушена форма се засилва болката, после отминава. Магнерода го пия, по ще е до НГ и вече 2х1, та да видим какво и кога ще стане. Не съм много сигурна какво се случва с мен, предния път от раз започнаха силни, стягащи болки и на третия ден родих. Отивам да оправям каката и къщата за довечера
Искам да ви пожелая весело посрещане на Коледа, кой с ново бебче, кой в очакване! Живи и здрави да сме и ние и семействата ни!  Close-mas: Nature Snowman newsm53

# 626
Момичета благодаря ви за подкрепата - страхотни сте Simple Smile
Моята малка кукла днес за първи път ще се пробва да суче от мама. Отивам в болницата и ще ви пиша после.

Пожелавам на всички страхотен ден днес и нека Бъдни вечер донесе на всички нас здраве и късмет хххх

# 627
Момичета благодаря ви за подкрепата - страхотни сте Simple Smile
Моята малка кукла днес за първи път ще се пробва да суче от мама. Отивам в болницата и ще ви пиша после.

Пожелавам на всички страхотен ден днес и нека Бъдни вечер донесе на всички нас здраве и късмет хххх
Rosi4kaS, желая ти много успех mamma и ще чакаме после да се похвалиш!  Hug  bouquet

# 628
Перо, точно и аз това си викам. Днес и утре да минат и после ок.

Кайлис, и аз съм така. Като изтърва нещо на пода викам Елия да го вдигне.

Мими89, благодарим за пожеланията. Да се връщат

Фейсче, и на мен ми е много жега. С каката беше пак така. А за дрехи не ми се говори. Дънките от каката ми стават, но за вкъщи нямам нищо. Та да не давам пари за домашни дрехи съм нахлузила един анцунг на мъжо и днес превзех няколко блузи.

Деси, ето виждаш ли.

Мария  Hug

# 629
Здравейте мами по Коледа стават чудеса мама взе парички и сега ще празнуваме Коледа. Бойлера мистериозно се оправи спря да тече Shocked Аз тази сутрин се събудих от 2 контракции ама и то какви #Crazyщяха да ми хвръкнат очите после в кухнята също една чак издишах. Пих хаповете сега ще чакаме да мине положението. Тук е много мъгливо и студено santa2 Весели празници!
Деси,нали ти казахме да не се тревожиш! Всяко нещо се оправя,само човек трябва повече да вярва в доброто! Hug Hug

На всички в темата искам да пожелая Весело посрещане на празниците! Бъдете здрави,весели,щастливи,нека всичко,което сте си наумили да ви се сбъдне. На тези,които са разделени с бебчетата си-нека скоро се съберете и изкарате незабравимо първите си празници заедно! Много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт