*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 53 702
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
Бяхме в друга ясла. Искаха ни 4 лигавника и 4 бр. кърпи за бърсане на ръце. Там си ги перяха лелите. Гърне и пижама не са искали. Пари нямам спомен да са искали. Само по пакет мокри кърпи месечно.
Най- добре да си питаш какво искат, щото май навсякъде е различно.

# 121
Виолетка,благодаря за инфото.Ние като не ползваме чаша,а шише дали ще може.Лигавници искат ли и какви,че една мама от Шумен ми каза,че там им искали някакви гумирани и от двете страни.За памперсите сега на лято ще се мъча да го откажа,но не се знае дали ще успея.
Виолетка,Вие в Чолаковци ли живеете?
По принцип съм виждала деца със шише, но чашата е и за чай(дават на закуска понякога). Лигавници не са ни искали, не сме и носили Simple Smile Иначе да, в Чолаковци живеем Simple Smile

# 122
  • shumen
Благодаря за инфото Виолетка.Ние като ходихме да подаваме документи за яслата ни казаха март-април пак да се обадим и тогава като отидем ще питам какво трябва,че да го приготвя до септември.Щом живеете в Чолаковци може и да се познаваме от детските площадки.Ние сега и сутрин и следобяд сме там с малкия,че на шадравана няма нищо като за тях,а и е много мръсно.Сега се сетих,че ще искат и пантофки,но тях ще купя най-накрая,че сега в нас е с едни,но като ги сваля крачето му е мокро.
Дано се научим да пием от чаша дотогава,че сега като му дам да пие от нея веднага се полива.Значи ще имам 2 задачки като се стопли-да махнем памперса и да се научим да пием от чаша.

# 123
Щом живеете в Чолаковци може и да се познаваме от детските площадки.Ние сега и сутрин и следобяд сме там с малкия,че на шадравана няма нищо като за тях,а и е много мръсно.
Може, но най-вероятно не, защото ние обикновенно сме пред блока с топка или камион, или към ЗЗУ-то с колелетата, пък и доста често някъде в града Simple Smile
Успех с подготовката за яслата Simple Smile

# 124
  • shumen
Благодаря.
Къде точно живеете в Чолаковци?Ние също слизахме към ЗЗУ-то с количките,ама скоро не сме.При нас пред блока няма къде да играят много,че сме точно под Гъбата и е много прашно.За града и аз мисля като порастне още малко и да се стопли да ходим повечко из парковете.

# 125
Здравейте момичета!

Има ли някой преки впечатления за хотел Винпалас, Арбанаси и Извора2, също в Арбанаси?
С половинката искаме да си направим една малка сватба там, но много се колебаем.
Бяхме на място в Извора2, спахме там, но имаха 2-3 издънки, като например забравена резервация, която направихме по телефона и малко се притесняваме.
Във Винпалас все още не сме ходили, но прочетох някои коментари по форумите за старата част, че била занемарена, но те са от преди 2-3 години.
Та някой, ако може да помогне със съвет, ще съм много благодарна!
Ако се сетите и за друго хубаво хотелче с ресторант за около 30 човека, пишете Simple Smile

Който се интересува, може да разгледа темата ми: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=758168.0

# 126
  • Beyond the stars
Здравейте момичета!

Има ли някой преки впечатления за хотел Винпалас, Арбанаси и Извора2, също в Арбанаси?
С половинката искаме да си направим една малка сватба там, но много се колебаем.
Бяхме на място в Извора2, спахме там, но имаха 2-3 издънки, като например забравена резервация, която направихме по телефона и малко се притесняваме.
Във Винпалас все още не сме ходили, но прочетох някои коментари по форумите за старата част, че била занемарена, но те са от преди 2-3 години.
Та някой, ако може да помогне със съвет, ще съм много благодарна!
Ако се сетите и за друго хубаво хотелче с ресторант за около 30 човека, пишете Simple Smile

Който се интересува, може да разгледа темата ми: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=758168.0

А Рачев резиденс ? И това също ми изглежда добре
Скрит текст:
, но не съм била там  Peace
За сватба бих избрала Трявна - разкошна ритуална зала, зелено и цветно е пролетта и лятото  Wink

# 127
За сватба бих избрала Трявна - разкошна ритуална зала, зелено и цветно е пролетта и лятото  Wink

Благодаря, Вълшебство! Мислехме и за Трявна, в Бръшляна, но прочетох, че било много захабена базата и се колебаем. Общо взето колеблива работа  Laughing

# 128
  • Beyond the stars

Благодаря, Вълшебство! Мислехме и за Трявна, в Бръшляна, но прочетох, че било много захабена базата и се колебаем. Общо взето колеблива работа  Laughing

Там за съжаление, хотел не мога да препоръчам, просто самият град е приказен през пролетта  Heart Eyes

# 129
  • Велико Търново
Моята сватба беше във Винпалас, след това бях на още няколко сватби там и като цяло се старят доста и им се получват нещата. Премислят всичко и гафовете са им сведени до минимум. Ако нещо те интересува - питай.
Само като ресторант обаче НЕ  Twisted Evil

# 130
  • Велико Търново
Аз съм се омъжвала в Трявна  Heart EyesХубави спомени ми навяхте Hug

# 131
Само като ресторант обаче НЕ  Twisted Evil

Здравей, beleva! Какво имаш предвид? Какво не е наред?

# 132
  • Велико Търново
След сватбата съм посещавала ресторанта и съм била разочарована от обслужването. По време на сватбата това обаче няма как да стане, управителката следи всичко изкъсо.

# 133
След сватбата съм посещавала ресторанта и съм била разочарована от обслужването. По време на сватбата това обаче няма как да стане, управителката следи всичко изкъсо.
Много благодаря! Това е важна информация, тъй като ще имаме и 2 редовни вечери.

# 134
Моля ви, препоръчайте ми някой добър гримьо, фризьор, маникюрист. Абитуриентка съм и трябва да запазвам часове вече.

Общи условия

Активация на акаунт