*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 53 310
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
  • В.Търново
Имате ли отзиви за маникюристката в салон Фешън?Взех си ваучер за там.

# 526
Аз бях ходила там преди около два месеца. Като маникюр бях доволна долу-горе, оформи ми ноктие, лакира ме, издържаха около пет дни, но го отдавам на това, че потоянно мия и чистя без ръкавици. Отношението обаче не ми хареса. То не бяха разговори с приятелки, с колежки на какви ли не теми, оплаквания колко гладна, колко и се пуши... Все човешки явления, ама върха на сладоледа беше, че ме накара сама да доизпека лака, за да може да излезе да пуши с приятелката си, която лакираше, когато отидох аз. Не, че за пет лева съм очаквала нещо повече, ама не мисля да ходя пак, а тогава бях в процес на търсене на маникюристка за бала и ако ме еше харесало отношението и вниманието щях да продължа да посещавам салона и без ваучер.

# 527
Имате ли отзиви за маникюристката в салон Фешън?Взех си ваучер за там.
Много бързо и сръчно работи! Има страшно въображение за декорации! На мен не си е позволявала да ми се лигави  Naughty

# 528
Ходила съм, наистина е много сръчно момичето  Peace НО при мен лакът много бързо се напука и почна да се лющи, което е необичайно за мен, защото дори и най-простия лак от 50 стотинки ми стои по 2 седмици без да мръдне  Shocked Това единствено ме изненада, иначе го прави много бързо и добре  Laughing

# 529
  • В.Търново
Аз преди няколко дена бях в салон Криси, лака започна да ми се лющи на втория ден, но и моите ръце са само във вода.На третия ден вечерта го махнах, вече липсваше на половина от лака.Но като отношение много ми хареса маникюристката.Ще видя във Фешън как е, ако там ми се лигави и аз не бих отишла втори път.

# 530
С мене може да се държат така, понеже съм малка, с по-зрял на вид човек, сигурно е друго отношението /да не се разсърдите сега  Heart Eyes /. Пък и има хора, които нямат против, може аз да се нервирам от малко. Simple Smile

# 531
  • Велико Търново
Здравейте,
пак с молба за препоръки влизам. Търся майстор за ремонт на стари врати? Simple Smile

# 532
Момичета, здравейте!

Искам и аз помощ, ако някоя от вас знае къде във Велико Търново има студио за татуировки?
Ще съм много благодарна, ако някой сподели!

Хубав ден ви желая!

# 533
Момичета, здравейте!

Искам и аз помощ, ако някоя от вас знае къде във Велико Търново има студио за татуировки?

Хубав ден ви желая!

Дончо Досев знам аз, на картала

# 534
Момичета, здравейте!

Хубав ден ви желая!

Дончо Досев знам аз, на картала

И мен той ме рисува, препоръчвам!

# 535
За тату- тунелчето на ГУМ, точно преди механа Хъшове, има студио. Забравих името на момчето, но много познати ходят там и са доволни.

# 536
  • Beyond the stars
Момичета, здравейте!

Хубав ден ви желая!

"На тъмно" се сещам на прима виста  Wink

Alechka  този Дончо има ли фб, да видим какво твори ?  Wink

# 537
# 538
# 539
Момичета, благодаря за бързата реакция за татусите!
Ще разгледам всички предложения и ще избера.

Общи условия

Активация на акаунт