*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 53 280
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
  • в здрача
Комбинират се колеги с 1 транспорт - личен автомобил като си поделят разходите за гориво. 
Иначе съм чувала, че търновските таксита возят по-евтино от горно оряховските, но не съм имала възможност да проверя.

# 571
Здравейте!
Влизам с молба ако някой знае къде в околностите на В.Търново расте див чесън(левурда)да сподели.Много искам да си набера,точно сега април месец е момента,но незнам къде най близо до града може да се намери.

Аз съм брала (дано говорим за едно и също, но заради миризмата едва ли човек може да го сбърка) по пътеката към Преображенския манастир. Няма да мога точно да ти посоча мястото, но беше приблизително в последната част от пътеката. Ако имаш нужда от повече подробности за мястото пиши.

# 572
Здравейте!
Влизам с молба ако някой знае къде в околностите на В.Търново расте див чесън(левурда)да сподели.Много искам да си набера,точно сега април месец е момента,но незнам къде най близо до града може да се намери.

Аз съм брала (дано говорим за едно и също, но заради миризмата едва ли човек може да го сбърка) по пътеката към Преображенския манастир. Няма да мога точно да ти посоча мястото, но беше приблизително в последната част от пътеката. Ако имаш нужда от повече подробности за мястото пиши.
Много благодаря!Писах ви на лични.

# 573
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Момичета, моля за инфо и идеи дали и къде в града има лятна занималня или нещо от сорта, която работи през юли-август и където има застъпени обучителни занимания!

Идеята ми е следната - ще бъдем в града само за около месец. През това време искам дъщеря ми да посещава подобно място, където човек с опит би могъл да й обърне внимание за напредване с четенето.

Ще съм благодарна и на всякаква информация, свързана с възможности за интересни занимания през летните месеци в града, за дете на 7-8г. Сещам се, че миналата година ми попадна информация за лятна полицейска академия - имате ли представа за деца от каква възраст е?

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 18:46 от pepi:)

# 574
  • Велико Търново
pepi:), мисля че Интелекти имат такава занималня newsm78

# 575
  • shumen
Пепи,мисля,че миналата година имаше такава занималня в приказките.

# 576
pepi:), мисля че Интелекти имат такава занималня newsm78
Аз също съм избрала "Интелекти". Миналата година дъщеря ми посещаваше цяло лято тяхната занималня! Освен, че ги водят на разходка децата, имат и учебни занимания, но те са много непринудени. Каките-едната е педагог по английски, а другата по математика-се държат много приятелски с децата и се съобразяват с техните желания, интереси, както и със заявката на родителя-във вашия случай, например заявяваш, че искаш да наблегнат на четенето. Благодарение на тази занималня, ние открихме, че Лили има склонност към математиката и силен интерес да я учи. Естествено, в ДГ това нямаше как да стане, докато я учеха да свързва точки и да брои до 10. Освен, че боравим с таблицата за умножение и разкриваме скоби, постъпихме в ПГ в у-ще четящи и с основни познания по английската азбука, понеже на този език също се обръща внимание в занималнята. Няма толкова играчки, като в "Приказките", но пък там няма педагози-има некви 2 какички, на които съм оставяла Юлия и когато тя се разплаче, те тутакси и тикваха близалка в устата и ми звъняха да си я взема.
Храненето в "Интелекти" ставаше от топлата витрина на "Стиви". Децата си избираха манджи от там и винаги ядяха боб с кебапче, докато няколко родители не обърнахме внимание, че това е твърде тежко и еднообразно за летните жеги. Тогава започнаха да им купуват зеленчуци и да им режат салатки, купуваха им диня и други плодове. Изобщо, съобразяват се  с всичко. Peace
На мен най-много ми допада приятелското отношение към децата, докато в "Диел" и "Алианс" даскалъкът не спира, дори през лятото Crazy

# 577
Някой да препоръча зъболекар във Велико Търново? Става въпрос за професионално избелване, пък и по принцип.

# 578
Някой да препоръча зъболекар във Велико Търново? Става въпрос за професионално избелване, пък и по принцип.

Д- р Войчев. Клиниката му е до стадиона- "Войчеви".

# 579
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Благодаря на включилите се до сега с мнение по моя въпрос   bouquet!

# 580

Д- р Войчев. Клиниката му е до стадиона- "Войчеви".
Д-р Войчев, ама син  Peace Бащата можете да го откриете в черния списък на стоматолозите в БГ-мама....Освен това, Джуниър е млад специалист, усвоил техниките на съвременното зъболечение, докато баща му пили здравите зъби на хората, закача мостове, те си падат и така. Имам и преки отзиви за него, не само от форума. Аз ходя при д-р Кирилов, в клиниката на Хаджиилиеви, на ул. Краков.
Изобщо, съм забелязала, че в клиниките има екипност, взаимно съветване, обучение и дори корекция Peace Естествено не вярвам да е така в Стоматологията....но там пък има дежурен кабинет в събота. Скоро научих това и сега се сетих да го споделя, ако се наложи на някого Peace

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 20:26 от Enidi

# 581
Благодаря за информацията, Enidi! : ))

# 582
> имам въпрос>как си намират евтин транспорт за Горна Оряховица работещите във Велико Търново,налага ми се да се прибирам към полунощ..и няма нито автобуси нито влакове...Ще съм благодарна на всяка информация,моля които знае нещо по въпроса да ми пише.
Според мен за през нощта е трудно да намериш нещо евтино, освен ако не се уговориш с конкретно такси на фискирана сума- не по апарат, Той ще е доволен, защото ще има постоянен ангажимент и ти ще разчиташ на него, но знам че не всички работят нощем. Говори с някой който те кара да видиш какво ще излезе. Успех!  Peace

# 583
  • Велико Търново
Момичета, в Търново има ли някъде магазин за Био продукти  newsm78

# 584
Момичета, в Търново има ли някъде магазин за Био продукти  newsm78

Имаше, но май го затвориха. До Полицията, параклиса, ако ме разбираш.
Био от магазин не купувам аз, само от село и познати производители.
Имам в нас едни био ябълки, купувани от Била- трета седмица не са мръднали, и едни био картофи пак оттам- ужасни са.

Общи условия

Активация на акаунт