*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 54 391
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
  • Велико Търново
За в Тутракан съм чувала- двама гинеколози- баща и син.

Двама братя са. Ходила съм при единия на преглед и останах много доволна от отношението. от 2 години ходя при Маноилова, аз съм доволна от нея.

# 601
  • Велико Търново
В Хляб и приятели има био стоки, толкова често ги посещавам, че чак съм пропуснала затварянето на магазина в Слънчев дом. В Метро също има.

# 602
  • Лутаща се
За в Тутракан съм чувала- двама гинеколози- баща и син.

Двама братя са. Ходила съм при единия на преглед и останах много доволна от отношението. от 2 години ходя при Маноилова, аз съм доволна от нея.

Д-р Маноилова работили с НЗОК? Изпраща ли за изследвания преди да назначи лечение?
Къде е кабинетът й?

# 603
  • В.Търново
Знаете ли Сотиров къде преглежда?

Маноилова работи с касата, но не винаги назначава изследвания.Първия път като отидох ...назначи ми Гентамицин инжекции и антибиотик през устата едновременно, свещички без изследвания.Абсолютно никакво подобрение 5 дена по -късно.Веднага след това реши да ми вземе секрет с антибиограма , при който се оказа, че съм била резистентна и към Гентамицина и към антибиотика през устата.Реши да ми изпише веднага нов антибиотик с нови свещички.Месец по-късно отново ми изписа антибиотик без изследвания.Така ми се разби стомаха от тези антибиотици..., думи нямам.Миналата седмица бях пак там, ами без секрет, без да ми е станала цитонамазката, която ми взе и ми изписа пак антибиотик и свещички.Направо ще падна.
Вече при кого да ходя, не знам, всичките са некадърни за мен.
Кабинета й е в мед.център Авицена.
http://www.avicena-vt.com/

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 09:00 от rosinau.

# 604
  • Велико Търново

Кабинетът му е в Горна Оряховица - като се тръгне от съда нагоре по улицата - първата сграда вдясно. Това е улицата която води към Супера Макс-Марк, а не улицата към Гимназията. Дано си ме разбрала.

Благодаря на всички момичета, които се включиха за био магазин. Ще проверя къде какво има  Hug

# 605
  • Лутаща се

Маноилова работи с касата, но не винаги назначава изследвания.Първия път като отидох ...назначи ми Гентамицин инжекции и антибиотик през устата едновременно, свещички без изследвания.Абсолютно никакво подобрение 5 дена по -късно.Веднага след това реши да ми вземе секрет с антибиограма , при който се оказа, че съм била резистентна и към Гентамицина и към антибиотика през устата.Реши да ми изпише веднага нов антибиотик с нови свещички.Месец по-късно отново ми изписа антибиотик без изследвания.Така ми се разби стомаха от тези антибиотици..., думи нямам.Миналата седмица бях пак там, ами без секрет, без да ми е станала цитонамазката, която ми взе и ми изписа пак антибиотик и свещички.Направо ще падна.
Вече при кого да ходя, не знам, всичките са некадърни за мен.
Кабинета й е в мед.център Авицена.
http://www.avicena-vt.com/

Да, благодаря ти за мнението. Понеже и други такива прочетох определено се отказах да ходя при нея.
Е, къде да отида тогава?
Ще се ходи май до Габрово.
Лошото е само, че ще трябва да ходя два пъти. Че искам и изследвания, а те не стават веднага.

# 606
За търновските съм сравнително доволна от Ганчева. Мои познати са доволни от Ангелов, ама аз нещо не го харесах...иначе абсолютно всеки съм чувала и хубави и лоши отзиви. Ако имаш възможност (финансова) отиди в Плевен на частно  Peace

За този д-р Йорданов нещо съм чувала, ама не мога да си спомня сега в хубава насока ли беше или не  Close

# 607
Аз за Ганчева знам срашни истории, не ми се говори. Ходих при нея, когато за пръв път се наложи да ходя на гинеколог, бях на 16 години и личната ме прати, е толкова гадно се държа, оказа се, че имам някакво възпаление и т.н, но нито секрет ми взе, нито нищо и си ме лекува наслуки, разбира се не се излекувах и после при Ангелов отидох и ме излекува, тогава вземаше секрет и го гледаше с микроскоп още в кабинета. Обаче си водих бременността при него и веднъж не ми пусна микробиология, а имах гъбички през повечето време и той ей така ми изписваше лекарства и си ги носих, докато не родих. Така, че и от него не съм очарована, но е по-малкото зло.

# 608
За д-р Витанова вече съм писала, няма да се повтарям Peace

Според мен, при една нормално протичаща бременност няма смисъл да се пътува до друг град за прегледи и тестове-самото пътуване може да обърка нещата Peace
Гинекологичните проблеми са друга работа и там е много важна правилната диагностика!
Когато аз отида при лекар, изобщо не се притеснявам да заявя, че ще потърся второ мнение за какъвто и да било проблем, стига да е сериозен. Винаги можеш да кажеш "Благодаря много, но предпочитам да чуя още е едно мнение, преди да започна предлаганото от Вас лечение!" или "Позволих си да чета по този въпрос и бих искала да обсъдим-правилно ли съм разбрала, че при този проблем е добре да се пуснат еди-си-какви изследвания?"
Когато поставиш така нещата, веднага се разтичват, 'щото ще им е много неприятно техен колега да ги хване в грешка Twisted Evil

# 609
За д-р Витанова вече съм писала, няма да се повтарям Peace

Според мен, при една нормално протичаща бременност няма смисъл да се пътува до друг град за прегледи и тестове-самото пътуване може да обърка нещата Peace
Гинекологичните проблеми са друга работа и там е много важна правилната диагностика!
Когато аз отида при лекар, изобщо не се притеснявам да заявя, че ще потърся второ мнение за какъвто и да било проблем, стига да е сериозен. Винаги можеш да кажеш "Благодаря много, но предпочитам да чуя още е едно мнение, преди да започна предлаганото от Вас лечение!" или "Позволих си да чета по този въпрос и бих искала да обсъдим-правилно ли съм разбрала, че при този проблем е добре да се пуснат еди-си-какви изследвания?"
Когато поставиш така нещата, веднага се разтичват, 'щото ще им е много неприятно техен колега да ги хване в грешка Twisted Evil

Така си е,но мен винаги самите лекари(на какъвто и да съм ходила за сериозен проблем )са ме пращали за второ мнение казвайки"Винаги е добре да се чуе и второ мнение" отначалото се чудех   newsm78 ,но после си ми стана рутина така да правя Simple Smile И мненията при мен винаги са съвпадали диагнозите Simple Smile

# 610
  • Лутаща се
Точно при д-р Ангелов ходих. Наистина погледна само на микроскоп. Не ми пусна микробиология. Изписа ми КАНЕСТЕН глобули 200 мг - 6 бр, които струват 20 лв + гел също Канестен за 8 лв.
После прочетох, че КАНЕСТЕН-а де факто си е Клотримазол, който струва за 6 таблетки към 5 лв, а кремчето е 3лв.
Това си е значителна разлика в цената.
Не назначи лечение за мъжа ми, гъбички при него дори да имало щели да минат сами за 3-4 дни без секс.
Освен това не ми изписа никакво противогъбично за пиене.
Лечението до момента не ми помага.

# 611
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Като стана въпрос отново за гинеколози, да попитам - някой има ли впечатления от д-р Емилия Рашкова? Дали правилно съм разбрала, че преглежда в Невромедикс?

skarlet71, аз лично бих избрала лекар в Плевен. За мен водещо би било да е специалист конкретно в областта, в която е проблема.

# 612
Аз ходя при д-р Веселка Стоянова и честно казано съм много доволна. Минала съм през Витанова, Ганчева, Ангелов, Бонева.... но нито един не ми назначи правилно лечение. Надявам се д-р Стоянова да не ме разочарова Simple Smile

# 613
Включвам се по въпроса за ДОБЪР гинеколог. Наистина във В. Търново няма такъв. Щом не е проблем пътуването най- искрено съветвам и подкрепям с две ръце за Тутракан. Там работят със здравната каса, а лекарите са двама братя- Любомир и Богомил Бойчеви. Бащата също е бил гинеколог, но е починал. Страхотни Лекари, не съм попадала на по- добри!

# 614
  • В.Търново
Аз нито от Ганчева, нито от Ангелов съм доволна.Не съм доволна от Маринова, Бонева, Витанова, Калейнски, имаше една Ванкова навремето, май сега я няма, от Ножарова не съм доволна.
Тази вечер се сетих като си мислех за цитонамазката, която Маноилова ми взе в петък вечер.Вчера сутринта получих есемес, че е готова.Възможно ли е за 4 дена да е готова, не...нали?!Възможно ли е да се е объркала докторката?

Тутракан не е много наблизо.

Общи условия

Активация на акаунт