Коледа е близо вече, а във МАМА се е скрило ЮЛСКОТО човече-2!

• 32 009
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
На мен ми казаха, че Хепатит В и токсоплазмозата не се поемат от ЗК

# 421
Днес ми беше прегледа ,останах с едно мъниче  Cry,другото е спряло да се развива !След две седмици пак на преглед !Явно отлепването си е било доста !Няма какво друго да кажа ,това мъниче поне да ми е живо и здраво ,макар че много исках и двете !Не мога да си премахна лентичката и да сложа нова? Cry

# 422
 Titanka  Hug  Hug  Hug

# 423
  • Бургас
Титанка  Hug, съжалявам за преживяното от теб.Знам, че тъгуваш, но се опитай да мислиш позитивно и насочиш положителната си енергия към бебенцето.
Mar_bella, лекарят ти е бил доста груб, не е проблем да го смениш, ако и следващия  път поведението му е същото.
Добре дошли на новите момичета!

# 424
  • Ispania
Titanka, много сьжалявам мила да про4ета такива новини Sad .
Мисли положително до колкото можеш и вярвай 4е второто беб4е ще е добре и лятото ще го гушкаш  много, много.
 Hug

# 425
 Титанче, много много съжалявам  Hug Дано занапред всичко да е наред. Незнам какво да ти кажа, сигурна съм, че ти е тежко, но все пак остава другото мъниче. То ще е здравичко, повярвай ми!

# 426
Titanka, много лоше това с бебчето  smile3518 Съжалявам  Sad От старата ми група имаше 2-3 майчета - ей така се получи и с тях...сега скоро ще раждат  ..Благодари,че Господ е запазил  поне едното и продължавай напред !Няма друг начин ...Прегръщам те  Hug

# 427
Тит, с теб сме и съм сигурна, че всичко, което ни се случва е за добро  Heart Eyes

Mar_bella, за включване във Facebook групата се пише на ЩАСТЛИВА ЖЕНА на ЛС. Даваш линк към FB профила си, тя те приема като приятелка и те добавя в скритата група.
Хубаво е да си видиш бебо, няма такава красота, днес чухме от първа ЖК сърчице, картина и 4D Simple Smile превътрам видеата, които ни записаха  Hug
Пожелавам ти скоро да го видиш и чуеш  Heart Eyes

# 428
Titanka една голяма  Hug от мен. Аз аз бях много тъжна като разбрах че е останало само едничко защото много исках близнаци, но после като почнах да се замислям колко + има това че е едничко се поуспокоих и си казах че Господ така е решил явно ще е за добро!

Момичета да кажа на всички нови майки получавам ви съобщенията , но откакто смениха облика на форума не ми позволява да редактирам 1 пост така че сигурно ще ви добавя данните при следващата тема newsm78

# 429
  • Варна
Нева_Сензу, много благодаря!

Титанка, съжалявам за второто бебче. Поне ти остава утехата, че другото е добре.  Hug Hug Hug

# 430
Добро утро!
Хайде на кафенце  kaffeetrmker_2
Титанка   Hug
Леле, момичета тези дни с малкия се поуспиваме поне до 9ч., а днес станахме в 10ч. Shocked никога не сме спали до толкова късно. А от утре как ще ставаме за градина в 7 и 30 направо незнам.
Нещо напоследък много добре си поспивам-въобще не се будя,а ММ каза,че толкова сладко спя,че чак съм започнала да подхърквам от време на време  Blush Аз попринцип не хъркам,само скърцам със зъби  hahaha ,а сега и двете в комплект - УЖАС Joy

# 431
Добро утро момичета. Аз сега изчетох - ей много сте напреднали за два дни.

Титанка много съжалявам - поне имаш едно малко сладко бебче и юли ще го гушкаш силно.

Днес моя калпазан ми казва "мамо искам бебе да излиза да го гушкам силно"- как ще изтърпи до юли незнам. Joy

Иначе съм все така - ако лежа съм добре, но напрегна ли се малко с часове не мога да се оправя- вчера с мъжа ми отидохме на по-дълга разходка с детето и като и стана зле веднага се прибрахме, но не можех цял следобед да стана - болки ужас. Все едно не пих ни но шпа ни нищо като пих утрогестана вечерта и след 5 часа лежане ми мина .

Сега ги пратих двамата на разходка а аз почивам- малко и е тъпо така, но............

И мен ме цепи глава чат пат ама съм с ниско кръвно и пия айрян със сол и поминава- понякога не помага и пия парацетемол - от първата бременност знам че до 2 на ден може

За дрехи и аз си взех два чифта дънки от продавалника че тези които имам още са ми голями- едните са чист нови( за 8 лв )  а другите са съвсем малко носени ( пак 8 лв ). Честно казано не ми се дават луди пари да дрехи - миналия път дадох 120 лв. за два чифта дънки .После се поорентирах ама ........

Лек ден мами почивайте и пазете бебоците - тук е страшен студ  #2gunfire

# 432
И мен все по-често ме боли главата , и пак започна да ми се повдига...луда работа  Thinking
И чак сега преди няколко дни гърдите ми започнаха да се уголемяват, да болят - станали са бомби  bombs ама са си в тон с голямото шкембе  preggo

# 433
И мен все по-често ме боли главата , и пак започна да ми се повдига...луда работа  Thinking
И чак сега преди няколко дни гърдите ми започнаха да се уголемяват, да болят - станали са бомби  bombs ама са си в тон с голямото шкембе  preggo

Ама това първа бременност ли ти е, аз съм в 14 г.с и още не ми личи  Sad влизам във всичките си дрехи, нямам търпение да издуя коремче  preggo

# 434
Не съм качила килограми ,понеже от повръщането свалих един килограм ,а сега си го наваксах,но съм наддала в корема и дупето  preggo

Общи условия

Активация на акаунт